ellabella Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2011 704 10 68 2 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ellabella #1 kızlar sacını bununla boyayan var mı? ben memnunum acıkcası ama uclarına uyguladım hep dıplere uygulamadım. komple sacına uygulayan var mı?
kızlar sacını bununla boyayan var mı? ben memnunum acıkcası ama uclarına uyguladım hep dıplere uygulamadım. komple sacına uygulayan var mı?
H hazal_diren lafa bakarım laf mı diye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 4.086 614 448 2 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ellabella #2 ben yaptım balyajlı saçıma. balyajlı kısım pek değişmedi. dipten çıkan kendi saçlarım bal sarısı oldu, sonra yıkadıkça turunculaştı. oksidanı yüksek ondan böyle oldu diye düşünüyorum...
ben yaptım balyajlı saçıma. balyajlı kısım pek değişmedi. dipten çıkan kendi saçlarım bal sarısı oldu, sonra yıkadıkça turunculaştı. oksidanı yüksek ondan böyle oldu diye düşünüyorum...
ellabella Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2011 704 10 68 2 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ellabella #3 tesekkur ederım canım yorumun ıcın