• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pandemi sosyal yardım alanlar

Merhaba hanımlar bende başvuru yaptım 3. Faz oluyor sanırım 27 nisanda başvurdum 1 ay sonra sonuçlandı 22.05.2020 tarihinde ptt tarafından ödenmesi planlanmaktadır yazıyor daha önce alan varmı bana çıkmış bebegim var 2 aylık virüs oldugu için gidip çekemedim belli bir süresi varmı acaba bunun yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba hanımlar bende başvuru yaptım 3. Faz oluyor sanırım 27 nisanda başvurdum 1 ay sonra sonuçlandı 22.05.2020 tarihinde ptt tarafından ödenmesi planlanmaktadır yazıyor daha önce alan varmı bana çıkmış bebegim var 2 aylık virüs oldugu için gidip çekemedim belli bir süresi varmı acaba bunun yardımcı olursanız sevinirim

Evet ben aldım 23 nisanda başvuru yapmıştım 15 gün sonra aynı size gelen yazı oldu ptt'ye gittim kimliğimi verdim ödemeyi yaptılar çok şükür sizde gidip alabilirsiniz

3.faz dan yararlandik eşim Mart Nisan ayında dükkanı acamadi ,nisan sonunda basvurmustuk iki hafta sonra onaylanmıştı.

Peki parayı alabilenlere soruyorum kayıt yaptığınızda telefonunuza takip numarası geldi mi? Takip no gelmeyenlerin başvurusu olmadı deniyor doğru mu acaba

1 ayi gecti bende surec devam ediyo 😊ve cevremde bi suru arsasi arazileri olan maasli adama cikmis😊

Peki parayı alabilenlere soruyorum kayıt yaptığınızda telefonunuza takip numarası geldi mi? Takip no gelmeyenlerin başvurusu olmadı deniyor doğru mu acaba
Eşim pzt gidip ptt den aldı parayı takip no falan gelmiyor kim uydurmuş onu çevremde kaç kişi başvurdu herkes e devlet ten bakıyor

E devlette başvuru yaptığımız pandemi bölümüne sürekli bakın onaylaninca orada gözükür hiçbir türlü mesaj felan gelmiyor,bizde aldık heralde cikmiyacak derken onaylandiktan 3gun sonra öğrendik e devlete bakmadigimiz icin

Back
X