"P.Uykusuyum" Kitap Günü Organizasyonu 3.Anket

?

• Ankete Katılan
    22
Heee walla doğru diyon :)) kıpraşamıyorum bir yere, tatile gittim 2 gün zor durdum sıcaktan herifin de rahatını kaçırdım geri dönmek zorunda kaldık :)))

Ben her gün mutlaka bakıyorum arkadaşlar, yazın siz ben okurum da cevaplarım da :)

oyy kıyamam sanaa of be Burcukum şansına bu sene dehşet sıcak ben diyorum kendi kendime bir de kilolu olsam napıcam diye oturduğum yerde eriyorum sanki,gece sıcaktan uyuyamıyorum paso kitap okuyorum e kitap dayanmıyor o zamanda çıkıp alsam sıcakta ı ıh kapıdan kafamı çıkaramam en iyisi bir ara çıkıp zulayı doldurmak lazım yada toceye liste yapmalı alsın dimi.Toce dün akşam diyor ki yatakta kitap okuyorum diye ''çok okuyorsun içine kapanıcan bak ilerde diyor'' dedim napıyım bütün gün eve tek başıma tek eğlencem kitaplar ama seviyorumda başlayınca bırakamıyorum aaaah ah sermaye olsa da ben bi kitapçı dükkanı açsam şöle kelepirinden oyyy ne süper olurduuu dadından yinmezdi resmen.Bebiş kaç aylık oldu Burcukum ,eşin de okuyor mu kitap

oyy kıyamam sanaa of be Burcukum şansına bu sene dehşet sıcak ben diyorum kendi kendime bir de kilolu olsam napıcam diye oturduğum yerde eriyorum sanki,gece sıcaktan uyuyamıyorum paso kitap okuyorum e kitap dayanmıyor o zamanda çıkıp alsam sıcakta ı ıh kapıdan kafamı çıkaramam en iyisi bir ara çıkıp zulayı doldurmak lazım yada toceye liste yapmalı alsın dimi.Toce dün akşam diyor ki yatakta kitap okuyorum diye ''çok okuyorsun içine kapanıcan bak ilerde diyor'' dedim napıyım bütün gün eve tek başıma tek eğlencem kitaplar ama seviyorumda başlayınca bırakamıyorum aaaah ah sermaye olsa da ben bi kitapçı dükkanı açsam şöle kelepirinden oyyy ne süper olurduuu dadından yinmezdi resmen.Bebiş kaç aylık oldu Burcukum ,eşin de okuyor mu kitap

Sorma sıcak ki ne sıcak hele Bursa'da nem o kadar fazla ki resmen margarin gibi eriyoruz. Kilolu değilim ama göbüşüm o kadar büyük ki taşıyamıyorum :))) Benim bebiş 6 aylık oldu maşallah. Sıcakta çıkma canım, ben de kendimi kapattım eve anama bile gitmiyorum :)) Kocam götürür bırakırsa ne ala ama yoksa ev kuşuyum :))
Eşim kitap okuyor mu :)) Aslında okuyor ama bir kitabı bitirmesi 2 - 3 ay sürüyor, hatta birini bitirmeden diğerlerine başlıyor. En son 3 kitabı aynı anda okumaya çalışıyordu masada süründü kitaplar 3 ay :)) Birini bitirdi diğerleri duruyor :)
Kitapçıyı seninle birlikte açalım, ben de çok istiyorum. Harika olur yaaaa :) Ben kitapların kokusuna bayılıyorum her aldığım kitabın sayfalarını koklarım. Hatta kitapları okuduktan sonra kaldırdığım camlı bir bölme var orayı açıp açıp koklarım bir sürü kitabın kokusu siniyor. Sen de sever misin? :)

Sorma sıcak ki ne sıcak hele Bursa'da nem o kadar fazla ki resmen margarin gibi eriyoruz. Kilolu değilim ama göbüşüm o kadar büyük ki taşıyamıyorum :))) Benim bebiş 6 aylık oldu maşallah. Sıcakta çıkma canım, ben de kendimi kapattım eve anama bile gitmiyorum :)) Kocam götürür bırakırsa ne ala ama yoksa ev kuşuyum :))
Eşim kitap okuyor mu :)) Aslında okuyor ama bir kitabı bitirmesi 2 - 3 ay sürüyor, hatta birini bitirmeden diğerlerine başlıyor. En son 3 kitabı aynı anda okumaya çalışıyordu masada süründü kitaplar 3 ay :)) Birini bitirdi diğerleri duruyor :)
Kitapçıyı seninle birlikte açalım, ben de çok istiyorum. Harika olur yaaaa :) Ben kitapların kokusuna bayılıyorum her aldığım kitabın sayfalarını koklarım. Hatta kitapları okuduktan sonra kaldırdığım camlı bir bölme var orayı açıp açıp koklarım bir sürü kitabın kokusu siniyor. Sen de sever misin? :)

