- Konu Sahibi gulshenidil
23.03.2009 sabah saatlerinde yeni bir haftaya ve hatta sıkıcı olduğuna kesin kanaat getirdiğim bir haftaya başlamış olmanın verdiği sıkıntı ile yataktan kalktım.....doktorum bana sezaryan için 30.03 tarihini vermesine rağmen benim kızım beklemez tavırlarımda peşimde:)).....hafif sancılar vuruyor belime ama her zamanki sancılardır bunlar deyip yüzde vermiyorum ağrılara.....saatler ilerliyor sanırım saat 15.00 gibi şiddeti biraz artan sancılar başlayınca elime sevdiğim bir kitap ve cep telefonumun kronometresi ile koltuğa uzanıyorum.....oda nesi ben içimden saymasamda her ağrıda kontrol ettiğimde çok dakik olacak şekilde 10 dakikada bir görüyorum.....ve duaları başlıyor Allahım şayet bunlar doğum başlangıcına delaletse bana bir işaret gönder ki hastaneye gitmeme vesile olsun çünkü bu sancılar ara ara 2 haftadır çekiyordum ......saat 5.00 gibi beklediğim işaret geliyor nişanım....:)) kayınvalideme sakin bir dille anne biz hastaneye gidelim diyorum sanırım nişanım geldi....ve 5.15 gibi hastanedeyim meşhur çatı kontrolü ve nst den sonra 1 cm açıklık olduğu ve sancıların 6 dakikada bir geldiği tespit ediliyor ama benim sezaryan tarihim var diyorum ebeye.....doktorunla bağlantıya geçelim sen rahat ol diyerek rahatlatoyor ebe beni....o esnada eşim odaya gelip tamam canım odamız 1309 ve doktor seni 8.00 de alacak diyor...ne 8 mi bu kadar çabuk mu derken odada kendimi buluyorum üstümde mavi önlük ve ailemden haber verdiklerimle odamızdayız.....saat gelince ayrılıyorum herkesten başımda yaşamam sebeplerimden eşim sürekli herşeyin iyi olacağı konusunda telkin ediyor.....ve benim pamuk prensesim 20.20 de dünyaya geliyor ....zamanın nasıl geçtiğini çokta anlamadığım hamilelik sürecimden sonra içimden gelen o şahane varlığa bakıyorum...işte yaşamak dedikleri,insanın burnunu sızlatan,tuvalete bile gittiğimde yüzünün hayaliyle gitiğim evladım,canım,idilim nede güzel bir bebek bu.......hastanede kaldığımız sürece kendisine ufak çaplı bir hayran kitlesi oluşturan kuzumun fotosu ile veda ederken Rabbim herkese bu güzel duyguyu tattırsın........