• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pamuk Prenses Ve Yedi Çeyizler :)

Çeyizlerin çok güzel ii günlerde kullan İNŞALLAH.Eksiğim çok demişsin ama hemen hemen herşeyin tamam canım.En önemli şeyleri almışsın geriside zaten zamanla tamamlanır.

Çeyizlerin çok güzel ii günlerde kullan İNŞALLAH.Eksiğim çok demişsin ama hemen hemen herşeyin tamam canım.En önemli şeyleri almışsın geriside zaten zamanla tamamlanır.

Çok teşekkür ederim tatlım.
Günlük kullanım eşyalarımın hemen hiçbiri yok :50:
Birde küçük elektirkli ev aletlerimin hemen hiç biri yok tatlım..
Zamanla onlarda olucak inşallah :16:

:nazar: canım benim herseyını yuvanda kullandırmayı nasıp etsın ve sizi birbirinize bağışlasın Rabbım . İçimizdeki heyecan hiç sönmesin şimdiden merakla devamını beklıyorum :17::16:

hepsi çok güzellerrr :nazar: güle güle kullan hepsiniii :))

:nazar: canım benim herseyını yuvanda kullandırmayı nasıp etsın ve sizi birbirinize bağışlasın Rabbım . İçimizdeki heyecan hiç sönmesin şimdiden merakla devamını beklıyorum :17::16:

canımm Allah tamamına erdırsınn Kupalarını cok begendımmm coook

Çok teşekkür ederim kızlar..Hayatımızın geri kalanıda hep böyle tatlı heyecanlarla geçer inşallah.. Çok sağolun :16: :16:

Ne sirin seyler almissin, hic göz yorucu degil almak icin degil gerekli oldugu icin almissin..
Karaca flora ckb takimimiz ve tencere setimiz ayni.. :)
Insallah devami gelir, takipteyim...

Ne sirin seyler almissin, hic göz yorucu degil almak icin degil gerekli oldugu icin almissin..
Karaca flora ckb takimimiz ve tencere setimiz ayni.. :)
Insallah devami gelir, takipteyim...

Çok teşekkür ederim Gamzelim :16:
Evde ıvır zıvır şeyleri sevmiyorum az ama öz olmalı.. Yoksa sonra hepsi çöpe :1:
Annemle bu yüzden az kavga etmedim :1:
Aldıkça burda sizlerle paylaşmaya devam edicem

Evet kızlar. Çeyizimin hazinelerinden biri.. Mutfaktaki büyük yardımcım :52: :52:
Gazete kuponu ile almıştım bunları. Kitapların önündeKide ingizlice-türkçe eğitim şeysii :1: Sahibini bekliyor :1:

$Fotoğraf0288.webp$Fotoğraf0286.webp

Son düzenleme:

ayyy bu takımın aynısını bende düşünüyodum ( porselen ,çatal kaşık ) ama karar veremedim karacamı hisarmı diye kaldım şimdii öyleee

Çok teşekkür ederim Gamzelim :16:
Evde ıvır zıvır şeyleri sevmiyorum az ama öz olmalı.. Yoksa sonra hepsi çöpe :1:
Annemle bu yüzden az kavga etmedim :1:
Aldıkça burda sizlerle paylaşmaya devam edicem

Aynen bende böyle düsünüyorum. Gereksiz yere yer tutan seylerden ufunet basar bana :))
Yemek tarifi kitaplari bende aldim, lazim olacak ne de olsa..:56:

Back
X