Bebek Beslenmesi Pamukcuk gitmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Eylulmeryem

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
3
0
16
33
Bebeğim r aylık bayadır pamukcuk var ilaçta kullanıyorum karbonatla da siliyorum önce dilindeydi orası iğleşti derken dudak içleri ve yanak içinde çıktı ve geri dilindede çıkıyor neyapsam bilemedm daha

Bebeğim r aylık bayadır pamukcuk var ilaçta kullanıyorum karbonatla da siliyorum önce dilindeydi orası iğleşti derken dudak içleri ve yanak içinde çıktı ve geri dilindede çıkıyor neyapsam bilemedm daha
Her emzirmeden veya mamadan sonra su verin.siz de enfeksiyon varsa bebeğe geçiyordur büyük ihtimal . Kendiniz kontrol edilin.

Kendi memeni de sil karbonatlı suyla ara ara.
Onun ağzını da ince tülbent vs olur, parmağına dola sil temizle narince.

sürekli dediğinz gibi yapıyorum sadece bazen mememi silmeyi unutuyorum emzirmeden önce yinede tşk ederim

Karadut suyunu emziğe batır ver kaç aylık olduğu fark etmez gece yatarken özellikle ver ağzında kalsın benim kızımında öyleydi iki gümde tertemiz oldu istersen araştır bire bir ilacıdır . Ama orjinal olcak

Back