- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
-
- Konu Sahibi PammukSeker
Çok teşekkür ederim canım. amin inşallahMasallah canim hepsi cook guzel hayirli olsun gule gule kullan mutlulukla huzurla sağlikla insallahhh
Evet canım, renk konusunda kararsız kalınca bir kahvaltıya bir günlüğe uygun alayım dedim.Çırpıcı şeklindeki çay kaşıklarını nereden aldın canım :)? Ne güzel bütün takımlarına uygun çatal kaşık bıçak takımın var
Çok teşekkür ederimmHepsi çok güzel güzel günlerde kullan
Amin inşallah. çok teşekkür ederimMerhaba
Yemek takımın çok hoş
Çatal kaşık takımın ilk defa gördüm modeli çok değişik
Kahvaltı takımın çok güzel
Baharatlığın güzel
Genel olarak eşyaların sade ve çok hoş
ALLAH huzurlu sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin...
sedefimmm amin canımm. inşallah cicilerimizi kullanabileceğimiz günlere çok az kaldı.kuzummm bunların her biri ayrı ayrı harikaa =) çok beğendim. Rabbim güzel gunlerde kullanmayı nasip etsin. çay kaşıklarına bittim
Çok teşekkür ederimMerhaba , çok güzeller mutluluklar getirsinler sana :) mavi pasta tabağı - çay fincanının markası nedir acaba? İlk görüşte aşk durumu oldu da :)
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimÇok beğendim canım mutlulukla kullan inşallah Allah kavuştursun
Çok teşekkür ederimmHersey cok guzel cay kasiklarina bayildim guzel gunlerde kullanın
Canım beniim çok teşekkür ederimmmmAaaaaaaaaaaaaaaa
Pamuk şekeriiiiiiiiiiim, sen de mi çeyiz hazırlıyorsun.
Ay çok sevindim nihayeeeet :)
Ben de yeni başlıyorum canım çeyiz alışverişine
26-27 kız tarafı, 29 - 30 ağustos erkek tarafı düğünlerim
Sende durumlar ne canım, çeyizlerini takipteyim bu aradaŞimdiden güzel günlerde kullanmanı yürekten dilerim
canım çok teşekkür ederim, zevklerimizin benzemesine sevindimpamukşekercım zevkıne çeyızlerıne bayıldımtarzımız zevkımız çok benzıyo
yakında bende topığımı oluşturcam kısmetse ama önce üşengeçlığı bırakmam lazım
tatlım baharat takımını nerden aldın ya da markası ve fıyatı nedır canım çok beğendımde
canım çok teşekkür ederim, zevklerimizin benzemesine sevindim
Topiğin açılınca ben de takibinde olacağım o zaman
Baharat takımım esseden canım ama kendisi çeyizimin ilk parçası olduğu için fiyatını hiç hatırlamıyorum malesef
Çok teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim.çok beğendim canım güle güle kullan