Saç Rengi ve Saç Boyama palette kahve 4.0 hakkında

tugba59

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
143
1
296
İstanbul
kızlar merhaba saçım koyu bi kızıl acaba palette 4.0 kahve ye boyasam kahve tutarmı kullanan varmı?ben daha önce hep loreal yada koleston kullandım palette de güzel olduğunu söylüyolar..bukızılları siyah haricinde nasıl kapatırım lütfen yardım edim koyu kahve istiyorum çünkü..

cnm bence loreal koyu kahve al yeni çıkanlardan kapatabilir zaten koyu kahve siyah gibi oluyo zamanlada akar rengi koyu kahve olur

cnm kahve ve koyu kahve kesinlikle siyah gibi oluyor...hattaa gecen arkadaşımın saçını koyu kumrala boyadım acaip koyu olduu siyaha yakınn..istersen koyu kumrala boya..(vitalin koyu kumralı)

ya bende sacimi koyu kahveye boyadim ama siyah gibi duruyor sanki
sizce acilirmi rengi zamanla
hic sevmedim boyle

Arkadaşlar ben saçımı palette koyu kakao kahve yapmıştım simsiyah olmuştu aradan bir ay geçti saçıma yılan yağı ve gliserin bakımı yapıyordum.beyaz sabunlada 1-2kez yıkadım saçımı ve saçım aktı şuanda koyu küllü kumralı andırıyo yani koyu tutsada boya zamanla akıyormuş canlı şahidiyim.soldu rengi

ben kızılı kapatmak için yapmıştım palette 4 numara -kahve..siyaha yakın bir renk oldu ..şu anda pek akmadı ama,akar sanırım..

Arkadaşlar ben saçımı palette koyu kakao kahve yapmıştım simsiyah olmuştu aradan bir ay geçti saçıma yılan yağı ve gliserin bakımı yapıyordum.beyaz sabunlada 1-2kez yıkadım saçımı ve saçım aktı şuanda koyu küllü kumralı andırıyo yani koyu tutsada boya zamanla akıyormuş canlı şahidiyim.soldu rengi

cnm pekı sacı boyadıktan hemen sonrada beyaz sabunla hergun yıkasak 1-2 ayı bulmadan acılır mı acaba rengı...bende ozon yagı kullandım inşallah rengı akar resmen sıyah gıbı oldu:18: biraz daha aydınlatabılır mısın bizi.birazdan aktara gıdıcem papatya suyu felan mı yapsam cok moralım bozuk:50:

Birazdan akos yakut kızılı ile 3 defa boyanmış kızıl saçlarım üzerine palette kahve 4.0 boya uygulayacağım. Sonucu paylaşırım kızılını kapatmak isteyenler için. Umarım iyi bir sonuç çıkar.

Boyama işlemim bitti ve çok koyu bir kahve elde ettim. Neredeyse siyah diyebiliriz. Kızılları oldukça iyi kapattı ama tahmin edersiniz ki hala arada kızıllıklar mevcut ve sanırım güneşte de kızıl bir parıltı olacaktır ama ilk boyama için gayet iyi. 2 boyamada tamamen kapatır diye düşünüyorum. Aktığında da nasıl olduğunu ilerleyen günlerde paylaşırım.

Saçlarımı kızıldan kahveye dönüştüreli bir aydan uzun süre geçti ve bu sürede, ilk başta koyu kahve olan saç rengim gittikçe açıldı ve nihayetinde kızıllar yine belirgin şekilde parıldamaya başladı. Şu anda saçlarım çikolata kahve gibi duruyor. Bir de koyu küllü kumralı demeyeceğim. Bakalım o kapatabilecek mi?

Back
X