Saç Rengi ve Saç Boyama palette deluxe altın karamel ve sarı karışımı

kızlar saçım röfleli lütfen tecrübeliler yardımcı olsun..altın karamele boyarsam turunculuk olurmu yada saçlarım yanrmı röfle olduğu için daha fazla açılmasını istemiyorum turunculuktan korkuyorum direk altın karamelemi yoksa kumrala boyayıpmı karamele döneyim

cnm altın karamele boyadım içinde turunculuğu yoğun bir renk bence onun yerine önce bal köpüğü yada açık kumrala boya röflen yumuşasın sonra karamel istersen yine boyarsın cnm

kızlar altın karameli buldum aldım..ama önce saçımı röfleden kapatmak için neva colorun karameliyle boyamayı düşünüyorum...kutuda koyu gibi geldi bana katalokta baktım açık...sizce nasıl olur koyu olurmu çok..numarası 7.7 olanlar çok koyu mu oluyor..yardımmm..palette kumral alacaktım bulamadım yine..bu arada naturel boya aldım neva colorun

kızlar benim saçlarım siyahtan çewirmiştim 2 3aydır karamel.. yeni Palette nin altın karamelini aldım. rengi sewdim aslında ama bir iki ton daha açık olsn istiyorum papatya diye bişiden bahsediyosunuz benim saçlarımın uçlarında az da olsa yanıklar var papatyayı hangi isimle nerden alabilrim? ve nasıl kullanabilirim..bilgi sahibi olan varsa cvp yazarsanız sewinirim..

ilk önce palette ve koleston ile açtım saçımı siyahtı cunki.. 2.3. resimlerde 3kere açmış halimde o renk oldu 4.resimde karamel ve papatya sarısı yarı yarıya birazda tarcın bakır koydum 5-6 da ise 2-3 yıkamada acılmış hali.. Bence bakırlıgı yogun karamelin ama sacınızda akınca biraz güzel bi ısıltı kalıyor ben biraz cıkınca altın sarısı ile boyayacagım sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…