Sen ne diyorsun bayılırım yavrus bayılırım o yüzden bu ara ikinci ele dadandım hem orjinal kitapları çok ucuza alıyorum hem de bazen içlerinde yazılar falan oluyor ve bu hoşuma gidiyor hayal ediyorum kim bilir kim okudu bunu daha önce neler hissetti diye.bir de çok eski kitaplar var işte onların kokusu muhteşem oluyor üniversitedeyken bir kaç tane almıştım kelepir kiapçıdan özenle saklıyorum çünkü çok yıpranmış.Ay benim toce de benden heveslenip bi başlıyo habire kütüphaneyi karıştırıp bi kitap seçiyor kendine ama aynen dediğin gibi çok uzun sürede bitiriyor ya da bırakıyor.en son iskender palanın katre-i matemi okuyordu hatta ben okuyordum yatarken sesli olarak o dinliyordu,ben güzel okuyormuşum güya bilmem artık üşengeçliğinden beni mi tavlıyordu artık peh peh.Ama ben çok hızlı okuyorum hemen bitiyor yaa sinir oluyorum.Kitapçıyı açalım ama nerdeee Ankara'da mı Bursa'da mı ehe ehe biz evden satış yapalım en iyisi elimizdekileri kiraya verelim o sayede gelen parayla yenilerini alırıs nasıl ama hemde kitaplarımız yine bize kalır.Burcukum bana da dua et bak hamilesin hamilelelrin duaları kabul olarmış ben de istiyorum seninkinden bebiiiş

Kitapçı açmak için üçüncü ortağınız da geldi kızlar, hadi açalım.
Daha önce kiminle konuştuk hatırlamıyorum ama benim en büyük hayalım büyük kentlerdeki gibi kitap ve kafeteryanın bir arada olduğu bir kitabevi açmak. Adı Öykü Kafe-Kitap
Burada var bahsettiğim gibi bir kitapçı.
Kocaman, aralarda daire oluşturacak şekilde koltuklar konulmuş okuma alanları var.
İstediğin kitabı al, saatlerce orda oku, hatta para vermeden bütün bir kitabı okuyup bitirebilirsin.
Görseniz o koltuklar yetmediği için insanlar yerlere oturup kitap okuyorlar. Tabii yerler halıfleks.
İstersen kafe bölümüne (Starbucks Cafe) geçip kahveni yudumlayarak da dergini, kitabını vs. okuyabilirsin.
Süreli yayınların önünde tabureler var. Bizdeki gibi dergiler ambalajlı değil. Açıp okuyabilirsin.
Ben sırf o yerlere oturmuş kitap okuyan insanları görmek için bile oraya gitmeye bayılıyorum.
Hele çocuklar için hazırlanmış bölüm süper. İnsanın yeniden çocuk olası geliyor.
Bizde de Dost, D&R var ama henüz bu seviyeye ulaşmış değil.
Belki ilk biz açarız, ne dersiniz? :))

Sen ne diyorsun bayılırım yavrus bayılırım o yüzden bu ara ikinci ele dadandım hem orjinal kitapları çok ucuza alıyorum hem de bazen içlerinde yazılar falan oluyor ve bu hoşuma gidiyor hayal ediyorum kim bilir kim okudu bunu daha önce neler hissetti diye.bir de çok eski kitaplar var işte onların kokusu muhteşem oluyor üniversitedeyken bir kaç tane almıştım kelepir kiapçıdan özenle saklıyorum çünkü çok yıpranmış.Ay benim toce de benden heveslenip bi başlıyo habire kütüphaneyi karıştırıp bi kitap seçiyor kendine ama aynen dediğin gibi çok uzun sürede bitiriyor ya da bırakıyor.en son iskender palanın katre-i matemi okuyordu hatta ben okuyordum yatarken sesli olarak o dinliyordu,ben güzel okuyormuşum güya bilmem artık üşengeçliğinden beni mi tavlıyordu artık peh peh.Ama ben çok hızlı okuyorum hemen bitiyor yaa sinir oluyorum.Kitapçıyı açalım ama nerdeee Ankara'da mı Bursa'da mı ehe ehe biz evden satış yapalım en iyisi elimizdekileri kiraya verelim o sayede gelen parayla yenilerini alırıs nasıl ama hemde kitaplarımız yine bize kalır.Burcukum bana da dua et bak hamilesin hamilelelrin duaları kabul olarmış ben de istiyorum seninkinden bebiiiş

