• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canimda-can-MIRCAN'IM

hakikaten çok hoş olmuş anlatımın.gülmekten koptum. :roflol: Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. darısı başımıza artık.

ben anlamadım bu nasıl bir doğum hikayesi.sancı çekmeklemi uğraştın araba kullanmaklamı.bir kere doğumun son haftaları arabanın önüne bile oturmuyor hamile bayanlar. doğumdan sonra uykudayken nasıl kucağında tutup da emzirdin.uyku hali uyandığında kımıldasaydın bebek düşseydi ne olcaktı.kusura bakma ama bana hiç inandırıcı gelmedin.diğer inanmadığım kısımları da dikkat ettiysen yazmıyorum.:20:

ben anlamadım bu nasıl bir doğum hikayesi.sancı çekmeklemi uğraştın araba kullanmaklamı.bir kere doğumun son haftaları arabanın önüne bile oturmuyor hamile bayanlar. doğumdan sonra uykudayken nasıl kucağında tutup da emzirdin.uyku hali uyandığında kımıldasaydın bebek düşseydi ne olcaktı.kusura bakma ama bana hiç inandırıcı gelmedin.diğer inanmadığım kısımları da dikkat ettiysen yazmıyorum.:20:

inanmakta-ozgur-oldugu-kadar-inanmamaktada-ozgurdur-insan.saygi-duyarim.
araba-kullandigim-mesafe-sadece-5dklik-bir-yol-benim-icin-bir-adim-mesafe-sayilir.
ayrica-daha-sancim-tam-baslamamisti-yani-bes-on-dk-arayla-gidip-geliyoduki-buda-oyle
filmlerde-seyrettigimiz-gibi-sanci-baslar-baslamaz-yerlerde-yuvarlanasi-bi-olay-
degil..mecburiyet-ve-yapim-geregi-ben-9-ay-kendim-kullandim-arabami-
doguma-arabayla-gittim-demiyorum-sadece-abimlere-kadar-gittim-dedim
kucagimda-emzirdim-yazmadim-ki-boyle-muallakta-kalmissiniz:))hastahane
yataginda-(ki-bu-yataklarin-yanlarinda-demir-koruyucular-oluyo
hani-sadece-bebekler-degil-suuru-yerinde-olmayan-hastalar-dusmesin-diye)
yatar-vaziyetteydim.sanirim-hemsirede-enaz-sizin-kadar-dusuncelidir-bebegi-yanimda-birakirken
aksi-bir-durumda-ne-olacagini-oda-kestirebilir-degilmi;)
ben-kusur'a-bakmamki-kusur-bulayim-bence-siz-kusura-bakmayin
diger-inanmadiginiz-seyleri-ben-nerden-bilebilirimki-dikkat-edeyim
diger-inanmadiklariniz-ozenle-cevaplanir...dostca-kalin...

Son düzenleme:

ikincisinide-tavsiye-ederim-onuda-okuyun-ordada-cok-inanilmayacak-seyler-var:9:

