• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"P.Uykusuyum" Kitap Günü Organizasyonu 3.Anket

?

• Ankete Katılan
    22
Hoşgeldin prensesi. Kardeşin adına sevindim, hayırlı olsun. Yeni evinizde güle güle oturun. Sıcakta zor olmuştur taşın, temizle, yerleştir.
Leyla kimin kitabı canım?

saol cnm teşekkür ederim hoşbuldum doğrusu :dance:
yeni evim çok güzel ama kiradayız inş. bir dahakine kendi evimiz olur evet zor taşınmak valla hele bu sıcakta daha zor
leylayı okuyun derim ben

Günaydın arkadaşlar,

Aaaa gelin artık topice geri yaw, walla iyice tadı tuzu kalmadı topicimizin :(
Bayramdan sonra şenlenecek mi acep buralar? boshayallersmile

merhaba kizlar
ya eskileri beklemeden baslasak biz böylece forum hareketlenir

eskiler gelene kadar oguz atayi bitiremezdik belki ama oscar Wildeyi okurduk

merhaba kizlar
ya eskileri beklemeden baslasak biz böylece forum hareketlenir

eskiler gelene kadar oguz atayi bitiremezdik belki ama oscar Wildeyi okurduk

Anketteki tüm kitapları okumuyoruz canım. Sadece seçilen kitabı okuyoruz. Seçilen kitapta Oğuz Atay'ın kitabı olmuştu, ilk başlardaki sayfalarda yazıyor. Ama kitabı alan arkadaşlarımız oldu da okuyup bitiren pek olmadı sanırım. Gerek yaz dönemine denk gelmesi gerekse kitabın arkadaşların dediğine göre kalın bir kitap olması bu okuma anketine ilgisizliği arttırdı. Ama istersen sen listeden istediğin bir kitabı okuyup yorumlayabilirsin ya da arkadaşlar gelene kadar kitap tavsiyelerinde bulunabilir, kitap eleştirileri yapabilirsin çok memnun oluruz.

Bir de aslında doğru bir şey söyledin, eskiler gelene kadar aramızda bir anket felan mı düzenlesek, olur mu ki acaba? Arkadaşlar ne diyorsunuz bu konuda?

kizlar oguz atay iyi hos da, aramizda cocuklular var o kitap cok kalinbilmiyorumkismile

ben o kitabi 7 aylik bebekle zor bitiririm gibi geliyor o yüzden hic baslayasim gelmiyor acikcasi bilmiyorumkismile

kizlar oguz atay iyi hos da, aramizda cocuklular var o kitap cok kalinbilmiyorumkismile

ben o kitabi 7 aylik bebekle zor bitiririm gibi geliyor o yüzden hic baslayasim gelmiyor acikcasi bilmiyorumkismile

:))) sen çocuklusun başlayamadın ben daha doğurmadan başlayamadım. Canım benim zor oluyor mu bebişle kendine zaman ayırmak? Allah'ım bana da bebişimi kucağıma almayı nasip eder inşallah. Oğlunuzu da Allah sizlere bağışlasın.

slm kızlar ne var ne yok bakalım evet bencede biz aramızda bir anket başlatabiliriz
bebiş hakkında bende bilgileri toplayayım sizden :emir_bebek:
kışın biz de düşünüyoruz çok seviorum bebekleri heves ediyorum ama kolay değil tabii

Selamlar kemirgenler ne var ne çok bakalım bir kaç gündür uğrayamadım ama daha bir sayfa anca ilerlemiş aaa yavaşız,umursamazız olmaz böle .Yeni anketten bahsedilmiş naçizane fikrim bayramdan sonra başlamak.Belki nüfus artar hem daha bir iyi olur ramazanda ben şahsen okuyamıyorum ama çoğunkuk ne der bilmem aha aha hangi çoğunluk tebi topu topu 3-4 kişiyiz

slm kızlarrrr evet maiberf malesef cnm tepi topu o kadarız belki dediğin gibi ramazandan sonra çoğalırız ben zaten boş durmuyorum sürekli bişeyler okuyorum siz neler yapıosunuz okuduğunuz kitaplar var mı şu an?

slm kızlarrrr evet maiberf malesef cnm tepi topu o kadarız belki dediğin gibi ramazandan sonra çoğalırız ben zaten boş durmuyorum sürekli bişeyler okuyorum siz neler yapıosunuz okuduğunuz kitaplar var mı şu an?

Ehem ehem ben ramazan geleli bişey okumadım valla töbe töbe kuran-ı kerim bile iki üç sayfa okudum kaldı.Ramses beni lanetledi herhal dedim ya kapağını açamadım,bayramdan sonra alıcam ama bikaç tane şöyle nem nem keyifli keyifli okuycam hem biraz havalar da serinler ohhh mis gibi tam kitap havası olur.Ben bu ara harem kültürüne sarmış vaziyetteyim bir süre daha o tarzlara devam edicem ama anket başladımı toplu zevklere giriş yaparız artık.Prensesi sen ne okuyorsun bakalım anlat fikir olsun belkim canımız çeker de kemiresimiz gelir zemuszemus

