• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette deluxe altın karamel ve sarı karışımı

çok tatlı olmuş bayıldımmmmmm :66: cnm neden bu kadar yoğun bakırlığı acaba ama çok tatlı bir renkmiş bende bugün boyadım saçlarımı palette naturalın açık karameline sonunda kurtuldum şu iğrenç sarıdan :87: ama korktum saçlarım elimde kalır diye :9: ilk defa bu kadar kısa sürede boyadım pazartesi boyamıştım bugün 2. ye şükür hala saçlarım var:9: birde uzun 2 kutu alıyorum ama güzel oldu kapandı o sarı markete gidince elim hep sarıya giderdi şimdi 7 nin üstüne bakmam artık :9: palette naturalin açık karameli yeni amonyağı düşükmüş evet güzel öbür papatyada ölüyordum amonyak kokusundan :9: ama açıyor saçları açmak isteyenlere tavsiye ederim kızlar leylass saçların süppper olmuş bayıldım bir dahakine içine biraz küllü kumraldan mı karıştırsak o turunculuğu alır o zaman yine konuşuruz sakın bozma cnm balyajda atılınca düşünemiyorum artık aman iyi bir kuaföre git cnm :nazar::nazar::nazar:[/QUOTE

Cnm artık ben de küllü açık kumral palette ile açık bi sarı karıştırayım sonraki boyamada diyorum. Sence azcık da oriel koysammı içine ya da kolestonun tüp boyalardan altın sarı fln alıp karıştrsam??? zaten küllü baya kapatr gbi geliyo.Bakalım artık hayırlısı,Şu bakırlıklar da olmasa:15:

cnm ben senin için bakarım boyalara bir dahakine konuşuruz ama bu bakırlığı bile o kadar yakışmış ki bence soluk durmasından iyidir :7:

Eki Görüntüle 211476 $2735572901_418f6ce517_b.jpg bu ikisi benim istediğim renkler cnm 1.si bayıldığım renk röfleli olan gerçi zamini yakalasam röfleyi attrcam fda, onu yakalayamazsam 2.si de ayrı güzel;)
cnm ben senin için bakarım boyalara bir dahakine konuşuruz ama bu bakırlığı bile o kadar yakışmış ki bence soluk durmasından iyidir :7:

anladım cnm ilk 2 resim zaten soğuk küllü renkler 3. biraz sıcak koyu sarı gibi o zaman sen küllü kumrallara boyican :13:

kızlar ben de bu rengi denemek istiyorum saçımın uclarda sarı balyaj var,yukarıları da palette bal köpüğü dip geçiyorum hep... Hürrem in saçı gibi hani sarımsı bakır hem açması da kolay olur sarımsı olduğu için.... Sizce benim boyalı saçıma bu renkleri yani altın karamel ve sarı karıştırsam tutar mı yoksa o rengi tutturmam için ne renk kullanmalıyım? Altını çiziyorum hürrem rengi istiyorum.su anki saçım palette bal köpüğü,uçlara da sarı balya attırmıştım.:44:

kızlar ben de bu rengi denemek istiyorum saçımın uclarda sarı balyaj var,yukarıları da palette bal köpüğü dip geçiyorum hep... Hürrem in saçı gibi hani sarımsı bakır hem açması da kolay olur sarımsı olduğu için.... Sizce benim boyalı saçıma bu renkleri yani altın karamel ve sarı karıştırsam tutar mı yoksa o rengi tutturmam için ne renk kullanmalıyım? Altını çiziyorum hürrem rengi istiyorum.su anki saçım palette bal köpüğü,uçlara da sarı balya attırmıştım.:44:

cnm resim eklesen daha iyi anlardık tonuna göre boya önerirdik şimdi altın karamel sarı desem belki tonuna koyu gelir açık sarı desem bilemedim önce saçına bakmamız lazım ama hürrem rengi altın karamelle sarı karışımı olur sarısı yoğun olsun istersen daha çok sarı eklersin tarçın bakırla biraz koyu kaçıyor tam hürrem olmuyor :7:

saçlarım bu hürrem tonları veya daha açığı için neler önerirsiniz

Eklentiler

• $Fotografos-0023K.jpg
    $Fotografos-0023K.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 162
  • $Fotografos-0022.jpg
    $Fotografos-0022.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 196
cnm bence tarçın bakır yapma altın karamel yapsan daha hoş olur karar senin o sarılarında alttan ışıltı gibi parlar çok güzel olur :7:

