Nikah Pandemi de nikah evrak geçerliliği

yldzbyrz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
4
0
16
29
Merhaba nişanlım ve ben 6 ocak ta evrak hazırlamaya başlayıp 7 ocakta nikah dairensine teslim ettik ve önce 4 Nisan daha sonra 18 temmuz ve yine erteleyerek 25 Ekim e düğün günümüze tarih aldık. Şimdide 3 yıldır çalıştığım iş yerim istifa etmem için üzerimde mobing uyguluyor emeğim ve haklarım var. Bende en azından evlilik tazminatı hakkımı kullanmak için 4 temmuz günü nikah kıymak istiyorum. Evrakların bazılarının hazırlanma günü 6 ocak oldugu için hazırlama tarihi baz alınırsa 6 aylık geçerlilik süresi kayıp edilmiş oluyor ancak nikah dairesine teslim edilme tarihi baz alınırsa son günümüz 4 temmuz cumartesi oluyor hafta içi malesef ki yine iş yerimin sıkıntılarından dolayı izin kullanamıyorum suan telefonla da ulaşamıyorum
Sorum şu ciğer filmi sonucunu 6 sında aldık
Kan sonucunu 7 sinde alıp 7 sinde nikah işlemleri için başvurumuzu yaptık 1 günle ya yeniden evrak hazırlamam gerekecek yada 1 gün ile nikahını kıymış olucam. Bildiğiniz Bi konu ise tecrübenizi benimle paylaşırmısınız
çok teşekkür ederim

Evrakları teslim ettiğiniz nikah dairesinin insiyatifine kalmış.Bence arayıp bir kendileri ile görüşün..

Sanırım biz de hemen hemen aynı tarihlerde evrakları tamamladık ve 4 temmuzda evleniyoruz . Sizinki de hallolur bence hayırlı olsun :)

Sanırım biz de hemen hemen aynı tarihlerde evrakları tamamladık ve 4 temmuzda evleniyoruz . Sizinki de hallolur bence hayırlı olsun :)
Malesef ekime kadar dolularmıs nikah dairesinde de küçük Bi bahcrmiz var orda yapmak istedik orası içinde nası bir doluluk anlayamadım doğrusu size hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…