• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette dore sarı 10-5 merak edenlere

mrb saç rengin çok güzel olmuş canım güle güle kullan bende ilk defa Pazartesi gùnù boyattım kuofòre saçımı açmadan boyadı bal köpùne ûstler açık turuncu oldu altlara çok az girdi koyu kaldı sinir oldum bal köpüğüyle alakası yok ya :31::31:senin rengini beyendim evde ben boyasam tutarmı acaba napmalıyım bilir fikir verin bana :31::31::31:

Aynen canım mlky dediği gibi açılmış zaten daha güzel tutacaktır hem,bende dipleri boyadığımda hafif turunculuk oluyor diplerde, yıkadıkça falan daha güzelleşiyor,bir haftaya oyuruyor ,ama uçlarla diplerin renk tonu farkı iyi olmamış,kuaförler bile beceremiyorlar bazen.

$22122012417.jpg $22122012415.jpg $22122012428.jpg

Aynen koyunun üzerine açık renkler tutmuyor maalesef,hiç koyu boya görmemiş olacak ,kendi doğal saç rengin olması gerekiyor,yoksa uçlar başka dipler başka oluyor :(

bu rengi kendi dogal rengimin üstüne yaptı hiç boya yoktu saçımda ama beceriksiz mahfetti saçımı :47::47::47:şimdi açmadan nasıl bu rengeçevirebilirim yayardım edecek biri yokmu :43::43::43:

Dipler kendi rengin ama uçlarda boya var ondan tutmadı zannettim,boya yoksa tutması lazım benim saç rengimde koyu ,çok açık değil ,kendi saç rengimin üzerine yaptım.

ben daha ilk kez boyattım canım saçımı onada pişman oldum:31::31:beceriksiz tutturmadı işte kuaförüz diye geçiniyorlar :47:zorsundum kendim boyamaya saçlarımda uzun olunca, ikizlerim var birde kızım var uğraşmamam diye gittim ama keşke kendim boyasaydım eminim bundan daha güzel olurdu ya:31::31:

ben daha ilk kez boyattım canım saçımı onada pişman oldum:31::31:beceriksiz tutturmadı işte kuaförüz diye geçiniyorlar :47:zorsundum kendim boyamaya saçlarımda uzun olunca, ikizlerim var birde kızım var uğraşmamam diye gittim ama keşke kendim boyasaydım eminim bundan daha güzel olurdu ya:31::31:

Kendi renginse tutar zaten,kuaför tutturamamış,al kendin boya daha güzel sonuç alacaksın cnm,dore sarıda olur,kendi rengin nede olsa tutacaktır.Ben uçlarda koyu renk boya var zannetmiştim.

röflenin üzerine sarı yaptım hiç bir değişiklik olmadı saçımda..acaba bunumu denesem sırf tek renk istiorum da ya bakır ya sarı ama palettede saçlarımı çok kurutup dökmüştü bir kere korkuyorum kulanmaya açıkcası

Bilmiyorum ben herzaman paletteyle boyuyorum,boya yıpratır ama bende pek yıpranma olmuyor.

İncebellibardağım çok güzel saçların var mutlaka bakım yapıyorsundur.Boyanın içine katılan oxsidasyon kremi kurutuyor saçları,ben yeni bir bakım yağı keşfettim saçını boyamadan önce boyanın içine katıyorsun.Arada bir saçlarına kuru haldeyken biraz sıkıyorsun tarıyorsun saçlar çok güzel parlıyor.Bazen de saçlarımı yıkamadan önce masaj yaparak iki saat bekletip yıkıyorum.

Back