Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

nereus cnm o senin koydugun resmin turuncuu kattılmış halini düşün öle oluyo:)

Bu renge boyadım ve o kadar berbat bi çalışma çıktı ki ortaya 1 ay zar zor kullanıp siyaha döndüm kızıl gibi bi byaya kalkıştığım için çoooooooooooook pişmnım boyatacak arkadaşlar lütfen iyi düşünün kara verin şimdi dönemiyorum ve çok üzülüyorum senağlama

kızlar şunu söyliyim. kapaktakiyle alakalı bi renk olmuyo bu 1.. sonucu ne olursa olsun beğenecekseniz boyatın.. bu boyayla öyle tupturuncu saç falan da çıkmıyor. sadece güneşte turuncu oluyo bu da 2..
ben açık turuncu olsun istemiştim ama ilk boyandığında bariz koyu turuncu kızıl gibi bi renk alıyo..
aktıkça da açık turuncu değil , sarıı bakırımsı bi renge dönüyo ve dönüştüğü renk ilk boyanandan daha güzel...bu rengin yakışcağı insanlar da kesinlikle beyaz ten ve yeşil gözlüler.. diğerlerinde çok yapay duruyo..hatta çilliler varsa eğer,çillerle saç çok doğal duruyo..kendi saçımda kızıl old için doğal olduğunu söylüyolar..
beğenme konusuna da gelince , ilk boyandığında cidden beğenmedim. aktıkça kafama yattı. ben direk simone'un resimlerini götürüp gitmiştim ama öyle olmadı işte.simone de loreal in burda olmayan bi boyasını kullanıyo

sana bu konuda cok katılıyorum bir konudada demişsinki beyaz ten ve yeşil göze sarı yakışmıyor çok dogru...Ben hemen hemen her rengi denedim bakırıda denedim ama oda yüzü cok soluk gösterdi ve her kıyafetle olmadi...Denediğim renkler içersinde en iisi siyah be kızıldı ama ondanda bi zman sonra sıkıldım ve suan bu özlleiklerdeki bi insanin ne renk yapıcağına karar veremedim...

ben 2. kez boyattım.. ve bi hafta sonra tatile gittim.. renk sarıya yakın bişey oldu..
dipleri daha koyu kaldı.. açık turuncu neden olmuyo ya nedeeeen

selam kızlar ben de tarçın bakır boyuyordum ama soluk oluyordu. çareyi tarçın bakırın içine (yarım tüp+ yarım şişe peroksit) igora 0.77 bakır yoğunlaştırıcı karıştırmakta buldum. çok daha canlı ve doğal bir bakır oldu. tavsiye ederim ben bakır yoğunlaştırıcının peroksitini çok açık olmasından korktuğum için %20'lik kullandım açık olsun diyorsanız %30 ya da 40 lık kullanabilirsiniz.

kalın sağlıcakla...

2 tüp tarçın bakırın içine ne kadar yoğunlaştırıcı ve peroksit ekliyim?

selam arkadaşlar ben yeni katıldım bu siteye..ya ben de şu an resmen bunalımdayım:)saçımı kaç kez kuaför yaktı ben de evde kendim açtım orealle ve boyadım fazla bekletmediğim için saçım fazla yıpranmadı ama istediğim renk tutmadı ya ben bakır turuncu istiyorum turuncusu biraz fazla ama bana yakışır mı bilemiyorum saçımın kendi rengi orta kahve çillerim var ama:)gözlerim de bal rengi ya bi fikir verirseniz çok sevinirim kızlar...

bence çok yakışır.. hatta çillerin de varmış kendi renginmiş gibi bile durabilir..

ya saçlarım zaten kızıl şu an güneşte tueuncu ama içerde koyu kızıl oluo:S ya ewet güneş çilleriyazın baya bollaşıo ama kaşlarım koyu onları da açtırsam tuhaf olur mu

2 tüp tarçın bakırın içine ne kadar yoğunlaştırıcı ve peroksit ekliyim?

sevgili elvaven

ben saçım kısa olduğu için 1 tüp tarçın bakır, yarım tüp igora bakır yoğunlaştırıcı, tarçın bakırın içinden çıkan peroksitin hepsi ve yarım şişe de %20'lik peroksit kullandım.

sen 2 kutu tarçın bakır kullanacaksan benim yarım kullandıklarımı tam kullanacaksın ve açık bir renk, turuncu bakır istiyorsan da peroksiti %30'luk ya da daha açık istiyorsan %40'lık kullanabilirsin.

çok teşekkür ederiiim :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…