Saç Rengi ve Saç Boyama palette deluxe altın karamel ve sarı karışımı

ee_cc_ee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
31
0
36
Denizli
arkadaşlar bu iki rengi deneyen varmı aranızda? Aldım ama boyamaya çekiniyorum şuanki saçım karamel ama açık bi rengi var 2 santimde diplerim gelmiş durumda hep kuaförde boyatıyordum artık kendim boyamayı denicem ikisini karıştırıp boyasam nasıl bişey elde ederim yardımlarınızı esirgemeyin :))

yokmu deneyen yada nasıl bi renk olcağı hakkında fikriii olan biri yardımmmm ediiiiiinnnn lütfeeeeeeennn((

cnm bir aydır bir türlü kısmet olmadı bu ikisini karıştırmak banada geçen ay sarı ve altın karamel alıcaktım yoktu kahve köpüğü aldım iksini karıştırdım kahve köpüğündede oldukça bakır yoğun ama altın karamel gibi değil bugünde alıcaktım yine bulamadım koskoca alışveriş merkezinde kalmamış kızlar bitirmiş karamelleri bende papatya sarı aldım artık onun üstüne boyarım altın karameli çok güzel canlı bir renk ben tek altın karameli boyadım süppper olmuştu hatta konu açmıştım resmimde var bakarsın ikisinide rahatlıkla karıştır güzel bir renk çıkar bakır sarısı gibi bişey olur tabi senin zemine göre rengi şekillenir bence kendin boya cnm

Son düzenleme:
canım teşekkür ederim cevap yazdığın için baktım senin fotolarına da ama sanki rengi koyu gibi geldi bana :44: ben kendi saçımı koymak isterdim ama yeni üyeyim foto koyamıyorum :2: Lindsay Lohan Hair - Zimbio
bu linkteki gözlüklü olduğu resim saçım buna yakın bir renk açık yani koyu değil bu ikisi karıştırıp boyarsam koyulaşırmı diye korktum şimdide
bi forumda gördüm açık kumralla ekstra açık doğal sarıyı karıştırmış çok tatlı bi sarı elde etmiş bende yapsam boyalı saçıma tutarmı acaba .♥Nills Wonderland ♥.: Sürekli Değişen Saçlarım ve Binbir Surat Nil:)) / My Hair Styles burdaki 5 6 9. resimler ay çok soru sordum kafanı şişirdim biliyorum ama çok bilgisizim bu konuda

bende sadece karamele boyadımm ilk başta baya bakır duruyrodu ama 3 yıkamada gitti sayılır bakırlıkk..karamelin akmış hali güzel bence:)

bende sadece karamele boyadımm ilk başta baya bakır duruyrodu ama 3 yıkamada gitti sayılır bakırlıkk..karamelin akmış hali güzel bence:)

cnm kızlar altın karameli galiba stok yaptılar eve koskoca alışveriş merkezinde yok kalmamış bende palette natural papatya aldım 2 4 tona kadar açıyormuş aslında karamelle karıştırıcaktım ama yok evet cnm altın karamelin her hali çok güzel oluyor sanki aktıkça güzelleşen bir renk :79:

saçın gözlüklü resme yakınsa tutar niye tutmasın benim saçım kestaneydi karamelle resimdeki kadar açıldı sana tavsiyem o ekstra açıcı sarılardan al içine yarım tüp karamel karıştır sarısı daha çok olursa sarısı baskın karamel olur yada açık kumralla papatya 10.4 karıştır o renkleri yakalarsın tutar

bu kızın 3 numaralı saçı hoşuma gitti.ben açık kumrala boyadım palettenin ama turuncumsu oldu benimki

cnm alt zeminden kaynaklı hafif turuncumsu olur yıkadıkça değişir o ve 2. boyamana rengini bulur bir dahakine papatyayla karıştır cnm

bende kıza sorduğumda altın karamel kalmadı demişti sonra depodan bir koli çıkardı heralde depoluyo herkes boyaları :44: aldım ama boyamadım daha değiştirsem acaba diyorum açık kumral ve sarıya

çok kararsızım hala:26: güzel olur heralde de hiç sarı denemediğim için yakışırmı bilmiyorum açıcılığı fazla olan paptya sarısı var dimi canım ama o naturel heralde:44:

denemeden anlıyamayız yakışıp yakışmadığını cnm ben pazartesi günü boyicam bekle istersen yazarım sonucu ne kadar açıyor bakalım görücez sonuca göre sende onunla açık kumralı karıştırırsın

yok cnm bir daha altın karamel bulursam alıcam 2 3 kutu alışveriş merkezinde bulamadım papatyayla altın karameli karıştırıcaktım bulamadım vazgeçtim direk 2 kutu papatya aldım saçlarım uzun yetmiyor bir kutu bakalım açıcak mı sonra üzerine ya altın karamel ya tarçın bakır düşünüyorum eğer sarısı güzel tutarsa üzerine seyrek balyaj attırırım ama tarçın bakıra hiç boyamadım güzel bir renk onu bir kere boyicam ama ne zaman bilmem :79:

bence de canım altın karameli sürekli boyayacaksan eğer al bikaç kutu bulunsun evde yoksa bulmak zor oluyo pazartesi boyayınca gelişmeleri yazarsın artık şimdiden merak ettim

geçen ay kahve köpüğü sarı karıştırdım karamel oldu şuan açık karamel oldu bakalım ne çıkıcak bende merak ediyorum

evet cnm bugün boyadım açık karamel saçlarımı epey açtı papatya ama ben sevmedim bu kadar açık öbür gün gidip altın karamel alıcam yada açık karamel onlar daha güzel geliyor bana bu epey sarı oldu sevmedim cnm :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…