E
emdev
Ziyaretçi
- Konu Sahibi emdev
-
ohaoldumsmile bu renkler çok güzel ama yaaa :sinifsinif:ya canım varya benım sac rengım buna cok benzıodu ama tabı zemın rengı de onemlı arkadas foto yollıcak bana ınsallah bugun.yollarsa koyarım buraya ben boyadıgımda 1.fotonun aynısı olmustu
öyle diyosan tamamdır sempatiksalakcinni :bbo:evet tatlım bronz kahve ozellıkle 1.resme cok benzıyo ve gercekten cok cok guzel bı renk tenının rengını cok guzel gosterıyo
opuyorumnanaktan sende boya sempatiksalakcinni :kedi:yerimseniben senin tenine cok guzel gıder tatlım bende cok beyazım herkes ıste bu demısti.benım altta acık karamel - koyu sarı gıbı bı renk vardı ustune boyadım sımdı aktı herkes tekrar aynı renge boya dıo yaz gelıyo dıye ıstemıyodum ama dusunmeye basladım smdı boyasam mı dıye
kaydirigubbakcemile3 küllü kumralın üstüne ne yapıcan o renk çok sade boshayallersmilekaydirigubbakcemile3 gaza getırme benı ya
ben küllü kumrala boyıcam
kaydirigubbakcemile3 küllü kumralın üstüne ne yapıcan o renk çok sade boshayallersmile
delikafaduldenamanınn benim saçım geçen sene bronz kahveydi. komşu kızında görmüş beğenmiştim. renk nasıl harika oluyo anlatiim. bizim komşu kızı sarışındı . doğal sarışın. ama saç rengi küllü kumral gibiydi . röfle yaptırmış.röfleden sonrada bronz kahve boyamış. aman yarebbim ne güzel bi renk olmuş.bende boyadım ama saçım koyu olduğu için aynı renk olmadı.yinede güzel oldu tabi.
ama şimdi yapsam önce saçımı açarım. üstüne boyarım. :hulya:
aklinialirimsmile aovv güzel olur -tatlicadiarzu- vereliniortakkullu kumral bı boyatım sonrakı boyamada kullu sarı golgeler attrcam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?