• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Bronz Kahve(6-68)ve Palette Altın Kahve(4-60)/(Resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi emdev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

emdev

Ziyaretçi
Elimde bu iki renk var.saçlarım koyu renk.
kuaföre gidip bu iki rengi karıştırarak boyatacağım.
Sizce ne renk çıkar ortaya?CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
ya da sizin bana paletteden tavsiye edeceğiniz başka bir renk varsa söyleyebilirsiniz.bilmiyorumkismile

bilen biri yok mu aklinialirimsmile

canım ben palette bronz kahve ve kumralı karstrdım super bı renk olmustu kızıl kahve gıbı herkes bayılmıstı bronz kahve super bı renk emınım guzel bı renk cıkcaktır sana da yakısır

çok teşekkür ederim sangs opuyorumnanaktan
yarın boyucam delikafadulden

rica ederim tatlım fotografını beklıyorumm yerimseniben

buna benzermiki sempatiksalakcinni
bundan daha güzel olsun

hep istediğim tonlar bunlar ya
hele bu tam istediğim renk.nasıl elde edebilirim ben bunu palettenin hangi boyasıyla?senağlama
sırnaşık şey eyvahedigeldismile

ya canım varya benım sac rengım buna cok benzıodu ama tabı zemın rengı de onemlı arkadas foto yollıcak bana ınsallah bugun.yollarsa koyarım buraya ben boyadıgımda 1.fotonun aynısı olmustu

ya canım varya benım sac rengım buna cok benzıodu ama tabı zemın rengı de onemlı arkadas foto yollıcak bana ınsallah bugun.yollarsa koyarım buraya ben boyadıgımda 1.fotonun aynısı olmustu
ohaoldumsmile bu renkler çok güzel ama yaaa :sinifsinif:
bakır rengimidir nedir bunlar bilsem eyvahedigeldismile
bronz kahvede böyle bişeymidir acaba :sm_confused:

evet tatlım bronz kahve ozellıkle 1.resme cok benzıyo ve gercekten cok cok guzel bı renk tenının rengını cok guzel gosterıyo

evet tatlım bronz kahve ozellıkle 1.resme cok benzıyo ve gercekten cok cok guzel bı renk tenının rengını cok guzel gosterıyo
öyle diyosan tamamdır sempatiksalakcinni :bbo:

yerimseniben senin tenine cok guzel gıder tatlım bende cok beyazım herkes ıste bu demısti.benım altta acık karamel - koyu sarı gıbı bı renk vardı ustune boyadım sımdı aktı herkes tekrar aynı renge boya dıo yaz gelıyo dıye ıstemıyodum ama dusunmeye basladım smdı boyasam mı dıye

yerimseniben senin tenine cok guzel gıder tatlım bende cok beyazım herkes ıste bu demısti.benım altta acık karamel - koyu sarı gıbı bı renk vardı ustune boyadım sımdı aktı herkes tekrar aynı renge boya dıo yaz gelıyo dıye ıstemıyodum ama dusunmeye basladım smdı boyasam mı dıye
opuyorumnanaktan sende boya sempatiksalakcinni :kedi:

kaydirigubbakcemile3 gaza getırme benı ya
ben küllü kumrala boyıcam kaydirigubbakcemile4

amanınn benim saçım geçen sene bronz kahveydi. komşu kızında görmüş beğenmiştim. renk nasıl harika oluyo anlatiim. bizim komşu kızı sarışındı . doğal sarışın. ama saç rengi küllü kumral gibiydi . röfle yaptırmış.röfleden sonrada bronz kahve boyamış. aman yarebbim ne güzel bi renk olmuş.bende boyadım ama saçım koyu olduğu için aynı renk olmadı.yinede güzel oldu tabi.
ama şimdi yapsam önce saçımı açarım. üstüne boyarım. :hulya:

amanınn benim saçım geçen sene bronz kahveydi. komşu kızında görmüş beğenmiştim. renk nasıl harika oluyo anlatiim. bizim komşu kızı sarışındı . doğal sarışın. ama saç rengi küllü kumral gibiydi . röfle yaptırmış.röfleden sonrada bronz kahve boyamış. aman yarebbim ne güzel bi renk olmuş.bende boyadım ama saçım koyu olduğu için aynı renk olmadı.yinede güzel oldu tabi.
ama şimdi yapsam önce saçımı açarım. üstüne boyarım. :hulya:
delikafadulden
ciddimi kız bende boyatayım hemen ohaoldumsmile
-tatlicadiarzu- nasıl oliyi bele bele seksi mi tarif etsene sempatiksalakcinni

Back