Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 7.77 yoğun bakır

karemelaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
21
0
36
Çanakkale
kızlar ben saçımı palette altın karamele boyuyordum açılınca uçları sarı gibi oluyo ama.bakır tonlarında olsun istiyorum artık.şimdi 7.77 yoğun bakırı aldım kutunun üzerindeki renk çok hoşuma gitti. tabi ne kadar aynısı olur bilemicem. burada da yoğun bakıra sarı üzerine boyayanların hoş olduklarının gördüm. altın karamelin üzerine boyayınca kutudaki resimden daha mı koyumu olur acaba karar veremedim yoksa renk karışımı mı yapsam? şuanda da açıldı baya saçım tabi.

cnm benim de saçım şuan akmış bakır sarı gibi üstleri ve iki kutu yoğun bakır aldım birazdan boyamayı düşnüyodum senin konunu gördüm ve hemen soruyorummm,nasıl oldu saçın cnm sadece ona mı boyadın?

Yaklasık 5 aydır 7.77 kullaıyorum. Ben çok memnunum. Boyadiktan sonra biraz fazla koyu duruyo ama bir iki yikamadan sonra hemen hemen kutunun üstündeki reng gibi oluyor. Tavsiye ederim. Tek sorunum bu rengi bulsmiyorum.:-( nereye baktiysam bitmis bu renk

Onun yerine loreal feria preference 7.4 mango kullanabilirsiniz

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum 2 haftadır arıyorum bulamıyorum. saçlarımın dipleri simsiyah oldu. İstanbul Anadolu yakasında satılan bir yer bilen varsa yardımcı olabilirmi? Başka boya denemek pek cazip gelmiyor açıkcası.

benim saçımda yoğun bakır :)) beyaz tennliyim ve saçlarım uzun boya aldıgım zaman 2 tüp alıyorum ki heryere boya yayılsın.. çok yakıştığını söylüyorlar. daha geçen hafta boyadım :) çok çabuk akan bi renk. gerçi çoğu boya akıyor.. ilk boyamada koyu bi renk oluyor sonra açılıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…