çok tatlı olmuş bayıldımmmmmm
cnm neden bu kadar yoğun bakırlığı acaba ama çok tatlı bir renkmiş bende bugün boyadım saçlarımı palette naturalın açık karameline sonunda kurtuldum şu iğrenç sarıdan :87: ama korktum saçlarım elimde kalır diye
ilk defa bu kadar kısa sürede boyadım pazartesi boyamıştım bugün 2. ye şükür hala saçlarım var
birde uzun 2 kutu alıyorum ama güzel oldu kapandı o sarı markete gidince elim hep sarıya giderdi şimdi 7 nin üstüne bakmam artık
palette naturalin açık karameli yeni amonyağı düşükmüş evet güzel öbür papatyada ölüyordum amonyak kokusundan
ama açıyor saçları açmak isteyenlere tavsiye ederim kızlar leylass saçların süppper olmuş bayıldım bir dahakine içine biraz küllü kumraldan mı karıştırsak o turunculuğu alır o zaman yine konuşuruz sakın bozma cnm balyajda atılınca düşünemiyorum artık aman iyi bir kuaföre git cnm
[/QUOTE
Cnm artık ben de küllü açık kumral palette ile açık bi sarı karıştırayım sonraki boyamada diyorum. Sence azcık da oriel koysammı içine ya da kolestonun tüp boyalardan altın sarı fln alıp karıştrsam??? zaten küllü baya kapatr gbi geliyo.Bakalım artık hayırlısı,Şu bakırlıklar da olmasa