• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette dore sarı 10-5 merak edenlere

canım zemin rengim kahverengi,kendi saç rengim yani,röfle yok, dipler çıktıkça sürdüğüm için üstüste geldi,renk farkı ondandır.

anladım canım. cidden çok güzel. ben de ocakta burun ameliyatı olucam. sonrasında saç rengimi dedeğiştirmek istiyorum. şu an saçlarım boyalı, kumral rengi. nasıl bişey yaptrsam diye düşünüyorum acaba röfle mi yoksa seninki gibi mi karar veremedim çok beğendim senin saç rengini çünkü :) kuaföre yaptrmam gerekecek ama önce sanırım. çünkü saçlarım boyalı olduğu için açtırmam gerekli öncesinde :/

Şuan kumralsa açtırman gerektiğini düşünmüyorum,kumral açık bir renk zaten üzerine kullanabilirsin boyayı,koyu bir boya kullanmış olsaydın açtırman gerekir diye biliyorum.

Bende bu rengi seviyorum ,sağolun kızlar :) kolestonun röfle setini kullanacağım ,güzel bir sonuç çıkarsa paylaşırım ;) Aralarda güzel durur değilmi...

canım harika görünüyor, çok beğendim. benim şu anki rengim bunun bir ton koyusu, kendi saç rengim koyu kumral. ben de dore sarı boyasam başarılı olur mu sence ?

mrb saç rengin çok güzel olmuş canım güle güle kullan bende ilk defa Pazartesi gùnù boyattım kuofòre saçımı açmadan boyadı bal köpùne ûstler açık turuncu oldu altlara çok az girdi koyu kaldı sinir oldum bal köpüğüyle alakası yok ya :31::31:senin rengini beyendim evde ben boyasam tutarmı acaba napmalıyım bilir fikir verin bana :31::31::31:

Bende çogu kez bal köpüğü kullanıyordum evet turunculuk oluyordu ama zamanla akınca tam oturuyordu rengi :) tabi o arada gecen zamanda sac rengimden tiksiniyodum:36::36:. Bence zaten sacların açılmış canım evde bu rengı elde edebılrırsın :) :3:

Back