- Konu Sahibi GothicBussra
-
TeşekkürlerEvet saçlarımın açılması kolay oluyor bu yüzden. Boyayacağım zaman yazarım buraya yine palette deluxe yoğun renk açısı aldım iki kutu. Yaptığımda turunculuk olmazsa çok iyi olur ama olursa da artık bir şekilde olasılıkları değerlendireceğiz önlemek için. Turuncululuk olsa da nasıl kapatılır o bilemiyorum maalesef.. Kuaföre sorarım olmadı, açık küllü sarı üzerine diyorlar ama daha öncede söylemiştim bana satıcı yeşil olur dedi sarının üzerine baya bir karıştı aklım:26:
Satıcı seni yanlış bilgilendirmiş. Açık renk saçın üzerine, mevcut saçtan daha koyu tonlarda küllü renk uygulanırsa yeşillenme olur. Mesela sarının üzerine küllü kumral uygularsan yeşillenme olabilir, çünkü küllü renklerde mavi pigment bulunur, sarı saçta yeşil görünür. Ama eğer saçta turunculuk varsa küllü renk uygulandığında mavi ile turuncu birbirini nötrler ve farklı renkler çıkmaz ortaya.
Şimdiden kolay gelsin sana. Takipteyim..
Palette açıcılar içinde en iyisi benceyıpranma olmuyor neredeyse tabi çok uzun beklersen her saçta olduğu gibi olur keşke palettenin platin rengiydi gali o açıcısını alsaydın kızıllık olmazdı açarken diye düşünüyorum ama gene de çok kötü olucağını sanmıyorum ben nezaman kalsam memnun kaldım palette açıcıda
İlk defa palette kullanacağım memnun kalırsam bu boyadan şaşmam. Ne kadar sürede bekletmek lazım canım ?:26: 30 dk filan mı?
O boya değil zaten canım o yüzden kontrol et sürdükten sonra bide diplerinse hızlı açılırkullanma kılavuzunda saat aralığı yazıyor onu da oku ona göre yap canım
İyi acilmis yaBuda benim tek sefer de açtığım saçım
Eki Görüntüle 1192225
Eki Görüntüle 1192226
Fotolarda göründüğünden daha sarı nedense fotolarda daha kızıl çıkmış
İyi acilmis ya
Kiskandim biraz 😺
Eki Görüntüle 1192197
İste acilmis hali manic panic kafamda bekliyorum suan
Eki Görüntüle 1192202 umdugum sari mi HAYİİİRRR
Buda benim tek sefer de açtığım saçım
Eki Görüntüle 1192225
Eki Görüntüle 1192226
Fotolarda göründüğünden daha sarı nedense fotolarda daha kızıl çıkmış
Manic panic mystic heather uyguladim bekliyorum bakalim ne kadar tutcak bundan pek memnun kalmadim acikcasi manic panic akinca bir daha acicam bu sefer mavi bi renk denerim heraldeCanım daha üzerine bir şeyler yapacak mısın?
Manic panic mystic heather uyguladim bekliyorum bakalim ne kadar tutcak bundan pek memnun kalmadim acikcasi manic panic akinca bir daha acicam bu sefer mavi bi renk denerim heraldeama sacim hic yipranmadi onu da soyliyeyim ya boye cidden iyi ya da benim saclarim cok sik ve kalin telli oldugundan 😊😸😸 :26:
İyi acilmis ya
Kiskandim biraz 😺
Acilmadi ne hikmetse ama bnm sacim koyu baya belki ondandir2 sefer açtım demişsin pek açılmamış ben 2.yi yapsam sapsarı olurdu heralde
Nihai sonuc :::: Eki Görüntüle 1192393
Tesekkurler 😎😸😻aaa, yeni gördüm beklediğimden çok iyi olmuş yine de canım. güle güle kullan çok şeker.
Tesekkur ederim 😸😸😻Çok sade ve güzel olmuş.. Ne şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?