Eski kitaplara ben de bayılırım. Ankara'da Olgunları az talan etmedik. Hala duruyor mu orası?
Ah ah öğrenciliğim aklıma geldi şimdi.
Kitap konusunda benim aşkım çok iyidir. Zaten işi gereği sürekli okuyor da arada ekstradan kitaplar da okur.
Hatta ben bazen hiç okumuyorum. Hemen "Sen bu aralar hiç okumuyorsun :eek:lmaz:" der eyvahedigeldismile. :KK1:
Bir ara dünyanın okunması en zor kitabı diye geçer hani Ulysses'i okumaya başladı. Yaklaşık 900 sayfa sanırım. Devam edemedi ama okuyacakmış:))

Ben de bebek istiyorum artık. Daha çalışmalara :kedi: başlamadık ama olsun istiyorum işte zemuszemus

Demek ki kocalarımızın ortak özellikleri kitapları bitirememek :) Bir de benim eşime roman vs.. okutamazsın. Ona göre zaman kaybı :) O daha çok sağlık, siyaset, iş yaşamı, kişisel gelişim ve teknoloji hakkında şeyler okumayı sever.
Ben de çok hızlı okuyorum, o kadar hevesle aldığım kitapları hemencecik rafa kaldırıyorum. Oysa bazı kitapların üzerinde ellerimi günlerce dolaştırmak isterim. Kitap resmen bir tutku benim için. Evden satış konusuna gelince ben kitaplarıma eski de olsalar kıyamıyorum. Evlenirken tüm kitaplarımı komşumuzun kızına vermiştim şimdi çok pişmanım. Tekrar doldurdum kitaplığımı ama eskileri hala arıyorum :)
Canım ederim tabi, senin gerçek ismin neydi tatlım dua ederken maiberf demeyeyim :) Benim gerçek adım Burcu nickim de olduğu gibi. Allah'ım tüm bebiş isteyenlere aratmadan sordurmadan hemencecik nasip etsin inşallah.

Kitapçı açmak için üçüncü ortağınız da geldi kızlar, hadi açalım.
Daha önce kiminle konuştuk hatırlamıyorum ama benim en büyük hayalım büyük kentlerdeki gibi kitap ve kafeteryanın bir arada olduğu bir kitabevi açmak. Adı Öykü Kafe-Kitap
Burada var bahsettiğim gibi bir kitapçı.
Kocaman, aralarda daire oluşturacak şekilde koltuklar konulmuş okuma alanları var.
İstediğin kitabı al, saatlerce orda oku, hatta para vermeden bütün bir kitabı okuyup bitirebilirsin.
Görseniz o koltuklar yetmediği için insanlar yerlere oturup kitap okuyorlar. Tabii yerler halıfleks.
İstersen kafe bölümüne (Starbucks Cafe) geçip kahveni yudumlayarak da dergini, kitabını vs. okuyabilirsin.
Süreli yayınların önünde tabureler var. Bizdeki gibi dergiler ambalajlı değil. Açıp okuyabilirsin.
Ben sırf o yerlere oturmuş kitap okuyan insanları görmek için bile oraya gitmeye bayılıyorum.
Hele çocuklar için hazırlanmış bölüm süper. İnsanın yeniden çocuk olası geliyor.
Bizde de Dost, D&R var ama henüz bu seviyeye ulaşmış değil.
Belki ilk biz açarız, ne dersiniz? :))

Bahsettiğin yeri gidip görmek isterdim, anlattığına göre çok güzel bir yere benziyor. Ben normal bir kitapçı bile açmaya razıyım :)

