Pahalı makyaj malzemeleri daha mı zararsız?

Pahalı makyaj malzemeleri daha zararsız diyemem ancak içerisinde kullanılan maddelerin ucuz diye nitelendirdiğimiz makyaj malzemelerine göre daha kaliteli bir düzeyde olduğunu düşünüyorum. Sonuçta kullandığı hammaddeler ne kadar ucuz ise maliyette o kadar ucuz oluyor ve piyasa fiyatı da düşük oluyor. Bence cildin ürüne verdiği tepki de önemli çok pahalı bir ürün kullanıp cildiyle anlaşmadığını söyleyenlerde var açıkçası ben normal fiyatlı ürünler tercih ediyorum ve kullanıldığım ürünlerin markasından fiyatından daha çok cildimde herhangi bir kötü etki yapıp yapmadığına dikkat ediyorum. Ama sonuç olarak ucuz ürünlerin içerisinde kullanılan hammaddelerin kaliteli olmadığını düşünüyorum, pahalı ürünlerde ise marka isminin de bir fiyatı var sonuçta ama yine de diğer ürünlere nazaran bence daha kaliteli. İkisini de kullandığınızda aradaki farkı anlıyorsunuz.

Makyaj sevmeyen birisiyim. Yuzumde bir kalıp varmış gibi hissediyorum. Zaten beceremiyorum da .sadece rimel ve ruj sürüp çıkıyorum dışarı.
Ama yuzumde dikis izleri var yeni ameliyat oldum.
Bu nedenle makyaj malzemeleri almayı düşünüyordum.artik makyaj yuzumde benler olmayınca daha çok yakışacak. Nasıl ve hangi markaları alsam diye düşünüyordum. Paylaşımınız tam zamanına denk geldi teşekkür ederim.siz neler kullaniyorsunuz bana marka önerir misiniz

ucuzluguna degil icerigine bakin. sonucta kıytırık, ucuza mal edilmis bir ürünü de sizin gibi düşünen insanlar yüzünden aldiginin 5 katina satabilir magaza. bu o ürün kaliteli demek degildir ki

ucuzluguna degil icerigine bakin. sonucta kıytırık, ucuza mal edilmis bir ürünü de sizin gibi düşünen insanlar yüzünden aldiginin 5 katina satabilir magaza. bu o ürün kaliteli demek degildir ki
Çok doğru yorum yapmışsınız ya şu New well var yıllar önce mahallede ucuzcularda satılıyordu ne olduysa bir anda piyasaya düştü içeriği zaten kötü sırf alınıyor diye adamlar piyasaya çekti marka olanlarla bir satıyor. İçerik önemli ve cildinizin kabul edip etmemesi

Back
X