• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Palet problemi?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.153
1.774
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar daha öncede yüzme ile ilgili konu açmıştım buraya kursa başlıcam diye tabi onun üstünden bir ay geçti neredeyse şimdi tekrar bir sorum var kısaca şöyle özetliyim ben felaket sudan korkan bir insandım yüzme kursuna başladım ve o kadar korkulcak bir şey olmadığını anladım suda falanda durabiliyorum fakat ayaklarım biraz kuvvetsiz güçsüz kalıyor diye hoca bana palet aldırmıştı onunla baya ilerledim çok rahat yüzüyorum kulaç atıyorum fakat yarınki derste paletleri çıkaracağız artık sizce aynı şekilde rahatça yüzebilir miyim korkuyorum tekrar yüzemem diye?

Merhaba arkadaşlar daha öncede yüzme ile ilgili konu açmıştım buraya kursa başlıcam diye tabi onun üstünden bir ay geçti neredeyse şimdi tekrar bir sorum var kısaca şöyle özetliyim ben felaket sudan korkan bir insandım yüzme kursuna başladım ve o kadar korkulcak bir şey olmadığını anladım suda falanda durabiliyorum fakat ayaklarım biraz kuvvetsiz güçsüz kalıyor diye hoca bana palet aldırmıştı onunla baya ilerledim çok rahat yüzüyorum kulaç atıyorum fakat yarınki derste paletleri çıkaracağız artık sizce aynı şekilde rahatça yüzebilir miyim korkuyorum tekrar yüzemem diye?
Tatlim cocuglugumdan beri cok Iyi yuzerim..Emin ol hic farki olmayacak.Sadece yuzme hizin palete oranla daha yavas olacak.Biliyorsun bir noktadan bir noktaya paletle daha hizli ulasirsin.sen cozmussun bu isi tebrikler ;)

palet daha kötü aslında. çünkü paletle yüzerken bacaklarını fazla hareket ettirmene gerek yoktur. ama ppaletsizken bacaklar daha iyi çalışır. daha fazla çalışır..

Back