- Konu Sahibi PamukSekeyim
-
ellerine sağlık Pamukşekeri arkadaşım..tariflerini uyguluyorum ve çok memnunum..uzamasına da katkı sağlıyor..
Ay canım Allah razı olsun çok güzel düşünmüşsün benim saçlarım kuru , ve çok seyrek hafif dalgalı orta boy kırıklarım da var uçlarında .yalnız iki gün yıkamasam stresten yağlanıyor ben kuru diye biliyorum ama :S
Valla bu durumu pek bilemicem canım.
Ama saçına zeytinyağı bakımı yapabilirsin.
Ve duştan çıktıktan sonrada saçına limonlu su dökebilirsin.
Benim saçımda 2 gün sonra yağlanır.
Ve ben her duşa girmeden önce bir limonu güzelce sıkarım.
Sonra tülbentten geçiririm. ( Yoksa limon parçacıkları kalıyor )
Ve 1 litre suya eklerim, duştan çıkıncada saçımı son olarak onunla durularım.
Ama diplerine masaj yaparak uyguluyorum.
Böylece saçlarım kolay kolay yağlanmıyor, çünkü limon saç diplerini temizliyor ve hava almasını sağlıyor.
Ayrıcada saçların parlak olmasını sağlıyor.
Teşekkür ederim canım.
Memnun olmana sevindim.
valla çok memnunum..saçlarım şu an kısa ..ama sağlıklı senin tariflerin sayesinde ve sağlıkla uzuyor ..
çok çok çok teşekkürler son olarak başka da bir şey sormayacağımBu limonlu su son durulama suyuna yapıyoruz değil mi öyle çıkıyoruz banyodan saçta kalıyor yani limon , kırıklar için gliserini önermişsin hemen yapmak istiyorum sadece badem yağı su ve gliserin olur mu diğerleri elimde yok :S zeytin yağı var birde elimde
Hangilerini uyguluyorsun canım?
tatlım,
kuru ve cansız saçlar için verdiğin ilk sayfadaki tarifi uyguluyorum bir de sinamekili olan tarifi..
saçlarım yumuşacık oldu..
benim saçlarım aşırı yağlı.. uzaması zor. kalın telli fakat elektriklenme ya da kabarma gibi sorunum yok. annemden daha cok dökülüyor. ve de haftada 1 kere yaptığım halde düzleştiriciyle hemen kırılıyor çatallaşıyor uçları. ve şöyle bir sorum olacak pamuk arkadaş. ben zeytinyağıyla maske yaptığımda saçlarımın uçları mahvoldu neden bilmiyorum. sonra 4,5 santim kendim uçlarından aldım ve gliss total repair kullanmaya başladım. şimdilik iyi gibi. hem yağlanmamasını hem uzamasını hemde dökülmemesini istiyorum. ne önerirsin.. ? forumda olan sinameki, turplı su gliserinli bakım heeepsini denedım. sınamekı iyiydi ama artık yapmak ıstemıyorum yaz geldi kokusunu cekemem. cevabını beklıyorum :) uzun oldu kbkma :)
Bugün yaptığım kürden sonra saçlarım şu anda yumuşacık ve pasparlak.
Saçlarımı taraken tarağa hiç dolanmadı diyebilirim... :)
Denemek isteyenler kesinlikle denemeliler...
tatlım ,sana bir şey soracağım..
sinameki kürünü bıraktım,çünkü çok kaşıntı yaptı ..dayanamadım..
ama senin küre devam ediyorum..ama haftada 3 kez yapıyorum..çok mu oluyor acaba ?
içine de bemix ve bepanthene ampül kırıyorum..
çok sağol tatlım
Haftada 3 bence uygun canım.
Ben üşenmesem ben de haftada 3 yapıcam ama üşengeçlik işte. :)
Yok ne kusuru.sağol canım :))
valla her yapışımda sana teşekkür ediyorum
saçlarım yumuşacık oluyor ve pırıl pırıl parlıyor..
bakımlı uzasınlar diye bir şevk geldi bana sorma tatlım..
yaptıktan sonra tülbent bağlıyorum başıma,olur değil mi?
bir de 2 saat gibi bekletitorum,yeterli midir canım?
çok sordum,kusura bakma tatlım..
Bence dermatoloğa görün.
Sana yardım edebiliceğimi sanmıyorum.
Öneriyle olucak bir iş değil, birşey öneririm iyi gelmez sonra suçlusu ben olurum.
Zeytinyağı her derde deva, ama zeytinyağı bile iyi gelmediyse sana ne önerebilirim bilmiyorum.
Zaten tek bir sorunun yok.
O yüzden doktora gitmen en iyisi canım.
Yok ne kusuru.
Olur canım tabi.
Ama tülbentin üstüne birde havlu ısıtıp koyarsan çok daha iyi olur.
2 saat olur 3 saat olur.
O sana kalmış birşey canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?