• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pahalı olmayan ama kalıcı olan parfum desem...

Evet yeşil renkten direk çağrışım oldu sen söylemiştin birinin be delicious a benzediğini ordan aklımda kalmış kuzum :)Denk gelirse bir gün bakarım belki kuzucum..:KK19:
Uygun fiyatlı temiz alkol kokusu olmayan kalıcıkları çokta yüksek değil öyle ama orta halli yani uçup giden türden değiller alınır adidasın parfümleri bence çok güzeller :KK15:

Uygun fiyatlı temiz alkol kokusu olmayan kalıcıkları çokta yüksek değil öyle ama orta halli yani uçup giden türden değiller alınır adidasın parfümleri bence çok güzeller :KK15:
Ben gerçi soğudum yine parfümlerden ama burberry classic yüzünden :mad:

Ben gerçi soğudum yine parfümlerden ama burberry classic yüzünden :mad:
Yaa masumum şans işte biliyomusun gerçekten dp den noa ya baksana kuzum sen N1 kodu bakalım beğenicekmisin bundan bi 2 sene önce deli gibi alıp kullanırdım :) çokda severek kullandım bayada kalıcı tek sorunu beni öksürtüyodu dp verisyonu sadece öyle yapıyor yoksa orjinalinde öyle bi sorun yaşamadım hiç :) lacoste a nazaran daha kalıcı :KK19:

Yaa masumum şans işte biliyomusun gerçekten dp den noa ya baksana kuzum sen N1 kodu bakalım beğenicekmisin bundan bi 2 sene önce deli gibi alıp kullanırdım :) çokda severek kullandım bayada kalıcı tek sorunu beni öksürtüyodu dp verisyonu sadece öyle yapıyor yoksa orjinalinde öyle bi sorun yaşamadım hiç :) lacoste a nazaran daha kalıcı :KK19:
Noa ya baktım kuzum sana söylemiştim hatta unuttun muo_O

Playboy play it lovely kesinlikle tavsiye ediyorum canım fiyatı çok uygun 50 tl yi geçmez deodorantı vucut kremleri duş jelleri mevcut çokda kalıcı.. Gratis ve watsons larda gördüm sadece.. Genellikle paris te kozmetik yerlerde satılıyormuş türkiyeye sadece gratis ve watsons getiriyor başka yerde de görmedim zaten.. Kokusuda çok güzeldir tavsiye ederim :KK19:

HEEMEN BAKAYIM NETTEN TESEKKUR EDERİM KALICI VE GUZELSE İSTEDGIM BU BİR BAKAYIM :KK68:

HEEMEN BAKAYIM NETTEN TESEKKUR EDERİM KALICI VE GUZELSE İSTEDGIM BU BİR BAKAYIM :KK68:
Kalıcıdır canım beğeniceğini umuyorum kokusu çok hoş taklit bir parfüm değil kesinlikle bunun bide play it sexy olanı var testerları var zaten gratis te ve watsons da :KK19: deodorantlarıda var çok güzel kokular ben bazen sadece deodorantını bile alıyorum lovely nin deo su bile çok kalıcı düşün :KK19:

Kalıcıdır canım beğeniceğini umuyorum kokusu çok hoş taklit bir parfüm değil kesinlikle bunun bide play it sexy olanı var testerları var zaten gratis te ve watsons da :KK19: deodorantlarıda var çok güzel kokular ben bazen sadece deodorantını bile alıyorum lovely nin deo su bile çok kalıcı düşün :KK19:

canım almak ıcın sabırsızlanıyrum fiyatı da cok uygunmus :) tesekkur ederim :*

Bur'son 40 tl ama bi fıs yeter 1 senedir hala dolu kullnsamda.. gider 2 3 sene..

ben kendim ixora acik parfumu kullaniyorum burberry olani butun gun kaliyor herkes begeniyor hatta 100 ml 25tl felan kampanya oluyor 2 tane 100 ml 35 veya 45tl sisenin ustunde hatta eau de parfum yaziyor.

Merhaba ;
burberry classic ..com sitesinde sürekli olarak alışveriş yaptığım parfüm satan bi mağazada mevcuttur
orginal tester tüm ürünleri çokta ilgili ve güvenilir bi satıcı aynı gün kargoya veriyor .
Ürün Kodu :

MAĞAZA LİNKİ İSE :.... BOŞLUKLARI SİLİNİZ

BURRBERY.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X