E eleta Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2015 1 0 28 8 Nisan 2015 Konu Sahibi eleta #1 Arkadaşlar yüzde yüz pamuklu şal alıcam ama daha önce hiç pamuklu şal kullanmadım duruşu nasıl ipek gibi tok durur mu kullanışlı mı
Arkadaşlar yüzde yüz pamuklu şal alıcam ama daha önce hiç pamuklu şal kullanmadım duruşu nasıl ipek gibi tok durur mu kullanışlı mı
H hdmk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2015 4 0 33 13 Aralık 2015 Konu Sahibi eleta #2 Bende merak ediyorum bi tane sipariş ettim ama korkuyorum ya sönük durursa diye ucuz bişeye değil bi arkadaşım aynı yazma gibi kötü duruyor basit sönük parasına değmez demişti
Bende merak ediyorum bi tane sipariş ettim ama korkuyorum ya sönük durursa diye ucuz bişeye değil bi arkadaşım aynı yazma gibi kötü duruyor basit sönük parasına değmez demişti
H hdmk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2015 4 0 33 13 Aralık 2015 Konu Sahibi eleta #3 eleta .!.: Arkadaşlar yüzde yüz pamuklu şal alıcam ama daha önce hiç pamuklu şal kullanmadım duruşu nasıl ipek gibi tok durur mu kullanışlı mı Genişletmek için tıkla... Alıp kullandınız mı pamuklu şal
eleta .!.: Arkadaşlar yüzde yüz pamuklu şal alıcam ama daha önce hiç pamuklu şal kullanmadım duruşu nasıl ipek gibi tok durur mu kullanışlı mı Genişletmek için tıkla... Alıp kullandınız mı pamuklu şal
Feraceli Nirvana Pro Üye 9 Ocak 2015 19.293 80.203 3 Nisan 2016 Konu Sahibi eleta #4 Pamuklular boraz evet basit duruyor maylonumsular hem şekil alıyor hem şık yada inceler