• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette altın karamel

sevgipelit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
10
0
86
Bingöl
arkadaşlar saçlarımı evde kendım boyamak istiyorum ama bu konuda cok bilgisizim ben karamel rengi istiyorum dün palette altın karamel aldım zemin rengim koyu kahve direk acmadan saçımı altın karameli boyarsm nasıl olur sizce bi de kutunun üstündeki renk çok açık boyasam öyle mi olur ben çünkü o kadar açık istemiyorum yaprak dökümündeki leylanın saç renginde istiyorum

zemin koyu olduğu için o kadar açık olmuyor bence korkmadan boya deluxe galiba o çok iyi palettenin bende hiç açtırmadan boyadım konu açmıştım bak orda resmim var altın karamel isteyenler diye yıkandıkça rengi açılıyor ama solmuyor diğer karamellere göre çok canlı ve parlak :13:

zemin koyu olduğu için o kadar açık olmuyor bence korkmadan boya deluxe galiba o çok iyi palettenin bende hiç açtırmadan boyadım konu açmıştım bak orda resmim var altın karamel isteyenler diye yıkandıkça rengi açılıyor ama solmuyor diğer karamellere göre çok canlı ve parlak :13:

ay bebişim ya saçlarının rengini çok beğendin maşallah herkese öneriyorsun :1: :16:

:9: ama herkeste karamel soruyor ben değiştirdim altın karamel bulamayınca kahve köpüğü ve sarıyı karıştırdım hoş oldu ama bir dahakina daha açık sarıyla denicem :7:

Back