Börekler Paçanga Böreği - Şahin Pastırma Sponsorluğunda

Allahım sana geliyorum :skandal: :KK17: bu böreği senin yapmandan korkuyordum caniko valla korktuğum başıma geldi, şom ağzımı açtım gene🤪🤣🤣🤣 salise farkiyla bizden hızlı olduğun için özellikle seni acayip tebrik ediyorum beybi, bunun dersini ver ben alırım🤣🤣 gunlerdirde çaktırmıştı hee,pacanga pacanga yedik kendimizi 🤦‍♀️🤔 sen artık ustalastin pacangada,ben cekiliyorum usta🤷‍♀️🤣 sansada ihtiyacın yok zalım 🤪🤪 yine yapmışsın enfes gözüküyor 🤗🤩😍 eline sağlık beybitooo🤗🤩😍💜🍒🍒🍒💋

Allahım sana geliyorum :skandal: :KK17: bu böreği senin yapmandan korkuyordum caniko valla korktuğum başıma geldi, şom ağzımı açtım gene🤪🤣🤣🤣 salise farkiyla bizden hızlı olduğun için özellikle seni acayip tebrik ediyorum beybi, bunun dersini ver ben alırım🤣🤣 gunlerdirde çaktırmıştı hee,pacanga pacanga yedik kendimizi 🤦‍♀️🤔 sen artık ustalastin pacangada,ben cekiliyorum usta🤷‍♀️🤣 sansada ihtiyacın yok zalım 🤪🤪 yine yapmışsın enfes gözüküyor 🤗🤩😍 eline sağlık beybitooo🤗🤩😍💜🍒🍒🍒💋
Ya sen neden bu kadar tatlı olmak zorundasın kiraz güzelim benim 🍒 🥰
hızlı almanın detaylarını önceki mesajlarda anlattım 😅 1 senedir katılıyorum ama taktiği alsemden aldım ,işe yaradı 🤣
Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için 🤗❤ daha öncede yazdığım gibi ,bir sürü güzel börek ve bir sürü özenli sunum var, bundan sonrası kısmet, hepimiz için hayırlısı olsun 🤗🤗🤗

Ya sen neden bu kadar tatlı olmak zorundasın kiraz güzelim benim 🍒 🥰
hızlı almanın detaylarını önceki mesajlarda anlattım 😅 1 senedir katılıyorum ama taktiği alsemden aldım ,işe yaradı 🤣
Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için 🤗❤ daha öncede yazdığım gibi ,bir sürü güzel börek ve bir sürü özenli sunum var, bundan sonrası kısmet, hepimiz için hayırlısı olsun 🤗🤗🤗
Bende taktik uyguladim ama tutmadı beybi🤪🤣 alsem alsem ayşo bize taktik versin🤣 evet kısmet caniko, pacanga senin nasibin 💜 herşeyin hayırlısı 👏 yapmışsın eline sağlık canım 🤗🤩😍🍒💋

Herkesin damak tadı farklı canım, ama senin böreğin peynirli, peynirli börek sevmeyen yoktur, sabah akşam yenir, hem de şekli de pek havalı 🤩💕
Teşekkür ederim canım 😘 hayırlısı olsun inşallah oylama heyecanı ,yarışmak bile ayrı güzel ayrı keyifli 🤩

Buyurkuzu⛲ 🤪

İki sekme aciyormus alsem kuzu birinde nevosun özeli açık oluyormuş diğerinden kategori açılınca anında diğer sekmeden nevoya yazıyor zaman kaybetmeden😁
Bak periş dersine iyi çalıştı, taktiği kaptı sosyalim ASSOSyal ASSOSyal sen de iyi öğren, bir dahaki kategoride kap ilk yazdığın tarifi 🙈😅

X