Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

benim saçım koyu renk biraz galiba senin boyamadan önceki rengin gibi olur zaten benim istediğim bakırlıkda o tonda eski saçın gibi bana çok açığı gitmez kaşlar fazla siyahda :)

Canim kaslarin siyahsa bu ise hic girisme derim, yani koyu karamel gibi renkler olabilir ama bakırı asla dusunme. Yolda orda burda goruyorum insanlar sirf moda diye gidip kendilerine yakismayan,sakil duran renkleri boyuyolar. Kaslarini da boyatirsan belki olur. Gerci fotografini da gormek gerek ya.

artık çok geç bi hevese geldim boyadım yıkayınca durumu göreceğiz artık

boyadım yıkadım hatta ama benim altlarda kına olduğu için onları gene açmadı dipler bakır altlar koyu kaldı napcam şimdi ben yaa

kızlar topiğimiz bayağı ilerlemiş uzun zamandır giremedim kızlar ben bu rengi srı üzerine ve kahverengi üzerine kullandım.saç renginiz çok koyuysa koyu bi turuncu elde ediyosunuz sonra aktıkça bakıra dönüyo oda çok hoş oluyo.saçınız açıksa yaprak dökümğndeki yaprak gibi turuncu oluyo özellikle beyaz tenliler için süper oluyo esmerlere yakışmaz demiyorum ama beyaz tenlilere çok yakışıyo hele bide yeşil gözlüyseniz ahhhhhh...... benim şuan koyu kızıl ve yakında tekrar boyayacam bu rengin tek olumsuz tarafı çok çabuk akıyo ben 2-3 haftada bir boyuyordum.arkadaşlar kapalı olduğum için resim koyamıyorum ama size bilgi veririm

bence önce kuaförde açtırman lazım canım. çünkü istediğin renkle patlıcan moru çok zıt renkler. üzerine boyarsan çok kötü sonuçlar çıkabilir ortaya.

ben kahve-kızıldan bu renge dönebilmek için bile çok uğraştım.

bu arada gerçek saç rengin de çok önemli tabii.

en son 3.5 ay önce boyamıştım tarçın bakırla.. artık önümüz sonbahar kış.. güneş çilleri gidicek ve sararmaya başlayan saçlarımı biraz koyultıyım dedim..aslında oldukça doğal sarı-bakır gibi ve dipden gelen saçlarım ondan bi ton koyu..

biraz değişiklik amacıyla garnier color naturals in " bakır alevi " ile "tarçın bakır" ı karıştırıyım diyorum.. kırmızımsı bi bakır.. nasıl olur ki?

merhabalar benim saçlarımda röfleler var ama ben vuruldum bu tarçın bakıra ama palette den başka bi markada karşılığı yokmu mesela loreal benim kuaförümde loreal kullanıo malesef ama ben tam bu rengi istiyorum

kıslar ben gecen yazın koyu kızıl saçımın üzerine boyadımm tuttu valla ek olrark açtırmanız gerekmio saçınızı..ikinci boyamanıza tam istediginiz renk olur..ama saç diplerim turuncu oluyodu söyleyimmm hiç sevmiyorum saç dibim turuncu olunca ondan deiştirmiştim rengi...

a.s.bende tarçın bakıra boyamak istiyorum saçım da röfle var buradaki arkadaş palettenin tarçın bakır ve palettenin altın sarısını karıştırıp boyamış şimdi benim saçım açık olduğu için bende mi bu şekilde yapmalıyım yoksa hiç karıştırmadan mı ne olur akıl verinnn solusyon 6 lık mıyoksa 9 lukmu kullanmam gerekirbilen varsa yardım etsinn ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…