Saç Rengi ve Saç Boyama palette kahve köpüğü

1kalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
38
0
96
Kocaeli
kızlaaaar palette kahve köpüğü alıcaktım baktım ambalajı değişmiş deluxe falan yazıyo içindeki boya eskisiyle aynımı deneyen varmı kutudaki resim eskisine hiç benzemiyo cesaret edip alamadım bilen varsa yardııımmmbilmiyorumkismile

yani şuanki resmdekinden koyu oluyo... deneyenler varmı başka arkdslr .. bnmde boyAmak ıstedgm renklerden bıtanesı kahve kopugu

kahve köpüğünü geçen yıl saçımda hiç boya yokken ben denemiştim.. kutudaki resim bana da çok sarı geldi ama ilk boyamada hatta ilk bikaç boyamada hiçbi şekilde o kadar sarı olmuyor. rengi çok tatlı bi kahve rengi tam kahve köpüğü yani ondan sonra ne sürdüysem saçıma öyle güzel olmadı

ben deluxe kullandım sarı saçın üstüne baya koyu olmuştu ikincide vitali kullandım daha güzel o kutudak rengi vital verdi

turuncu yansımaları olan kumralımsı bir renk oluyor koyu kahve saça boyayınca. kutunun üzerindeki renk tutmuyor yani. kutunun üzerindeki renk olması için 9-10 tonlarında bir renkle boyamak gerekirdi herhalde. ama kalite açısından ben memnun kaldım palette deluxe'ten, saçımı pek yıpratmadı diyebilirm

ben deluxe kullandım sarı saçın üstüne baya koyu olmuştu ikincide vitali kullandım daha güzel o kutudak rengi vital verdi

bende vitalin karamelini kullanoıorum,renk çok güzel ama değiştirmek istiorum,
vitalde de adı kahve köpüğümü bahsettiin rengin,bide nosuyla belirtirsen çok sevinirim

koleston ask alevi üzerine kahve köpüğü boyasam sacım ne renk olur fikrinizi almak iistedim esmerim kahve köpüğü çok hoşuma gitti

Son düzenleme:

ssaçının rengi ne renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…