Evet ya ben de öyle düşündüm...benim saçımda bak köpüğü boya var o yüzden papatya sarısı altın karamel yada garnier 110 ile palette altın karamel yapmak istiyorum. marka farkı saçıma zarar vermez inşallah.

altın karamel kalmamış nereye sorduysam... açık karmel ile açık papatya sarısı aldım ama içinde %9 luk su var açar mı başka su katmalı mıyım

çok tatlı olmuş bayıldımmmmmm :66: cnm neden bu kadar yoğun bakırlığı acaba ama çok tatlı bir renkmiş bende bugün boyadım saçlarımı palette naturalın açık karameline sonunda kurtuldum şu iğrenç sarıdan :87: ama korktum saçlarım elimde kalır diye :9: ilk defa bu kadar kısa sürede boyadım pazartesi boyamıştım bugün 2. ye şükür hala saçlarım var:9: birde uzun 2 kutu alıyorum ama güzel oldu kapandı o sarı markete gidince elim hep sarıya giderdi şimdi 7 nin üstüne bakmam artık :9: palette naturalin açık karameli yeni amonyağı düşükmüş evet güzel öbür papatyada ölüyordum amonyak kokusundan :9: ama açıyor saçları açmak isteyenlere tavsiye ederim kızlar leylass saçların süppper olmuş bayıldım bir dahakine içine biraz küllü kumraldan mı karıştırsak o turunculuğu alır o zaman yine konuşuruz sakın bozma cnm balyajda atılınca düşünemiyorum artık aman iyi bir kuaföre git cnm :nazar::nazar::nazar:
benim de saçlarım koyu karamel hatta kahve rengi de denilebilir. bakırlıklkardan kurtulmak ve rengini açmak için küllü sarıya boyadım bakırlık gitti ama rengi açılmadı.açıcı kullanmak istemiyorum boyayarak açmak ve bakırlık olmayan açık karamel tonlarında istiyorum. sarı boya saç rengimi açmaz mı? bana yardımcı olabilir misin:)))

açık karamel ve açık papatya sarısını karıştırdım beklediğim gibi hürrem tonları olmasada şahane bir kumral oldu altta balyajlar ışıl ışıl oldu dorelik gitti papatya sarısı cidden muhteşem onun üzerine bir ay sonra sadece açık papatya sarısı sürüp açacağım. ama dediğim gibi çok hafif açtı ya.

benim de saçlarım koyu karamel hatta kahve rengi de denilebilir. bakırlıklkardan kurtulmak ve rengini açmak için küllü sarıya boyadım bakırlık gitti ama rengi açılmadı.açıcı kullanmak istemiyorum boyayarak açmak ve bakırlık olmayan açık karamel tonlarında istiyorum. sarı boya saç rengimi açmaz mı? bana yardımcı olabilir misin:)))

palette naturalın papatya var 3 4 tona kadar açıyor ben kullandım epey açmıştı dene istersen ama içine biraz açık kumral karıştır güzelde bir renk olur tek papatya rengi güzel olmuyor :7:

palette naturalın papatya var 3 4 tona kadar açıyor ben kullandım epey açmıştı dene istersen ama içine biraz açık kumral karıştır güzelde bir renk olur tek papatya rengi güzel olmuyor :7:

çok teşekkür ederim canım. açık kumral ile karıştırınca da 3 4 ton açar mı. sen öyle mi denemiştin canım. saçlarım da koyu renkte sadece papatya yapsam nasıl bir renk olur?

ben sadece papatya yapmıştım nerdeyse 4 ton açmıştı saçın koyuysa karıştırma sadece papatya boya saçını açar sonrasında sevdiğin bir rengi boyarsın üzerine cnm :7:

ben sadece papatya yapmıştım nerdeyse 4 ton açmıştı saçın koyuysa karıştırma sadece papatya boya saçını açar sonrasında sevdiğin bir rengi boyarsın üzerine cnm :7:

benim saçlarımın rengi de çikolata kahvenin biraz açığı gibi. papatya bulabilirsem hemen boyayacağım yardımın için çokk teşekkür ederim:)

Back