Ehem ehem ben ramazan geleli bişey okumadım valla töbe töbe kuran-ı kerim bile iki üç sayfa okudum kaldı.Ramses beni lanetledi herhal dedim ya kapağını açamadım,bayramdan sonra alıcam ama bikaç tane şöyle nem nem keyifli keyifli okuycam hem biraz havalar da serinler ohhh mis gibi tam kitap havası olur.Ben bu ara harem kültürüne sarmış vaziyetteyim bir süre daha o tarzlara devam edicem ama anket başladımı toplu zevklere giriş yaparız artık.Prensesi sen ne okuyorsun bakalım anlat fikir olsun belkim canımız çeker de kemiresimiz gelir zemuszemus

Maiberfciim sana eğer okumadıysan Kenize Murad ın Saraydan Sürgüne kitabını tavsiye edebilirim.
Çok güzel bir kitap.
Osmanlı hanedanının son prenseslerinden Selma'nın sürgündeki hayatını anlatıyor.
Ben çok severek okumuştum.

Maiberfciim sana eğer okumadıysan Kenize Murad ın Saraydan Sürgüne kitabını tavsiye edebilirim.
Çok güzel bir kitap.
Osmanlı hanedanının son prenseslerinden Selma'nın sürgündeki hayatını anlatıyor.
Ben çok severek okumuştum.

Nem nem ağzımın suyu aktı ve hemen not aldım bir yere sarissacım bayramdan sonra tiz vakitte alınıp okuna bu kıymatlu ketebaaaa ehe ehe

slm arkadaşlar maiberfcim şu an 'ölerek yaşıyorum'diye bir kitap okuyorum haldun hürel yazmış bak öle ince falanda değil tam senlik a.s kitapta arkeologlar var m.ö 300lü yıllara ait kazılar yapıyorlar bodrum halikarnas ta bir gün romanın baş kahramanına birşey oluyor ve birden o çağlara gidip görünmez bir şekilde orda yaşamaya başlıyor..savaşlar falan derken aşk...şu an ortalarına bile gelmedim ama çok merak ediyorum neler olacağını

:))) sen çocuklusun başlayamadın ben daha doğurmadan başlayamadım. Canım benim zor oluyor mu bebişle kendine zaman ayırmak? Allah'ım bana da bebişimi kucağıma almayı nasip eder inşallah. Oğlunuzu da Allah sizlere bağışlasın.

canim cocuk yokken seni strese sokmayacak seyler yapabilirsin, stress anne karnindaki bebegi kötü etkiler bilirsin. benim tez yazmam lazimdi hamilelikte hiiicc bakmadim dokunmadim cünkü cok stres oluyorum tez ile ilgili biseyler yapmam gerekince.

e dogumdan sonra istesem de vakit bulamiyorum simdi. cnaim dogumdan sonra ilk 2 ay alisma süreci olacagindan biraz yorucu gecebilir, ama bebegin düzenine alistiktan sonra daha iyi oluyor ama bu seferde bebek oyun istiyor gezmek istiyor hareketleniyor o zaman hiiiccc bir sey yapamiyorsun. o yüzden kitap oku derim otur kitap oku hamileligin boyunca ohhhhh ne rahat ;)

slm arkadaşlar maiberfcim şu an 'ölerek yaşıyorum'diye bir kitap okuyorum haldun hürel yazmış bak öle ince falanda değil tam senlik a.s kitapta arkeologlar var m.ö 300lü yıllara ait kazılar yapıyorlar bodrum halikarnas ta bir gün romanın baş kahramanına birşey oluyor ve birden o çağlara gidip görünmez bir şekilde orda yaşamaya başlıyor..savaşlar falan derken aşk...şu an ortalarına bile gelmedim ama çok merak ediyorum neler olacağını

hımm ilginçmiş ama fantastik bişey anlaşılan ben öle olayları okumak yerine izlemeyi tercih ediyorum tatlım bu ara memnuniyetsizim ne desen burun bükücem kesin canım hiç bişe yapmak istemiyoooo..başlamak mesele bi başlasam devamı gelir ama.bravo sana valla okuyabilioyordan tebrik ederim kemrigen seni iftihar ettim senlenolumunekankayizsmile

canim cocuk yokken seni strese sokmayacak seyler yapabilirsin, stress anne karnindaki bebegi kötü etkiler bilirsin. benim tez yazmam lazimdi hamilelikte hiiicc bakmadim dokunmadim cünkü cok stres oluyorum tez ile ilgili biseyler yapmam gerekince.

e dogumdan sonra istesem de vakit bulamiyorum simdi. cnaim dogumdan sonra ilk 2 ay alisma süreci olacagindan biraz yorucu gecebilir, ama bebegin düzenine alistiktan sonra daha iyi oluyor ama bu seferde bebek oyun istiyor gezmek istiyor hareketleniyor o zaman hiiiccc bir sey yapamiyorsun. o yüzden kitap oku derim otur kitap oku hamileligin boyunca ohhhhh ne rahat ;)

Dediğin gibi okumak lazım şimdiden sonra nasılsa okuyamayacağız çok fazla. Ayy bir doğsa sağlıkla başka bir şey istemiyorum. 2 ay alışalım sonra oyun da oynarım ben onunla yeter ki sağ sağlim alayım kucağıma. Çok stres yaptım son zamanlarda..

Back