Sarissacık o kadar lüküs biyer açamayız zannımca am şöle dediğim gibi kelepirinden ufak çaplı sıcak bir kitapçı bize göre daha uygun ne bileyim öyle çok aşırı müşteriden ziyade az ama sıkı okuyucular olsun hatta kitaplar üzerine uzun uzun konuşalım falan ayh nasıl içim aktı hayal edince ama yaa.Bahsettiğin yeri henüz keşfedemedim yavrus çünkü Ankara'da yeniyim ama toce sağolsun benim için araştırıyor tüm kitapçıları çünkü kitap yetiştiremiyor bana ama hoşuna gidiyor bir yandan da kütüphanenin üçte biri benim kitaplarımla dolu ama sağda solda hava atıyormuş 400e yakın kitabımız var falan diye yani henüz tam bir kem,rgen değil sadece yüzeyde daha..Burcukum sana gelince hemen söliyim adımı da dualara başla emi ismim Melike memnun olalım hadi ehe ehe.Aaa ben evlenirken hiçbir kitabımı bırakmadım hepsini aldım hatta taşıyanlar epey bi saymışlar şahsıma.Ama şimdi çok mutluyum hepsi gözümüm önünde ama yetmiyor yeni bir kütüphane yaptırıcam şöyle asma olanlardan.Sarissa bak bebiş istiyosun daha çalışma yok diyosun olarmı hiç öle hemen başla bence kaç yıllık evlisin,hem bak senin toce de kemirgenmiş bizimkiler gibi sümsük değil ne güzel o zaman hemen bir bebiş yap en kemirgeninden ihi ihi.Burckum dediğin gibi roman olayına bizim toce de pek bi bıt bıt konuşuyor kendisi tarih manyağı tarihle ilgili en varsa yalayıp yutuyor ama diğerlerine bi nazlanıyor .Hatta cumartesi akşamları tarihin arka odası varya mutlaka izliyoruz ayh fenalık geldi resmen sanki pelin batu,murat bardakçı ev ahalisinden oldu bizim geç saatlere kadarda sürüyor ama bende artık epey bi izliyorum ilgin konular oluyor tavsiye ederim..Şu an Duygu Asena okuyorum ayh kadın gerçekten tam bir feminik yaa etik ve etnik ne varsa ver yansın etmiş modern yaşam adına ama eğlenceli yine de sıcakta kafa dağıtıyor anammmm ne çok yazdım

Memnun oldum Melikecim :)) Tamam, dualarımda seni de unutmayacağım canım. (ciddiyim) Sen kaç yıllık evlisin bu arada şekercim? Sorma biz de Tarihin Arka Odası'na epey bir sardık. Ama son zamanlarda ben uyku düşükünlüğüne tutulduğum için izleyemiyorum. Eşim de çok sever tarihi o yüzden pek kaçırmaz bu tarz programları. Maşallah ne kadar da çok biriktirmişsiniz. Ben bu kadar biriktiremedim kitapları bekarken annem ona buna verirdi neymiş başkaları da faydalansınmış :)) Evlenirken de bir hata ettim getirmedim evime şimdi de sıfırdan başladım. Ben de şu fotoğraftaki gibi duvardan duvara kitaplık istiyorum.

25h1nwy.jpg

Hımm güzel ama çok düzensiz kullanmışlar o yüzden karışık duruyor ben evlenirken zaten yemek odası takımı falan istemedim bir kütüphane yaptırın dedim erkek tarafının da işine geldi ama bi yaptırmışlar bildiğin vitrin resmen ayar oldum ama ne denir sonra Ankaraya gelirken kapaklarını söktürdüm ne o öle hapis gibi garip kitaplarım camın arkasında aaa dayanamam habire dokunurum ben,ama ben edebiyatçıyım ya normal balım birazı da okulun zorlamasıyla alınan kitaplar mesela iki tane zebellah gibi sözlüğüm var osmanlıca ve farsça,batı klasiklerim var ama yarısını okuyaamdım çünkü çevirisi berbatmış bir de onca para vermiştim zamanında,elif şafak serim var bir de şiir kitaplarım var şiir de severim çok ama en çok roman çünkü okurken farklı bir aleme gidiyorum resmen yaşıyorum olayları..ehemm 3 yıllık evliyim burcukum ama hala yekpareyim bir bebişim yok 2 yıldır istiyoruz ama nasip değil heralde henüz hayırlısı diyorum ama içim içimi de yiyor hani bir bebişim olsun inşallah kız hemde adı da Mehlika olsun güzel dimi burcuk bebeiş yok ama isimler 2 yıldır hazır ehe ehe doğmamış çocuğa don ihi ihi benim karakteristik özelliğim bir şey olmadan paln program yaparım tasarlarım kötü ama öleyim işte..ne dicem tarihin arka odasını izliyorsanız pazar günleri habertürk gazetesi alın derg, veriyor biz ona da dadandık bakalım kültürlü mantar ailesi olcaz

