Pamuk- saten nevresim takımı kullanan var mı?

Bende pamuklu saten nevresim takımı kullanıyorum ve inanın çok güzel taç kullanıyorum ve içinde uyuyup uyanmak çok güzel oluyor çok memnunum :)))

ben de aldım kızlar 3 takım taçtan çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim. kolay kolay diğer nevresimlerimi kullanamam aartık

Evet kızlar saten takımlar ütü gerektirmiyor. Taç ve sarev kalitede aynıdır fakat sarevin fiyatı çok daha uygun, hemde süresiz çekmemezlik ve solmazlık garantisi var. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
taçtan aldım o kadar rahat kı; kırışmıyor cabuk utulenıyor. keşke butun takımları saten pamuk alsaymışım.. otekınler kırış kırış acılmıyor.

ben hem ozdilegin hemde tacin kullaniyorum ozdilekten cok memnunum gercekten cok kolay utuleniyor ve hem yaz hemde kisin cok guzel kullaniliyor ben cok memnun kaldim ama taci tavsiye etmiyorum neden anlamiyorum carsafinin rengi soldu ve utusu daha zor .

alla alla benimki neden kırışıyor çok boguşuyoruz yorganla ondanmı acaba ..

benimki terletiyor veya eşim çok terler onun teri bana geçiyor ..
ütü gerçekten kolay buharı bile yetiyor düzleştirmeye

alla alla benimki neden kırışıyor çok boguşuyoruz yorganla ondanmı acaba ..

benimki terletiyor veya eşim çok terler onun teri bana geçiyor ..
ütü gerçekten kolay buharı bile yetiyor düzleştirmeye

sade saten olabilir belkide ondandır canım CADIARZU

bende tacın hem uyku setini hemde nevresimini kullanıyorum ikiside pamuk saten.ve çok memnunum.

konuya mesaj yazılmayalı baya olmuş arkadaşlar ama birşey soracağım benim alerjim olduğu için nevresim takımlarını 60 dercede yıkıyorum pamuk saten alsam yıkadığımda bozulurmu birde özdilek kulanan varmı kalitesi nasıldır acaba

canım bence özdilek taçdan daha iyi
bende tacın uyku seti var soldu fazla yüksek derecede yıkamadığım halde

ama özdileğin malıda çok güzel kaliteside şakkıdı

kullanıyorum cokta memnunum tacın kini bırde farklı bir marka hatırlayamadım ismini bazen utulemene bıle gerek kalmıyor

benımkısıde bunun aynısı hiç bişey olmuyor kaç kere yıkandı 17 aylık evlıyım :) bişicik olmadı..
dayım esnaf benım onun tavsiyesi uzerıne almıstım
taç ın herşeyi mükemmel yaa

Bim ürünleri konusuna da yazdım arkadaşlar, yanlış bilinen birşeyi düzeltmek istiyorum: Pamuk-saten karışımı ya da sade saten diye birşey yoktur.

Diğer konudaki yazımı buraya da kopyalıyorum.

"Pamuk-saten karışım diye birşey yoktur çünkü pamuk o nevresimde kullanılan ipliğin yapıldığı maddedir; saten ise o iplikten yapılan bir tür dokumadır.

Mesela siz yün bir ipliği alıp saten türünde dokuyabilirsiniz; bu kumaşın adı satendir. Bir ipek ipliğini alıp saten türünde dokuyabilirsiniz; kumaşın adı yine satendir. Polyester ipliği alıp saten türü dokuma yaparsınız; o kumaş yine saten olur.

Yani kısacası bir ürün hiçbir zaman "saten"den yapılamaz. Saten ürünün hammaddesi değil, dokuma yöntemidir ve bu şekilde dokunan kumaşlar hammaddesi ne olursa olsun daha parlak görünürler.

Dolayısıyla pamuk-saten karışımı diye birşey olmaz. Pamuktan yapılan saten vardır ki bu da %100 pamuk ipliği kullanılır demektir."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…