• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pamuk- saten nevresim takımı kullanan var mı?

Bircok nevresim kalitesi kullandim ancak pamuk saten nevresim hepsinden daha guzeldi benim kullandigim markada tacti hem cok cesit var ve hepsi gercekten cok guzel modeller herkesi tavsiye ederimm

Evet Taç markasının pamuk saten ürünleri gerçekten güzel ancak ben birde Altınbaşak saten nevresim takımlarını tavsiye ederim gerçekten çok kaliteli ve kullanışlı

Ocağın başında annemin doğum günü var ne zamandır nevresim takımı bakıyor herkes pamuk saten al diyor ama ben hiç anlamıyorum. Sizce de pamuk saten mi almalıyım ? Eğer almalıysam neden pamuk saten? Bilgi verenlere şimdiden teşekkür ederim

Evet Taç markasının pamuk saten ürünleri gerçekten güzel ancak ben birde Altınbaşak saten nevresim takımlarını tavsiye ederim gerçekten çok kaliteli ve kullanışlı
Benim 95 yaşında bir nenem var. Pek sağlıklı MAŞALLAH. Tutturdu bana nevresim al diye. Birçok forum sitesine baktım fakat pek birşey göremedim. Nenem için uygun mudur bu pamuk saten nevresim dedikleriniz bilginiz var mı? Yaş itibariyle cilt rahatsızlığı var zarar verir mi ki acaba?

Bir buçuk aydır kullanıyorum. Taç outlet'den 90 liraya aldım. Hem terletme yapmıyor hem de hissiyatı güzel. Tavsiye ederim.

Back