• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette kızıl gece kullanan var mı?

otomatikportakal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
71
0
86
33
İstanbul
368_kizil_gece_168863_300dpi_1772H_1772W.jpg

Kızıl gece kullanan var mı? Burada sanırım belli olmuyor kutuda daha kızılımsıydı cesaret edip alamadım.Beyaz tenliyim ama saçlarım çok uzun değil omuzlarımdan 5-6 cm aşağıda sadece kısaca bu gider mi cesaret edemedim çok kızıl olsun istemiyorum sadece kızıl ışıltı olsun diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

Buna cesaret edemeyince gittim buğulu gece aldım resimdeki gibi olursa güzel ama buna da çok koyu diyorlar kafam karıştı.

palette.jpg

Kınayı bilmiyorum ama siyahın üzerine boya tutmuyor.
Saçlarımın uçları siyahtı,kızıl gece lafına aldanıp boyadım o siyah uçlar kaldı,değişmedi.Diplerse,ışık altında gayet güzel kızıl kızıl parıldıyor..

yha bebem ben istiyorum ki saçı yıpratmadan bişyler yapabilmek. saçım siyah boya ama o kadar koyu değil ama kızıl hint kınası yapmak üstüne. sonucuda kadife kahveye yakın olurmu ben bunu m.ediyorum

ya bu rengi boyayan varsa saçınınresmini koyabilirmi acaba bende istiyorum bu rengi ama kutudaki gibimi oluyor bilmiyorum boyayanlardan biri resmini koyarsa çok sevinirim..

ben boyadım.ancak kutudaki gibi çıkmadı,haa renk güzel arkadaşımızında dediği gibi güneşte kızıl kızl parlıo,mürdümsü parlıo hatta ama normal oda ışığında bildiğin siyah,ben pişman oldum açıkçası daha kzıılımsı bişiler hayal etmiştim,şimdi 20gün sonra falan bunun üstüne loreal narçiçeği kızılı alsam tutar mı,ben daha kızılımsı bişiler yapmak istiom

benımde saclarım siyahtı en son 4 ay once sıyaha boyamıstım 2 hafta once buzul kahveye boyadım sacım bırz olsun acıldı dunde loreal castıng kızıla boyadım sımdı saclarımda kızıl yansımalar oldu rengıde koyu kahve kızıl oldu boylelıkle sıyahtan kurtuldum sadece ucları bıraz koyu onuda kestırcem ama abes durmuo

benımde saclarım siyahtı en son 4 ay once sıyaha boyamıstım 2 hafta once buzul kahveye boyadım sacım bırz olsun acıldı dunde loreal castıng kızıla boyadım sımdı saclarımda kızıl yansımalar oldu rengıde koyu kahve kızıl oldu boylelıkle sıyahtan kurtuldum sadece ucları bıraz koyu onuda kestırcem ama abes durmuo

fotoğraf yükleyebilir misiniz:44:

Back