• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette sonbahar kızılı ile nevacolor fuşya karısımı?

Zubuzucuk

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
84
133
293
Hatay
evet kızlar ben palette sonbahar rengını sevıyorum da biraz daha pembeye dönuk olmasını istiyorum nevacolorun mix tonu olan fuşyadan eklesem nasıl bir sonuç elde ederim böyle bir karısımı önerır mısınız ?

Eğer pembeye dönük olmasını istiyorsan loreal majicontrast magenta rengini tavsiye ederim. İçine hiç bir boya karıştırmana gerek yok hem de açık güzel pembe tonlu bir kızıl elde etmiş olursun. Sonbahar kızılı biraz koyu bir kızıl gibi geliyor bana :)

http://talk.hairboutique.com/uploads/20080915_124302_f06069b2.jpg

şu önlerdeki pembe kızıl majicontrast magenta.

yorumunuz için teşekkürler ben daha uygun bişiler arıyorum tüpü 30 tl malum ögrenciyimde bu rengın alternatifini nasıl elde ederim :)

Bende öğrenciyim ama para ayırıyorum çok seviyorum başka krem boyalarla da o renk elde edilmiyor malesef denemedim ama akos çilek kırmızısı vardı bir de ben bakır saçlarımın 1 tutamını jeans color pink ile boyadım saçlarım turuncu olduğu için pembe kızıl oldu. Su bazlı boya bulursun red ya da pink rengini al. Red de pembe yansımalı bir kırmızı saçın ne kadar açıksa o kadar iyi tutar.

Back