çok tatlı olmuş bayıldımmmmmmcnm neden bu kadar yoğun bakırlığı acaba ama çok tatlı bir renkmiş bende bugün boyadım saçlarımı palette naturalın açık karameline sonunda kurtuldum şu iğrenç sarıdan :87: ama korktum saçlarım elimde kalır diye ilk defa bu kadar kısa sürede boyadım pazartesi boyamıştım bugün 2. ye şükür hala saçlarım var birde uzun 2 kutu alıyorum ama güzel oldu kapandı o sarı markete gidince elim hep sarıya giderdi şimdi 7 nin üstüne bakmam artık palette naturalin açık karameli yeni amonyağı düşükmüş evet güzel öbür papatyada ölüyordum amonyak kokusundan ama açıyor saçları açmak isteyenlere tavsiye ederim kızlar leylass saçların süppper olmuş bayıldım bir dahakine içine biraz küllü kumraldan mı karıştırsak o turunculuğu alır o zaman yine konuşuruz sakın bozma cnm balyajda atılınca düşünemiyorum artık aman iyi bir kuaföre git cnm [/QUOTE
Cnm artık ben de küllü açık kumral palette ile açık bi sarı karıştırayım sonraki boyamada diyorum. Sence azcık da oriel koysammı içine ya da kolestonun tüp boyalardan altın sarı fln alıp karıştrsam??? zaten küllü baya kapatr gbi geliyo.Bakalım artık hayırlısı,Şu bakırlıklar da olmasa
Leylass bu en son resimlerideki saçın altın karamelmi boyalı. Çok güzel gözüküyor
cnm ben senin için bakarım boyalara bir dahakine konuşuruz ama bu bakırlığı bile o kadar yakışmış ki bence soluk durmasından iyidir
kızlar ben de bu rengi denemek istiyorum saçımın uclarda sarı balyaj var,yukarıları da palette bal köpüğü dip geçiyorum hep... Hürrem in saçı gibi hani sarımsı bakır hem açması da kolay olur sarımsı olduğu için.... Sizce benim boyalı saçıma bu renkleri yani altın karamel ve sarı karıştırsam tutar mı yoksa o rengi tutturmam için ne renk kullanmalıyım? Altını çiziyorum hürrem rengi istiyorum.su anki saçım palette bal köpüğü,uçlara da sarı balya attırmıştım.:44:
saçlarım bu hürrem tonları veya daha açığı için neler önerirsiniz
benim de saçlarım koyu karamel hatta kahve rengi de denilebilir. bakırlıklkardan kurtulmak ve rengini açmak için küllü sarıya boyadım bakırlık gitti ama rengi açılmadı.açıcı kullanmak istemiyorum boyayarak açmak ve bakırlık olmayan açık karamel tonlarında istiyorum. sarı boya saç rengimi açmaz mı? bana yardımcı olabilir misin:)))çok tatlı olmuş bayıldımmmmmmcnm neden bu kadar yoğun bakırlığı acaba ama çok tatlı bir renkmiş bende bugün boyadım saçlarımı palette naturalın açık karameline sonunda kurtuldum şu iğrenç sarıdan :87: ama korktum saçlarım elimde kalır diye ilk defa bu kadar kısa sürede boyadım pazartesi boyamıştım bugün 2. ye şükür hala saçlarım var birde uzun 2 kutu alıyorum ama güzel oldu kapandı o sarı markete gidince elim hep sarıya giderdi şimdi 7 nin üstüne bakmam artık palette naturalin açık karameli yeni amonyağı düşükmüş evet güzel öbür papatyada ölüyordum amonyak kokusundan ama açıyor saçları açmak isteyenlere tavsiye ederim kızlar leylass saçların süppper olmuş bayıldım bir dahakine içine biraz küllü kumraldan mı karıştırsak o turunculuğu alır o zaman yine konuşuruz sakın bozma cnm balyajda atılınca düşünemiyorum artık aman iyi bir kuaföre git cnm
benim de saçlarım koyu karamel hatta kahve rengi de denilebilir. bakırlıklkardan kurtulmak ve rengini açmak için küllü sarıya boyadım bakırlık gitti ama rengi açılmadı.açıcı kullanmak istemiyorum boyayarak açmak ve bakırlık olmayan açık karamel tonlarında istiyorum. sarı boya saç rengimi açmaz mı? bana yardımcı olabilir misin:)))
palette naturalın papatya var 3 4 tona kadar açıyor ben kullandım epey açmıştı dene istersen ama içine biraz açık kumral karıştır güzelde bir renk olur tek papatya rengi güzel olmuyor
ben sadece papatya yapmıştım nerdeyse 4 ton açmıştı saçın koyuysa karıştırma sadece papatya boya saçını açar sonrasında sevdiğin bir rengi boyarsın üzerine cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?