inanmakta-ozgur-oldugu-kadar-inanmamaktada-ozgurdur-insan.saygi-duyarim.
araba-kullandigim-mesafe-sadece-5dklik-bir-yol-benim-icin-bir-adim-mesafe-sayilir.
ayrica-daha-sancim-tam-baslamamisti-yani-bes-on-dk-arayla-gidip-geliyoduki-buda-oyle
filmlerde-seyrettigimiz-gibi-sanci-baslar-baslamaz-yerlerde-yuvarlanasi-bi-olay-
degil..mecburiyet-ve-yapim-geregi-ben-9-ay-kendim-kullandim-arabami-
doguma-arabayla-gittim-demiyorum-sadece-abimlere-kadar-gittim-dedim
kucagimda-emzirdim-yazmadim-ki-boyle-muallakta-kalmissiniz:))hastahane
yataginda-(ki-bu-yataklarin-yanlarinda-demir-koruyucular-oluyo
hani-sadece-bebekler-degil-suuru-yerinde-olmayan-hastalar-dusmesin-diye)
yatar-vaziyetteydim.sanirim-hemsirede-enaz-sizin-kadar-dusuncelidir-bebegi-yanimda-birakirken
aksi-bir-durumda-ne-olacagini-oda-kestirebilir-degilmi;)
ben-kusur'a-bakmamki-kusur-bulayim-bence-siz-kusura-bakmayin
diger-inanmadiginiz-seyleri-ben-nerden-bilebilirimki-dikkat-edeyim
diger-inanmadiklariniz-ozenle-cevaplanir...dostca-kalin...
sanırım eşin abinin evini bilmiyordu onun için yol tarif edemem dedin.birde biliyorum hastanede yatak kenarları var ama bu yatak kenarları Allah muhafaza bebeği koruyacak cinsten değil.bebek başını veya başka bir yerini çarpabilir.neyse Allah mutluğunu her daim etsin.elbette bana inandırıcı gelmedi diye yalan olacak hali yok.Allah bilir en doğrusunu.O görür her şeyi Allah herkesin gönlüne göre versin.Sağlıkla büyüt bebeğini.hayırlı uzun ömürlü evlat olsun inş.Allah bizlere de versin.amin.

sanırım eşin abinin evini bilmiyordu onun için yol tarif edemem dedin.birde biliyorum hastanede yatak kenarları var ama bu yatak kenarları Allah muhafaza bebeği koruyacak cinsten değil.bebek başını veya başka bir yerini çarpabilir.neyse Allah mutluğunu her daim etsin.elbette bana inandırıcı gelmedi diye yalan olacak hali yok.Allah bilir en doğrusunu.O görür her şeyi Allah herkesin gönlüne göre versin.Sağlıkla büyüt bebeğini.hayırlı uzun ömürlü evlat olsun inş.Allah bizlere de versin.amin.

aslinda-bu-kadar-aciklamayi-sizi-inandirmak-icin-degil-
sadece-samimiyetle-yazdiklariniz-icin-yaziyorum..abimin-yeni
evini-esim-bilmiyordu.yurt-disindan-geleli-dort-gun-olmustuki
ben-dogum-yaptim..daha-oncesi-esim-araba-kullanirken-yol-tarif-etmeyi
hep-unuttugum-icin-ya-yolu-uzattik-yada-son-anda-bu-yola-gireceksin-
dedigim-icin-ani-manevra-yaparak-cok-kaza-atlattik-bu-sebeble-evin-soforu-bendim
karnim-burnumda-bile....cok-zor-tabiki-ama-elden-ne-gelirdiki-tek-basina..
ama-rabbim-hep-yanimdaydi-cok-sukur-kaza-belasiz-atlattik-o-gunleri..
guzel-dileklerin-icin-allah-razi-olsun-dilerim-rabbimden-tez-zamanda-sende
o-mis-kokulu-mucizeyi-kucagina-alir-koklarsin..bunu-butun-kalbimle-diliyorum

aslinda-bu-kadar-aciklamayi-sizi-inandirmak-icin-degil-
sadece-samimiyetle-yazdiklariniz-icin-yaziyorum..abimin-yeni
evini-esim-bilmiyordu.yurt-disindan-geleli-dort-gun-olmustuki
ben-dogum-yaptim..daha-oncesi-esim-araba-kullanirken-yol-tarif-etmeyi
hep-unuttugum-icin-ya-yolu-uzattik-yada-son-anda-bu-yola-gireceksin-
dedigim-icin-ani-manevra-yaparak-cok-kaza-atlattik-bu-sebeble-evin-soforu-bendim
karnim-burnumda-bile....cok-zor-tabiki-ama-elden-ne-gelirdiki-tek-basina..
ama-rabbim-hep-yanimdaydi-cok-sukur-kaza-belasiz-atlattik-o-gunleri..
guzel-dileklerin-icin-allah-razi-olsun-dilerim-rabbimden-tez-zamanda-sende
o-mis-kokulu-mucizeyi-kucagina-alir-koklarsin..bunu-butun-kalbimle-diliyorum
Allah razı olsun iyi dileklerin için.:7:

Back