- Konu Sahibi GothicBussra
-
Kızlar bir sorum olacak size saçım sarı daha önce de belirtmiştim diplerimi yaparken tamamını boyama kararı aldım. Saçımı tam bir platin sarısı yapmak istiyorum beyaz sarı gibi. Sizce bunun için ne kadar açmalı saçı ? Bir boyadıktan sonra bir müddet sonra bir daha açsam nasıl olur? Zarar görür mü bilgim yok pek boya konularında danışayım dedim
canim turkiyede soyle bi inanc var; sac ne kadar acilacaksa oryali iyice acilana kadar dayayip durmak. bu cok yanlis sacin anasini aglatiyor. simdi sacimi acicam demissin tam goremiyorum ama sapsari zaten. cok koyu olmayan bir sari haline geldigi an tekrar acici kullanma canim. boyalarla rengi yavas yavas acmayi dene. tonerler var onlari kullan. mor sampuan kullan. bunlar zaten saci bembeyaz yapicaktir. acildiktan sonraki fotonu gorsem yerinde olsam ne yapicagimi yazardim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yıllar once simsiyah saclarimi platin kullandım. diplerin cikmis ise kuafore gitmeni oneririm oncelikle. cunku dipler kesinlikle turunculasir gercekte sarisinsan bile. kuaforde bir kez actir sacini tekrar bana kalirsa. ondan sonra lorealin silver sampuani var türkiyede de satiliyor kozmetik sitelerinde. bu sacin sari pigmentlerini alir. ama grilesir cok sık kullanirsan. saçın durumuna göre kullan canim. arti olarak sunu onericem sana http://www.manicpanicturkiye.com/Virgin-Snow-white-toner-118-ml,PR-33.html link vermem yasak mi bilmiyorum :/ cidden ise yariyor.
Bunlar sadece internette mi satılıyor yoksa avm de filan bulabilir miyim mağazalarda? Dediklerini aklıma not ettim canım çok sağol bilgin için.
:) umarim yipranmadan guzel sonuclar alirsin. avmlerde filan bulabilecegini. gic sanmiyorum sampuani. link verdigim toner de zaten sadece orda var. eskiden turkiye satışı da yoktu uğraşıyordum abdden getirebilmek icin:/ simdi hersey kolay 😊
Manic panic belki yoktur ama loreal vardır belki ben bir şansımı deneyip bakınayım avm de olmadı sipariş verilir artıkBu arada bunlar kalıcı mı yoksa geçici mi?
bilemiyorum tam sorustur canim kuaför malzemesi satan yerlere de baksan iyi olur belki. yani yarı kalici desem daha dogru olur belki bi ay sonra sarilasmaya baslar sacin ama bi kac kere sampuani kullansan veya toneri bi kez kullansan yine beyaza yakin bir sey olur
Pekala anladım canım, kafaya taktım bunları araştıracağım çok sağol
Nihai sonuc :::: Eki Görüntüle 1192393
Evet manic panic turkiye sitesinden :)))aa canım bişey sorcam nerden aldın boyayı internetten falan mı)
palette kaliteli bir saç boyası.
aa canım bişey sorcam nerden aldın boyayı internetten falan mı)
Mujde ozaman artik manic panic urunleri taksim kostebek ve gargamel de varPekala anladım canım, kafaya taktım bunları araştıracağım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?