Saç Rengi ve Saç Boyama Palette kullananlar!

Satıcı seni yanlış bilgilendirmiş. Açık renk saçın üzerine, mevcut saçtan daha koyu tonlarda küllü renk uygulanırsa yeşillenme olur. Mesela sarının üzerine küllü kumral uygularsan yeşillenme olabilir, çünkü küllü renklerde mavi pigment bulunur, sarı saçta yeşil görünür. Ama eğer saçta turunculuk varsa küllü renk uygulandığında mavi ile turuncu birbirini nötrler ve farklı renkler çıkmaz ortaya.
Şimdiden kolay gelsin sana. Takipteyim..

Sağol canım bilgilendirdiğin için Umarım turunculuk yapmaz

Palette açıcılar içinde en iyisi bence yıpranma olmuyor neredeyse tabi çok uzun beklersen her saçta olduğu gibi olur keşke palettenin platin rengiydi gali o açıcısını alsaydın kızıllık olmazdı açarken diye düşünüyorum ama gene de çok kötü olucağını sanmıyorum ben nezaman kalsam memnun kaldım palette açıcıda

İlk defa palette kullanacağım memnun kalırsam bu boyadan şaşmam. Ne kadar sürede bekletmek lazım canım ?:26: 30 dk filan mı?

İlk defa palette kullanacağım memnun kalırsam bu boyadan şaşmam. Ne kadar sürede bekletmek lazım canım ?:26: 30 dk filan mı?

O boya değil zaten canım o yüzden kontrol et sürdükten sonra bide diplerinse hızlı açılır kullanma kılavuzunda saat aralığı yazıyor onu da oku ona göre yap canım

Buda benim tek sefer de açtığım saçım

Fotolarda göründüğünden daha sarı nedense fotolarda daha kızıl çıkmış

Buda benim tek sefer de açtığım saçım

Eki Görüntüle 1192225

Eki Görüntüle 1192226

Fotolarda göründüğünden daha sarı nedense fotolarda daha kızıl çıkmış

Canım daha üzerine bir şeyler yapacak mısın?
Manic panic mystic heather uyguladim bekliyorum bakalim ne kadar tutcak bundan pek memnun kalmadim acikcasi manic panic akinca bir daha acicam bu sefer mavi bi renk denerim heralde ama sacim hic yipranmadi onu da soyliyeyim ya boye cidden iyi ya da benim saclarim cok sik ve kalin telli oldugundan 😊😸😸:26:

Evet olabilir bak. Uygula bakalım sonuçları paylaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…