• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Pahalı Kremler Kinerase,Benev,La Prairie, Remergent,La mer,Replexion,Dejavu,Visifirm

• Konu Sahibi Konu Sahibi neyra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
benim arkadaslarımdan murad ürünlerini kullanan çok oldu hep sonuç fiyasko dediler, bilmiyorum belki bir -iki kutuyla sonuç alınamıyordur yani düzenlice 2-3 kutu devam etmek gerekir ama genel kanı çok pahalı ve verdikleri parayı haetmediği yönündeydi.:kızgın:
ama bir serumu yüze sürülünce ipek gibi bir etkisi oluyor demişti biri, tabi ipek gibi etkiyi napalım önemli olan cildi onarması mucize bir etki yapıp yapmadığıdır,Benev'in essential lipids ini kullandım o da çok müthiş bir doku veriyor tene,
sürüldükten sonra yani, seramide vs içeriyordu tam bitmedi, şişenin dibinde 4-5 kullanımlık ürün kaldı kıyamadım,bitincen e yaparım diyesenağlama
ama sevdim yani bu ürünü,murad alacaksanız neresi indirim yapıyorsa oradan alın bir de tüm cilt bakımını aynı markadan almaya karşıyım

mesela bir markanın kremi diğerinin yüz temizleme köpüğü,bir diğerinin gece kremi iyi olabiliyor
biotherm de güzel bir markadır biosensitive serisini severim.

doğru söylüyosunda arkadaşım okadar çok marka varki hangi markanın hangi ürününü kaullanmamız gerektiğini bir bilsek...bende bıktım valla biri gelse; bununla yıka bunu sür akşamda bunu dese ne iyi olur uffff:uhm:

ilk sefer canım henüz bi değişiklik yok..gerçi öğle kırışıklıkda yok belirgin ama tedbir amaçlı kullanmaya başladı bakalım ileriki günlerde seni bilgilendiririm..tşkler ilgin için.

slm bendede öle aşırı kırışıklık yok sadece göz altımda başladı belkide başlangıçta kullanmaya başladığım için bu kadar faydasını gördüm.Ama en pahalı kremide alsam bundan daha iyi bir sonuç alamazdım biliyorum çünkü kullanan arkadaşlarımda ne varsa mayada var deyip bıraktılar o kremleri:)

devam et çok diil bir hafta içinde farkı hissedeceksin.....

Decleor kullaniyorum ben, henuz hic kirisiklik yok bende, ama baslarsa deniyecem bende mayayi tesekkurler

Decleor kullaniyorum ben, henuz hic kirisiklik yok bende, ama baslarsa deniyecem bende mayayi tesekkurler

ALLAH İYLİĞİNİ VERSİN 22 YAŞINDA NE KIRIŞIKLIĞI OLCAK)))))))BEN 29 BİTİYO 30 OTUZ OLUYORUM Bİ KAÇ AY SONRA GENE BELİRGİN Bİ ŞEY YOK..GÜLDÜRDÜN BENİ SABAH SABAH BEE))))SENİN BEBEK GİBİDİR ŞİMDİ TENİN..

Merhaba, ben yeni üyeyim. Bana göz altı kırşıklık ve yüzdeki sarkmalar için öneride bulunabilimisiniz, kozmetik olarak hangi ürün etkilidir önerisi olan varmı

ALLAH İYLİĞİNİ VERSİN 22 YAŞINDA NE KIRIŞIKLIĞI OLCAK)))))))BEN 29 BİTİYO 30 OTUZ OLUYORUM Bİ KAÇ AY SONRA GENE BELİRGİN Bİ ŞEY YOK..GÜLDÜRDÜN BENİ SABAH SABAH BEE))))SENİN BEBEK GİBİDİR ŞİMDİ TENİN..

Dogur aslinda:1rolleyes: a.s.

slm bendede öle aşırı kırışıklık yok sadece göz altımda başladı belkide başlangıçta kullanmaya başladığım için bu kadar faydasını gördüm.Ama en pahalı kremide alsam bundan daha iyi bir sonuç alamazdım biliyorum çünkü kullanan arkadaşlarımda ne varsa mayada var deyip bıraktılar o kremleri:)

devam et çok diil bir hafta içinde farkı hissedeceksin.....

toz maya kullanabilirmiyim

arkadaşlar ben visifirm ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum.her cilt tipinede uyuyor

arkadaşlar ablamda vhici adlı ürünü kullanıyordu yalnız kullandığı süre boyunca memnun kaldı bıraktı an dan itibaren daha kötüye gitti. ve muhabbet arasında bi cilt uzmanına sordum ve butür ürünlerde kimyasallrın çok oldugunu o yüzden doğal ürünler denemek gerektini daha ii sonuç alınabilecegini söledii.. yani cildimiz hgüzel olcak derken daha da beter ediyoruz bu tür ürünlerle.ve fiyatlarıda oldukca yüksekk sanırım...

Selam arkadaslar ben gecen sene kinerase temizleyici+nemlendirici kullandim ve pek de faydasini gormedim dogrusu.Daha once de oht peptide 3 kullandim ve onun hic bir etkisi olmadi.Kinerase nispeten daha iyi.Ama sonunda E vitamini+omega 3+bugday yagi karisiminda karar kildim,oldukca memnunum.Ama yaz geliyor ve bu karisim cok yagli o yuzden Dr.Perricone kullanmayi dusunuyorum.Oldukca olumlu yorumlar okudum yurtdisi forumlarinda.

dr.perricone eczanelerde satılıyormu yada nerelerden temin edebiliriz bilgin varmı cnm?

merhaba arkadaşlar ben de siteyi bir kaç aydır takip ediyorum.25 yaşındayım ve cildim son 2 yılda inanılmaz bozuldu.göz altlarımda kırışıklıklar bariz belli olmaya başladı.aylardır ne kullansan diye düşünüyorum ama hala karar vermiş değilim.arkadaşlarım deja vu al diyorlar.kullanan arkadaşlar varsa foruma yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim.ha bu arada dün ben de maya maskesni yaptım ve devam edicem sanırın en az 1 ay sonucunu sizlerle paylaşırım .....sevgiyle kalın

dr.perricone eczanelerde satılıyormu yada nerelerden temin edebiliriz bilgin varmı cnm?

Malesef bi fikrim yok canim.Ben netten almayi dusunuyorum.Kendi sitesinden sanirim siparis veriliyor ama Turkiyeye gonderiyorlar mi bilmiyorum.

Back
X