Merhaba
15 adet KK Pro kart sahibi, üyemiz ile bu ürünü test edeceğiz.
Üyelerimiz Palliativ Pişik Kremi sayfasında yer alan kullanım şekline göre ürünü kullanıp sonuçlarını olumlu veya olumsuz olarak bu sayfada paylaşacaktır.
KK Pro kart sahip olabilmenin 3 yöntemi varmerhaba nasıl pro kart sahibi oluyoruz acaba? ben ürünleri denemek isterim.
bence pro üyelerden değilde bebğinde pişik olan annelerden yardım almalısınız bu konuda,pişiğinin olmasını mı bekliycez sonuçları görmek için:44:bence yanlış seçim olmuş,heleki bu konu benim ki gibi bebeği çok pişik olan anneleri yakından ilgilendirirkenoğlum şu an pişik,hastalığından dolayı sanırım,denemediğim krem,pudra,yağ kalmadı,halen geçmedi,ama kararınızda ısrar ederseniz saygı duyarım tabi
pişiğe kesin çare olacağını bilsem hemen şu an sipariş verir alırım,kızımda çok inatçı pişikler vardı,1 ay ve üzeri geçmeyen,ihtisas yaptım sayelerinde pişik üzerine,oğlumun ki de öyle oldu sağolsunlar,iyi gelip gelmeyeceğini bilmediğim bir ürüne para verip almak istemem açıkçası, çok anneyle görüştüm bize şu iyi geldi 2 günde geçti dedikleri ürünler bize fayda etmedi,denediklerimi şuraya yazsam destan olur sanırım,neyse ilginiz için teşekkürler yine de.Merhaba,
Deneme gruplarını sadece kk'daki pro üyeler için öngördük. Fakat isterseniz www.e-dermadewa.com sitemizden sipariş verebilirsiniz veya direkt bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Teşekkürler
pro kart , koç'un paro kartımıdır