- Konu Sahibi GaydiriGubbakCemile
-
saol tatlımm daha işimiz bitmedi o çeklerleeCanım hayırlı olsun bugün bizi çok mesud etti çeklerin öpüyorum tekrar
teşekkür edeim tatlım ee bir yerden başlamak lazımgüle güle kullan canım:) sende benim gibi daha nişan düğün yokken düzmüşsün çeyizini:)
çok saol tatlımgüle güle kullan canım çeyizlerini hepsi çok hoş
Tablolar oraya da gelir kesin yakinda, biblolar cok meshur bu ara..
Hayirlisi olsun canim, kismet bu isler..
Hepsi birbirinden güzel maşallah :) o 3'lü bardaklar varya istanbul paris new york olan.. Bende alıcam inş. :))) güle güle kullan tatlımm
Çeyize giren ilk iç çamaşırlarım
Eki Görüntüle 357304
bu geceliğin siyahı var bende ;
Eki Görüntüle 357316
Eki Görüntüle 357318
beyaz ve pembe iç çamaşrını ben aslında kullanmak için aldım cnaım ama kıyamadımGüle güle kullan canım ben de artık şu iç çamaşırlarını biran önce almak istiyorum
çok güzeller güle güle kullan :)
herbişeyini çok beğendim bu topiğin allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin şekerim
canım aldıkların çok güzel güle kullan inş hepsini:)
ya hepsi birbirinden güzel düğünüze daha çok varken ne kadar çok şey almışsınız maşallah çok beğendim güle güle kullan :80:
Kuzucuğummm çeyizlerine bayıldım hepsi çok güzeller
Bu arada bi kahvaltı seti ilk defa bu kadar içime sindi.Yemek takımında ayrı güzel.2'sinin de modeli nedir?
Güle güle,aşk'la kullan hepsini
oooo tamamlamışsın neredeyse kuzum sen yaaçook güzeller hepsii aşkla, mutlulukla kullan pek bi beğendim
Bayıldım bayıldım :) Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım iyi günlerde inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?