E
emdev
Ziyaretçi
- Konu Sahibi emdev
-
doğru canım ben en güzeli kestane kızıl alayim diplerimi turuncu gibi yaptılar ya nerden bulaştım kuaföre.şimdi bu turunculuğu kapatmam lazım.uçlardan ensedenmi başlıyorsun ay ben boyarken baygınlık geçiririm sıkıntıdan.hangi tutamı boyadım hangisini boyamadım hahaha ne yapıcam.öğretsene bana :sinifsinif:hııım dedıgım gıbı olus ıste dedım ya dıpler acık olur uclardan basla boylamaya dıye kendın boya kestane kızıl al uclardan basla anlattıgım gıbı
kendim boyucam kız bende beğenmedim sempatiksalakcinni
he bekleyimde dibim çıksın -tatlicadiarzu-biraz beklerde 15 gün sonra boyaa:dilcikar:
he bekleyimde dibim çıksın -tatlicadiarzu-
kestaneye mi boyayım mürdüne mi eyvahedigeldismileee zaten kople boyamıcanmıı sen şaçalr yıpranmasın
kestaneye mi boyayım mürdüne mi eyvahedigeldismile
kestaneye mi boyayım mürdüne mi eyvahedigeldismile
bilmiyorumkismilecnm kestane siyah gibi oluyor diye biliyorum.şuan saçındada hafif kızıllk var gibi geldi bana kestanenin içindede kızıllık var biraz akınca bunun gibi olmasın yine:çok üzgünüm:
fisfisfismüürdümm emdevbayanssulusmile
doğru canım ben en güzeli kestane kızıl alayim diplerimi turuncu gibi yaptılar ya nerden bulaştım kuaföre.şimdi bu turunculuğu kapatmam lazım.uçlardan ensedenmi başlıyorsun ay ben boyarken baygınlık geçiririm sıkıntıdan.hangi tutamı boyadım hangisini boyamadım hahaha ne yapıcam.öğretsene bana :sinifsinif:
daha boyamadım sabrediyorum:))boyamadın demii emdev şaçları..bittikten sonra paylaş
canım:1hug:
daha boyamadım sabrediyorum:))
sadece kesim yaptım.kahkül falan.birde bronzlaştırıcı sürüyorum yüzüme saç rengim yüzümü solgun göstermesin diye
çok güzel oldu kendim yaptım.kabak kahkülünü kuaförler yapıyorlar önden ve arkadan çok alıp saçı komple kahkül yapıyorlar:)hım kaküll nasıl evdemi kestin:)çok kısa veya çoçuklardaki kabak kakül degll dimii..boyaya nerenk karar verdin..mürüdmüü kestanemii.
bence karamel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?