Saç Rengi ve Saç Boyama Palette natural colors no:8-0 (bal köpüğü) kullanan var mı?

cologne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
2.540
4
116
Diğer
Merhaba, saçlarımda boya yok ve rengi kumral. Biraz açmak istiyorum.Palette'nin bir ürününü gördüm. ama kararsızım.
Palette natural colors no:8-0 (bal köpüğü) kullanan var mı? boya sonrası nasıl bir sonuç elde ettiniz? tşk.

ohhoooo ama kızlar siz yorum yapana kadar ben boyayı aldımda boyadımda yıkadımda
saçlarımın kurumasını bekliyorum. koyu kumraldı saçlarım, sanki kendi kendine güneşten açılmış gibi oldu.
kutunun üzerindeki gibi olmasını zaten beklemiyordum.. birkaç kere güneşe çıksam ve yıkandığında aksa anca
oturur sanırım rengi. benim saçlarım aşırı gür ve kalın telli olduğu için 1 kutu az geldi. baktım bende yarı yolda
kalmamak için balyaj misali kullandım boyayı..renk nasıl oturur bilmem ama boya süper, kötü kokmuyor hatta
güzel bile kokuyor, saçlarım şimdiden keçe gibi olmadı. palette, marka olarak tavsiyemdir. fiyatı uygun 3.90.-tl

bal kopugu rengı harıka 2 sene kullandım nerdeyse hala saclarımda var o renk ama sacımı kesınce yanı kısa sacta guzel durmadı kızıl yapıcam....

evet renk gerçekten çok güzel. kendi kendime ilk boya deneyimim oldu bu.. gerçi saçlarımda boyada yoktu.
geçtğimiz yıllarda 1 kez gölge ve birkaç yıl ardından balyaj yaptırmıştım. bilmiyorum değişime ihtiyaç
hissettim sanırım :)

renk dogal duruyor benım sac rengım orta kumral dı ama boyaynca da kendı rengım gıbı oldu alıstım renge benımmış gıbı herkes de oyle sanıyor zaten

ewet ewet doğru diyorsunuz benimde öyle oldu. kendi saçlarım kumral çok çok koyu değil ama açıkta değil
orta diyelim yazları güneşten açılmışlıklarda oluyor. tüm bunların üzerine denedim. ama full sürmedim. 1 kutu yetmez diye
kuaförde gördüğüm taktikleri uyguladım. balyaj misali uyguladım boyayı saçlarıma.. hala nemli tam kurumadı ama gözüken
o ki çok doğal ve sanki kendi rengiymiş gibi bi sonuca ulaşacağım bende.

Palette natural colors no:8-0 bal köpüğü kullanmıştım. İlk başta çok memnun kaldım...kaldığımı zannettim.
kokusu güzel renk fena değildi. ama hızla aktı ve anlatamayacağım kadar çok saçımı döktü. hala saçım dökülüyor
banyoda,tararken, elimi her atışımda Allah'tan saçlarım gür de kel kalmadım mazallah şaka bi yana
gerçekten çok saç döken bir boya imiş Palette. Bugün Garnier Color Naturals no:7 Kumral aldım. Birkaç gün içinde
bunu deneyeceğim. bakalım Garnier'den nasıl bir sonuç alacağım? rengi daha çok merak ediyorum..Markayı ve / veya
rengi (no:7 kumral) kullanan varsa deneyimini paylaşabilir mi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…