Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm bugün boyadım açık karamel saçlarımı epey açtı papatya ama ben sevmedim bu kadar açık öbür gün gidip altın karamel alıcam yada açık karamel onlar daha güzel geliyor bana bu epey sarı oldu sevmedim cnm :87:
evet cnm bugün boyadım açık karamel saçlarımı epey açtı papatya ama ben sevmedim bu kadar açık öbür gün gidip altın karamel alıcam yada açık karamel onlar daha güzel geliyor bana bu epey sarı oldu sevmedim cnm :87:
Dilşad'cım foto koysan ya merak ettim:)
Karamel konusunda baya tecrübelisin anladığım kadarıyla Bende altın karamel düşünüyorum aslında ama açık karamel yada kahve köpüğü+ sarı yıda merak ediyorum sen hepsini denemişsin sanırım :) beyaz tenliyim hepsi banada gider heralde. Şuanda saçlarım palette renk açıcıyla açıldı altın karamelin tutup tutmicağını bilmiyorum bi kez daha açmalımıyım acaba fotoğraf koysam yardımcı olurmusun ? :26: Birde yoğunluktan ziyade saçlarımda karamelin biraz daha açık tonlarını istiyorum sence altın karamelin içine sarımı karıştırmalıyım yoksa kahveköpüğü+sarı, açık karamel gibi renkleremi boyamalıyım saçımı ? çok soru sordum ama açıklarsan çok sevincem
cnm öncelikle kahve köpüğü ve sarıyı tavsiye etmem hiç beğenmedim acayip bir renk çıkıyor altın karamel sarıyıda ancak sarıdan birazcık eklersen hoş olur ama bana kalırsa hiç ekleme zaten altın karamel tek başına epey güzel tutuyor benim saçım hiç açılmadan boyamıştım ben çok güzel olmuştu istersen altın karamele boya istersen palette natural açık karamel var onada boyayabilirsin ama sarı karıştırma derim birde resim eklersen daha iyi olur zaten saçını açmışsın altın karamel istediğin gibi açık tutar sakınnnnn daha açma cnm yıpratma o kadar umarım yardımcı olmuşumdur boyarsan sonucu yazarsın
cnm açmana rağmen çok sağlıklı görünüyor saçların bence daha açma direk altın karamele boya sonra bir ay sonra tekrar boya hepsi aynı renk olur cnm :13:
Tşkkr ederim Sen Palette açık karamele boyicakmışsın galiba.. Altın karamelle Açık karamel arasındaki fark nasıl altın karamelini gördüm yoğun sıcak bi renk tutmuş saçında çok hoş olmuş.. Açık karameli merak ettim aslında bi an önce boyasanda görsek Bende ona göre boyicam ya altın karamel ya açık karamel Sen yol göstermiş olcaksın yani bana
açık karamele daha öncede boyamıştım malum altın karameli bulamayınca altın karameldeki kadar turunculuk yoğun değil daha yumuşak sıcak ve açık tatlı bir renk bence altın karamele boya ben bulamadığımdan mecburen buna boyicam boyimde yarın sonra resim eklerim bakarsın
cnm çok açıldı saçım birde papatya yani aman tanrımmmm :84: dedim hadisenin şuanki saçı gibi bal sarısı oldu ama ben hiç sevmedim karameli sevmeyen eşim bunu sevdi ama ben sevmediğim için gittim altın karamel almaya yine yok tabi palette natural açık karamel alıp geldim yarın boyarım artık yarın boyamadan önce resim çekip eklerim leylass sen eklemedin mi şu kumralı merak ettim bende resim resim resim
canım bizim burda altın karamel hep görüyorum sizin orası neresi ki böyle herkes altın karamel geziyo heralde:79:bu arada ben eklemiştim resim ama tekrr ekliyim saçlarımın yeni halini Hepsi aynı gün çekildi:) Belki arada farklı yansımalar olmustr dıe bıkaç tane ekledim bak bakalım beğenicek misin? benim tam istediğim olmadı biliyosun sencnm çok açıldı saçım birde papatya yani aman tanrımmmm :84: dedim hadisenin şuanki saçı gibi bal sarısı oldu ama ben hiç sevmedim karameli sevmeyen eşim bunu sevdi ama ben sevmediğim için gittim altın karamel almaya yine yok tabi palette natural açık karamel alıp geldim yarın boyarım artık yarın boyamadan önce resim çekip eklerim leylass sen eklemedin mi şu kumralı merak ettim bende resim resim resim
baya açılmış canım o zaman :44:hadisenin yeni saç rengi gördüğüm kadarıyla baya sarı da dipleri gelmişmiydi saçının boyamadan önce benim diplerim geldi çünkü boyadıktan sonra turunculaşma olurmu diyorum yada diplerimi uçları boyadıktan sonra mı boyamalıyım daha çok açılmaması için:44::44::44:
canım bizim burda altın karamel hep görüyorum sizin orası neresi ki böyle herkes altın karamel geziyo heralde:79:bu arada ben eklemiştim resim ama tekrr ekliyim saçlarımın yeni haliniEki Görüntüle 210092 Eki Görüntüle 210090 Eki Görüntüle 210091 Hepsi aynı gün çekildi:) Belki arada farklı yansımalar olmustr dıe bıkaç tane ekledim bak bakalım beğenicek misin? benim tam istediğim olmadı biliyosun sen
cnm çoooooook beğendim bir kumral ilk seferde ancak bu kadar güzel olur ve sana çok yakışmış turunculuk inan hiç belli olmuyor çok beğendim güle güle kullan 2. boyamana senin istediğin gibi olur sonra bunun üzerine krepe balyaj yada seyrek balyaj nasıl güzel olur aman aman anlatamam ama bu hali bile çok hoş olmuş cnm ben bursadayım burda heryerde yok koskoca koruparkta yok düşün işte samsunluyum ben samsunda heryerde vardı zaten ilk orda boyamıştım kışın artık bulunca stok yapıcam bayıldım saçına cnm çok tatlı olmuş çoooookkkkk tahmin ettiğimden daha güzel olmuş çok doğal duruyor maşallahhhhh
normaldir cnm insan güzel olunca ne renk yapsan ayrı yakışıyor sana şimdiden bu kadar güzel 2. boyamana süppppper olucak artık sorarlar hangi kuaföre gidiyorsun diye kk dilşad dersin güle güle kullan saçlarını cnm
Eki Görüntüle 211433 Eki Görüntüle 211431 Eki Görüntüle 211432 Eki Görüntüle 211436 Eki Görüntüle 211435 Eki Görüntüle 211434 Canım az önce yıkadım yaptım ve çektim bak bakalım yeni haliturunculuk var baya dimi,ama ben 2. fotodaki gbi istiyorum. Sonraki boyamada ne olck bakalım:)
Eki Görüntüle 211433 Eki Görüntüle 211431 Eki Görüntüle 211432 Eki Görüntüle 211436 Eki Görüntüle 211435 Eki Görüntüle 211434 Canım az önce yıkadım yaptım ve çektim bak bakalım yeni haliturunculuk var baya dimi,ama ben 2. fotodaki gbi istiyorum. Sonraki boyamada ne olck bakalım:)