kahve köpüğünü geçen yıl saçımda hiç boya yokken ben denemiştim.. kutudaki resim bana da çok sarı geldi ama ilk boyamada hatta ilk bikaç boyamada hiçbi şekilde o kadar sarı olmuyor. rengi çok tatlı bi kahve rengi tam kahve köpüğü yani ondan sonra ne sürdüysem saçıma öyle güzel olmadı
turuncu yansımaları olan kumralımsı bir renk oluyor koyu kahve saça boyayınca. kutunun üzerindeki renk tutmuyor yani. kutunun üzerindeki renk olması için 9-10 tonlarında bir renkle boyamak gerekirdi herhalde. ama kalite açısından ben memnun kaldım palette deluxe'ten, saçımı pek yıpratmadı diyebilirm
bende vitalin karamelini kullanoıorum,renk çok güzel ama değiştirmek istiorum,
vitalde de adı kahve köpüğümü bahsettiin rengin,bide nosuyla belirtirsen çok sevinirim
bende vitalin karamelini kullanoıorum,renk çok güzel ama değiştirmek istiorum,
vitalde de adı kahve köpüğümü bahsettiin rengin,bide nosuyla belirtirsen çok sevinirim
kahve köpüğünü geçen yıl saçımda hiç boya yokken ben denemiştim.. kutudaki resim bana da çok sarı geldi ama ilk boyamada hatta ilk bikaç boyamada hiçbi şekilde o kadar sarı olmuyor. rengi çok tatlı bi kahve rengi tam kahve köpüğü yani ondan sonra ne sürdüysem saçıma öyle güzel olmadı