- 26 Ekim 2014
- 2.394
- 5.073
- 248
Yok kuzum be delicioustan daha güzel bir koku.. Tatlı değişik bir parfüm :)Be delicious tarzı kokan o dimi kuzum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum be delicioustan daha güzel bir koku.. Tatlı değişik bir parfüm :)Be delicious tarzı kokan o dimi kuzum?
Uygun fiyatlı temiz alkol kokusu olmayan kalıcıkları çokta yüksek değil öyle ama orta halli yani uçup giden türden değiller alınır adidasın parfümleri bence çok güzellerEvet yeşil renkten direk çağrışım oldu sen söylemiştin birinin be delicious a benzediğini ordan aklımda kalmış kuzum :)Denk gelirse bir gün bakarım belki kuzucum..
Ben gerçi soğudum yine parfümlerden ama burberry classic yüzündenUygun fiyatlı temiz alkol kokusu olmayan kalıcıkları çokta yüksek değil öyle ama orta halli yani uçup giden türden değiller alınır adidasın parfümleri bence çok güzeller
Yaa masumum şans işte biliyomusun gerçekten dp den noa ya baksana kuzum sen N1 kodu bakalım beğenicekmisin bundan bi 2 sene önce deli gibi alıp kullanırdım :) çokda severek kullandım bayada kalıcı tek sorunu beni öksürtüyodu dp verisyonu sadece öyle yapıyor yoksa orjinalinde öyle bi sorun yaşamadım hiç :) lacoste a nazaran daha kalıcıBen gerçi soğudum yine parfümlerden ama burberry classic yüzünden
Noa ya baktım kuzum sana söylemiştim hatta unuttun muYaa masumum şans işte biliyomusun gerçekten dp den noa ya baksana kuzum sen N1 kodu bakalım beğenicekmisin bundan bi 2 sene önce deli gibi alıp kullanırdım :) çokda severek kullandım bayada kalıcı tek sorunu beni öksürtüyodu dp verisyonu sadece öyle yapıyor yoksa orjinalinde öyle bi sorun yaşamadım hiç :) lacoste a nazaran daha kalıcı
Unutmuşum dur valla kuzum parfüm konusunda okadar çok koku denedikten sonra inan çıkmıştır aklımdan malum bide aklım başka yerlerde kusuruma bakma masumumNoa ya baktım kuzum sana söylemiştim hatta unuttun mu
Ay ne kusuru bebeim aşk olsun anlıyorum ben seniUnutmuşum dur valla kuzum parfüm konusunda okadar çok koku denedikten sonra inan çıkmıştır aklımdan malum bide aklım başka yerlerde kusuruma bakma masumum
Ay ne kusuru bebeim aşk olsun anlıyorum ben seni
Canım mesela ben çok uygun fiyata adidasın yeşil parfümünü Kullanıyorum..
TESEKKUR EDİYRUM CANIM..
Playboy play it lovely kesinlikle tavsiye ediyorum canım fiyatı çok uygun 50 tl yi geçmez deodorantı vucut kremleri duş jelleri mevcut çokda kalıcı.. Gratis ve watsons larda gördüm sadece.. Genellikle paris te kozmetik yerlerde satılıyormuş türkiyeye sadece gratis ve watsons getiriyor başka yerde de görmedim zaten.. Kokusuda çok güzeldir tavsiye ederim
Kalıcıdır canım beğeniceğini umuyorum kokusu çok hoş taklit bir parfüm değil kesinlikle bunun bide play it sexy olanı var testerları var zaten gratis te ve watsons da deodorantlarıda var çok güzel kokular ben bazen sadece deodorantını bile alıyorum lovely nin deo su bile çok kalıcı düşünHEEMEN BAKAYIM NETTEN TESEKKUR EDERİM KALICI VE GUZELSE İSTEDGIM BU BİR BAKAYIM
Kalıcıdır canım beğeniceğini umuyorum kokusu çok hoş taklit bir parfüm değil kesinlikle bunun bide play it sexy olanı var testerları var zaten gratis te ve watsons da deodorantlarıda var çok güzel kokular ben bazen sadece deodorantını bile alıyorum lovely nin deo su bile çok kalıcı düşün
Memnun kalırsın canım güzel kokudur gerçektencanım almak ıcın sabırsızlanıyrum fiyatı da cok uygunmus :) tesekkur ederim :*
Bur'son 40 tl ama bi fıs yeter 1 senedir hala dolu kullnsamda.. gider 2 3 sene..