• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette dore sarı 10-5 merak edenlere

İncebellibardağım çok güzel saçların var mutlaka bakım yapıyorsundur.Boyanın içine katılan oxsidasyon kremi kurutuyor saçları,ben yeni bir bakım yağı keşfettim saçını boyamadan önce boyanın içine katıyorsun.Arada bir saçlarına kuru haldeyken biraz sıkıyorsun tarıyorsun saçlar çok güzel parlıyor.Bazen de saçlarımı yıkamadan önce masaj yaparak iki saat bekletip yıkıyorum.

Cnm var aslında bir maske kullanıyorum,ama banyoda sürüyorum sonra duruluyorum,birde kuaförden almıştım saçıma sıkıp tarıyorum,yıkadıktan sonra. masaj yaparak yıkadığın yağ hangisi burada paylaşırmısın ?

Cnm var aslında bir maske kullanıyorum,ama banyoda sürüyorum sonra duruluyorum,birde kuaförden almıştım saçıma sıkıp tarıyorum,yıkadıktan sonra. masaj yaparak yıkadığın yağ hangisi burada paylaşırmısın ?

Tabi ki paylaşırım'' Rival saç bakım yağı'' hair repair oil.Ben çok memnun kaldım saçtan güzel durulanıyor çok uğraştırmıyor.Çeşitli bitkiler den üretilmiş kokusuda hoş.Hoşca kal canım...)

Boya, sıcak su ,şekillendiriciler saçlarımızı çok yıpratıyor bu gerçek uyguladıgım bi maskeyle tüm bunlardan kurtuldum :) :12:

1 ampül E vitamini
1 Ampül B vitamini
Badem yağı
Zeytinyağı
Saçlarımı pamuk gibi:21: ışıl ışıl yaptı.Mutlaka denemelisiniz :21:

birde boya az geldi sanırım benim onun etkisinin oldugunuda dusunuyorum

Bence bir daha ki boyada oturur çok azda küllü sarı katsan boyaya bence turunculuğu alır..Benimde başıma gelmişti yavaş yavaş oturuyor renk...Bütün dertler turuncu olsa keşke üzülme düzeltilebilir canım hoşca kal.:)

Son düzenleme:
Bence bir daha ki boyada oturur çok azda küllü sarı katsan boyaya bence turunculuğu alır..Benimde başıma gelmişti yavaş yavaş oturuyor renk...Bütün dertler turuncu olsa keşke üzülme düzeltilebilir canım hoşca kal.:)
tesekkur ederim canım onerilerin icin ama sacımı genelde rofleli kullanıyordum bazen bebek sarısı bazende pilatin sarı ve sacımı boyayıp da turuncu gorunce evden cıkmak dahi istemedim:((neyseki biraz duzeldi simdi,boyanın az geldigini dusunmemde yarım saat olmustu daha ve boya kurudu kaldı sacımda sadece yarım saat actı sacı sonra kuruyunca bi etkisi olmadı sanırım:((

Boya, sıcak su ,şekillendiriciler saçlarımızı çok yıpratıyor bu gerçek uyguladıgım bi maskeyle tüm bunlardan kurtuldum :) :12:

1 ampül E vitamini
1 Ampül B vitamini
Badem yağı
Zeytinyağı
Saçlarımı pamuk gibi:21: ışıl ışıl yaptı.Mutlaka denemelisiniz :21:

Vitaminleri eczaneden alıyoruz değilmi,sadece vitamin ismini söylememiz yeterli sanırım,herhangi bir markası yok.

Vitaminleri eczaneden alıyoruz değilmi,sadece vitamin ismini söylememiz yeterli sanırım,herhangi bir markası yok.

Eczacıya söyleyince o hemen anlayıp sunuyor tatlım :)
B vitamını saçlarını beslediği gibi uzatıyor , E vitamını ise parlaklaık verıyor bolca nemlendırme saglıyor :21:

Saçlarımı doğal haliyle kullanabildim ilk defa şaşkınlık yarattı etkisi :52:

bu zamana kadar hep kullanırdım yağ bakım vs ama bu çok etkili :3:

Maşallahh :nazar::nazar:

$SDC12924.jpg
buyurun boyanın üzerine koleston röfle setini kullandım.Yapacağım yapacağım dedim ve yaptım :)) Hiç yıpranmadı,kuaförde yaptırınca bile daha sert oluyordu bazen tarağa kopuyordu ben yaptım sonuç daha sağlıklı saçlar :)

palette dore sarı 10-5 merak edenlere,diplerde palette papatyada var yanlız
Eki Görüntüle 567028

diplerde papatya var derken?.. anlamadım ben yani altındaki boya mı papatyaydı? yoksa ayrıca dip boyası mı yaptın? eger oyleyse numarasıyla filan detaylı yazarmısıncanım?

sacların muhtesem görünüyor, tebrikler.

Son düzenleme:
diplerde papatya var derken?.. anlamadım ben yani altındaki boya mı papatyaydı? yoksa ayrıca dip boyası mı yaptın? eger oyleyse numarasıyla filan detaylı yazarmısıncanım?

sacların muhtesem görünüyor, tebrikler.

Cnm dip boyası geldikçe dore sarıyla boyuyordum,en son palette papatyayla boyadım iki dip boyamı,o anlamda yazmıştım.dore sarı 10-5 palette, papatya rengide zaten palettede tek.

Cnm dip boyası geldikçe dore sarıyla boyuyordum,en son palette papatyayla boyadım iki dip boyamı,o anlamda yazmıştım.dore sarı 10-5 palette, papatya rengide zaten palettede tek.

bende 10.0 açık papatya var amasenin dedğini görmemiştim, 10.5 olanı yani.. peki canım, zeminde ne renk vardı yani 10.5 ten önce saçın ne renkti?

Back