- Konu Sahibi incebellibardak
-
resmen turuncu oldu saclarım ilk defa kendim boyadım sacımı
İncebellibardağım çok güzel saçların var mutlaka bakım yapıyorsundur.Boyanın içine katılan oxsidasyon kremi kurutuyor saçları,ben yeni bir bakım yağı keşfettim saçını boyamadan önce boyanın içine katıyorsun.Arada bir saçlarına kuru haldeyken biraz sıkıyorsun tarıyorsun saçlar çok güzel parlıyor.Bazen de saçlarımı yıkamadan önce masaj yaparak iki saat bekletip yıkıyorum.
ciddenmi annem demisti yıka bir kac kere gider biraz diye ama ben o manzarayı gorunce dayanamadım hemen boyadımKeşke biraz bekleseydin ,bir haftaya turunculuk gidiyor aslında,sonra üzerine tekrar boyayınca daha bir güzel oluyor.
Cnm var aslında bir maske kullanıyorum,ama banyoda sürüyorum sonra duruluyorum,birde kuaförden almıştım saçıma sıkıp tarıyorum,yıkadıktan sonra. masaj yaparak yıkadığın yağ hangisi burada paylaşırmısın ?
birde boya az geldi sanırım benim onun etkisinin oldugunuda dusunuyorum
tesekkur ederim canım onerilerin icin ama sacımı genelde rofleli kullanıyordum bazen bebek sarısı bazende pilatin sarı ve sacımı boyayıp da turuncu gorunce evden cıkmak dahi istemedimBence bir daha ki boyada oturur çok azda küllü sarı katsan boyaya bence turunculuğu alır..Benimde başıma gelmişti yavaş yavaş oturuyor renk...Bütün dertler turuncu olsa keşke üzülme düzeltilebilir canım hoşca kal.:)
Boya, sıcak su ,şekillendiriciler saçlarımızı çok yıpratıyor bu gerçek uyguladıgım bi maskeyle tüm bunlardan kurtuldum :)
1 ampül E vitamini
1 Ampül B vitamini
Badem yağı
Zeytinyağı
Saçlarımı pamuk gibiışıl ışıl yaptı.Mutlaka denemelisiniz
sizin sacınız cok guzel olmus ama cok begendim
Vitaminleri eczaneden alıyoruz değilmi,sadece vitamin ismini söylememiz yeterli sanırım,herhangi bir markası yok.
palette dore sarı 10-5 merak edenlere,diplerde palette papatyada var yanlız
Eki Görüntüle 567028
diplerde papatya var derken?.. anlamadım ben yani altındaki boya mı papatyaydı? yoksa ayrıca dip boyası mı yaptın? eger oyleyse numarasıyla filan detaylı yazarmısıncanım?
sacların muhtesem görünüyor, tebrikler.
Cnm dip boyası geldikçe dore sarıyla boyuyordum,en son palette papatyayla boyadım iki dip boyamı,o anlamda yazmıştım.dore sarı 10-5 palette, papatya rengide zaten palettede tek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?