- Konu Sahibi askrhpozitif
-
GÜNCEL KİLO :83,1
Sabah kalkar kalmaz ;
1 bardak oda sıcaklığında su
Kahvaltı ;
1 domates
yarım kırmızı bıber
10-15 tane zeytın
süzme peynır
1 dılım tam buğday unlu ekmek
1 bardak bogurtlenlı cay
1 tane haşlanmış yumurta
1 tane actıvıa cıleklı yogurt
Ara ;
SPOR ;
Spor sonrası ;
SPOR;
Spor sonrası ;
Akşam ;
Su ;
hıc sorma canım kayınvalıdemlerın memleketıne gıttık ,ee ole olunca 10 gun boyunca ordan oraya gıt geldı derken sporuma devam edemedım yedıklerıme dıkkat ettım ama el mahkum evde ne yemek yapıldıysa onlardan yedım cok sukur o 10 gunu kılo almadan geldım ama vermedende gelmıs oldum 10 gunluk bı kaybımoldu anlayacagınBen senin konunu okumustum .simdi yine denk gelince bakiyim dedim kesin en az 75 olmustur dedim .ama 83 cok yavas gidiyor gibisin canim neden bozdunmu diyetini hic.???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadı bakalım canm ınsllah bende tekrardan bı 7 lı rakamları gorebılsem cok mutlu olucam , ınsallah verırsın su 10 kıloyu gel bırlıkte verelım o 10 kıloyu hem bırbırımıze destek oluruz belkıCanım ben de bugun başladım günde 2 litre su iç. Güncel kilom 78.5 68 olmam lazım. 10 kilo yani. 1 ay değil 2 ay sürse birakmicam kesinlikle. Herkes hayran kalacak Azmime :))
hadı bakalım canm ınsllah bende tekrardan bı 7 lı rakamları gorebılsem cok mutlu olucam , ınsallah verırsın su 10 kıloyu gel bırlıkte verelım o 10 kıloyu hem bırbırımıze destek oluruz belkı
170 canm benım boyum , yasım 24 ,adım merveSenin boyun kaç efsax ? Tabi verelim birlikte. Kesinlikle kararliyim busefer 10 kilo gidecek
memnun oldum canm , kılo verdıkce benım vucudumun hatları bellı olmaya basladı onceden dumduz bıseydı ne bel varmıs ortada nede baska bısey ama sımdıde belım ınce belımın ustunde bı sımt var popomun ustunde kalca dumduz hala daha tam seklını almadıNeredeyse aynı gorunumdeyiz. Benim Boyum da 160 cm. Benim adım da esra 😊
elımden geldıgınce devam ettırmeye calıstım canm malum dugun hazırlıkları bır yandan okulum sınavlarım bı yan bı rutıne oturtmak cok zor oluyor, p90x classııc yapıyordm suaan sınav haftasındayım o yuzden plates yapıyorum sadece , yapamadıgım hareketler elbette oluyor ,ya da onlarda once dınlenme ıhtıyacım oluyor cunku cok agır bı program gercekten yapamadıgım hareketlerı ya gecıyorum dınlenme alıyorum 45 sn falan yada kendım bıldıgım baska hareketlerı yapıyorum yada bı oncekını hala yapmaya devam edıyorum , ve sıze tavsıyem sınav yada barfıks cekemıyorsanız once o konuda calısın cunku cok fazla sınav ve barfıks turevlerı var ben sınav cekemıyorum malesef ,Merhaba,günlüğünüzü takip ettim.Önce tebrik ederim yılmadan usanmadan devam ettirmişsiniz ve İnşallah her şey dilediğiniz gibi olacaktır.Ben de p90X yapmak istiyorum,lean mı yoksa classic mi yaptınız ? Yapamadığınız hareketler oldugunda pull-up gibi ne yaptınız ? Beslenmeden ziyade asıl ilgim egzersize..Yeniden kolay gelsın..İyi çalışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?