p90x ile 70 günde yeni bir ben ( iddia yı kazanmalıyım !!!)

GÜNCEL KİLO :83,6

Sabah kalkar kalmaz ;
2 bardak oda sıcaklığında su

Kahvaltı ;
1 domates, yarım kırmızı bıber ve 4 te 1 kabaktan oluşun 1 yumurtalı menemen
10 zeytın
süzme peynır
1 dılım tam buğday unlu ekmek
1 bardak soğuk sut

Ara ;

SPOR ;

Spor sonrası ;

SPOR;

Spor sonrası ;

Akşam ;

Su ;

24. gunu gerıde bıraktım o 10 günlük bı gezmek bana baya pahalıya mal oldu ınsallah hedefime ulaşır ve ıddıayı kazanırım
güncel kılom :83,1 yavaş gıdıyor gıbı

GÜNCEL KİLO :83,1

Sabah kalkar kalmaz ;
1 bardak oda sıcaklığında su

Kahvaltı ;
1 domates
yarım kırmızı bıber
10-15 tane zeytın
süzme peynır
1 dılım tam buğday unlu ekmek
1 bardak bogurtlenlı cay
1 tane haşlanmış yumurta
1 tane actıvıa cıleklı yogurt

Ara ;

SPOR ;

Spor sonrası ;

SPOR;

Spor sonrası ;

Akşam ;

Su ;

Ben senin konunu okumustum .simdi yine denk gelince bakiyim dedim kesin en az 75 olmustur dedim .ama 83 cok yavas gidiyor gibisin canim neden bozdunmu diyetini hic.???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hıc sorma canım kayınvalıdemlerın memleketıne gıttık ,ee ole olunca 10 gun boyunca ordan oraya gıt geldı derken sporuma devam edemedım yedıklerıme dıkkat ettım ama el mahkum evde ne yemek yapıldıysa onlardan yedım cok sukur o 10 gunu kılo almadan geldım ama vermedende gelmıs oldum 10 gunluk bı kaybımoldu anlayacagın

Canım ben de bugun başladım günde 2 litre su iç. Güncel kilom 78.5 68 olmam lazım. 10 kilo yani. 1 ay değil 2 ay sürse birakmicam kesinlikle. Herkes hayran kalacak Azmime :))

Canım ben de bugun başladım günde 2 litre su iç. Güncel kilom 78.5 68 olmam lazım. 10 kilo yani. 1 ay değil 2 ay sürse birakmicam kesinlikle. Herkes hayran kalacak Azmime :))
hadı bakalım canm ınsllah bende tekrardan bı 7 lı rakamları gorebılsem cok mutlu olucam , ınsallah verırsın su 10 kıloyu gel bırlıkte verelım o 10 kıloyu hem bırbırımıze destek oluruz belkı

merhaba kızlar;
guncel kılom 82,2

ya bu hafta spora devam etmedım adetımde 6 gunluk bı gecıkme oldu daha oncesındede olmustu doktorum agır egzersızlerın adetımı gecıktırebılecegını solemıstı bende ara verdım ama hala daha gelmedı bugun 6. gunu artık yarına randevu aldım ve gıdıcem bakalım doktora ne dıyecek onun dısında kılo vermem hala yavas 27 gunde 4,5 kılo gıttı ve daha 12 kılo var gıtmesı gereken kalan gun ıse 43 gun :26:

Senin boyun kaç efsax ? Tabi verelim birlikte. Kesinlikle kararliyim busefer 10 kilo gidecek

Neredeyse aynı gorunumdeyiz. Benim Boyum da 160 cm. Benim adım da esra 😊
memnun oldum canm , kılo verdıkce benım vucudumun hatları bellı olmaya basladı onceden dumduz bıseydı ne bel varmıs ortada nede baska bısey ama sımdıde belım ınce belımın ustunde bı sımt var popomun ustunde kalca dumduz hala daha tam seklını almadı

merhaba ;

sabah tartına gordugum rakam 81,7 oldu ve 1 hafta gecıkmıs bı adetım var hala ınsallah bır an once gelır bu adetımde daha da eksılere gecerım

Merhaba,günlüğünüzü takip ettim.Önce tebrik ederim yılmadan usanmadan devam ettirmişsiniz ve İnşallah her şey dilediğiniz gibi olacaktır.Ben de p90X yapmak istiyorum,lean mı yoksa classic mi yaptınız ? Yapamadığınız hareketler oldugunda pull-up gibi ne yaptınız ? Beslenmeden ziyade asıl ilgim egzersize..Yeniden kolay gelsın..İyi çalışmalar

elımden geldıgınce devam ettırmeye calıstım canm malum dugun hazırlıkları bır yandan okulum sınavlarım bı yan bı rutıne oturtmak cok zor oluyor, p90x classııc yapıyordm suaan sınav haftasındayım o yuzden plates yapıyorum sadece , yapamadıgım hareketler elbette oluyor ,ya da onlarda once dınlenme ıhtıyacım oluyor cunku cok agır bı program gercekten yapamadıgım hareketlerı ya gecıyorum dınlenme alıyorum 45 sn falan yada kendım bıldıgım baska hareketlerı yapıyorum yada bı oncekını hala yapmaya devam edıyorum , ve sıze tavsıyem sınav yada barfıks cekemıyorsanız once o konuda calısın cunku cok fazla sınav ve barfıks turevlerı var ben sınav cekemıyorum malesef , bana dusucekmısım gıb gelıyor , barfıksı egzersız lastıgı kullanıyorum ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…