Pamuksekeri1'in çeyizleri:))

pamuksekeri1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
109
0
46
İzmir
Kızlar Merhaba

Bunlar da benim çeyizlerim:nazar: yavaş yavaş ekleyeceğim. Daha çok eksiğim var ne de olsa. Herkese kolaylıklar.

$EvTekstil_813972[2].webp

$1848[1].webp

$sarev viola.webp

Eki Görüntüle 232839

Bunlar da kahvaltı takımım ve baharat setim:)

Eklentiler

• $grassbaharat[1].webp
    $grassbaharat[1].webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $noble-life-kahvalti-takimlari-GRASS[1].webp
    $noble-life-kahvalti-takimlari-GRASS[1].webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 66
güle güle kullanmak nasip olsun inşallah devamınıda görürüz umarım bende nişanlıyım çeyiz topiklerideyim hep:))

Kızlar bunlar daaa günlük ve misafirlik çata bıçak takımı günlük ve misafirlik tencere takımı ve çay setim. Tencere takımını ar-yıldızdan uzun süre önce almıştım modelinden tam emin değilim:1: Düdüklüsü, cezvesi, sahan seti ve düdüklü tenceresi hep birlikte.

$Riva(1)[1].webp

$roma-1[2].webp

$imagesCA92WF8F.webp

$BievCKBJLN52(001)1[1].webp

Eki Görüntüle 232853

güle güle kullanmak nasip olsun inşallah devamınıda görürüz umarım bende nişanlıyım çeyiz topiklerideyim hep:))

Çok teşekkürler güzelim. Al al bitmiyor bir sürü şey var daha yükleyeceğim. Sorma ben de hep çeyiz topiklerindeyim:1: Böyle paylaşımlardan faydalandığım için ben de yükleyeyim dedim:17:

Kızlar bunlar da tupper ve ikea saklama kaplarım. İkeadan boy boy aldım hem fiyatları fena değil hem de bulaşık makinesine, mikrodalgaya, derin dondurucuya girebiliyormuş. Tereyağlığım ve de borcam küçük tatlı kaplarım paşabahçeden.

$002422-0000-0025[1].webp

$97711[1].webp

$PE211465[1].webp

Ütüm, mutfak robotu gibi bana göre son derece yayıntılı bir şeye gerek bırakmayan el blendırım:1: Meyve tabağım, soyacak ve saklama kutusu takımım.

Eklentiler

• $KUTU SETİ.webp
    $KUTU SETİ.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $mtar161-2[1].webp
    $mtar161-2[1].webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 75
  • $MUDO SERVİS TABAĞI.webp
    $MUDO SERVİS TABAĞI.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $PE264014[1].webp
    $PE264014[1].webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 58
Ne kadar zevkli seçimler bunlar yahu. =) Her biri birbirinden güzel gerçekten.İnşallah bunca hevesle aldığınız her şeyi ağız tadıyla kullanmak nasip olur. :nazar:

Gayet güzel, renkli ve de zevkli seçimler :)
Güle güle kullanın, gönlünüzce tamamlayın inşallah :)
Kolay gelsin :)

Back
X