Ben de roman okurken kafamda canlandırırım olayları ve kişileri. Her karakterin bir görüntüsü vardır benim kafamda, anlatılanlara göre yüzünü, boyunu, giyimini hayal ederim. Olayların anlatıldığı ortamları canlandırırım zihnimde. Sanki dizi izlermiş gibi :)) İşte böyle yapınca da kendimi iyice kaptırıyorum kitaba ve hemencik bitiveriyor.
Kız ismi olarak Mehlika güzel bir isim, geçenlerde bir arkadaşımız evlendi eşinin adıydı :) Anlamı da ay parçası demek sanırım. Emin değilim tabi sen daha iyi biliyorsundur. Aslında doğmamış çocuğa don biçmek demesek daha iyi, ne demişler bir şeyi elde etmek için önce onu istemeyi bilmemiz lazım. Ne kadar istekli olursak o kadar iyi. Ben de çok istiyordum hatta evlendiğim ilk günden beri istiyordum, sonunda Allah nasip etti bu meleği bize. İnşallah sağlıkla doğumunu da nasip eder.
Evet, Pazar günleri verilen o dergiyi biliyorum. Haber Türk gazetesini de okumayı pek severim :)
Bu arada ne diyeceğim, sen ne kadar güzel şiirler yazardın buraya. Yazmaz oldun artık, bekliyoruz güzel paylaşımlarını.
Bir de merak ettim, sen edebiyatçısın bir şeyler yazıyor musun? Okumayı sevdiğin gibi yazmayı da sever misin canım?
Ne kadar da çok yazdım yaawww okuyanlar sıkılacak :)))

Ben de roman okurken kafamda canlandırırım olayları ve kişileri. Her karakterin bir görüntüsü vardır benim kafamda, anlatılanlara göre yüzünü, boyunu, giyimini hayal ederim. Olayların anlatıldığı ortamları canlandırırım zihnimde. Sanki dizi izlermiş gibi :)) İşte böyle yapınca da kendimi iyice kaptırıyorum kitaba ve hemencik bitiveriyor.
Kız ismi olarak Mehlika güzel bir isim, geçenlerde bir arkadaşımız evlendi eşinin adıydı :) Anlamı da ay parçası demek sanırım. Emin değilim tabi sen daha iyi biliyorsundur. Aslında doğmamış çocuğa don biçmek demesek daha iyi, ne demişler bir şeyi elde etmek için önce onu istemeyi bilmemiz lazım. Ne kadar istekli olursak o kadar iyi. Ben de çok istiyordum hatta evlendiğim ilk günden beri istiyordum, sonunda Allah nasip etti bu meleği bize. İnşallah sağlıkla doğumunu da nasip eder.
Evet, Pazar günleri verilen o dergiyi biliyorum. Haber Türk gazetesini de okumayı pek severim :)
Bu arada ne diyeceğim, sen ne kadar güzel şiirler yazardın buraya. Yazmaz oldun artık, bekliyoruz güzel paylaşımlarını.
Bir de merak ettim, sen edebiyatçısın bir şeyler yazıyor musun? Okumayı sevdiğin gibi yazmayı da sever misin canım?
Ne kadar da çok yazdım yaawww okuyanlar sıkılacak :)))

Ay yok kuzum sıkılmam sen hiç merak etme hatta bayıla bayıla okuyorum don biçme konusunda doğru diyorsun ama işte çok isteyince olmayınca karamsara bağlıyorum bazen bu arada Mehlika ay yüzlü demek hatta Yahya Kemal'in bir şiiri vardır o şiiri okuduğumdan beri aklımdadır ee toce de beğendi,artık tek derdimiz bebişin yola çıkması aah ah inşallah..Elif Nihal oyy sanki gözümde canlanıyor söleyince böyle beyz tenli saçlı ama kaşı gözü siyah biblo gibi bişe inşallah sağ salim kucağına alırsın burcukum..Hemm edebiyatçıyım yazıyormuyum evet eskiden yazardım ama şiirden çok deneme şeklinde ruh halimi yazardım yani günce gibi ama daha farklı kendimi yalnız hissettiğimde toceyle kavga ettiğimde ya da çok mutlu olduğumda hatta bu benim için terapi halini almıştı bir ara kayınvalide ile otururken çok üzülüp sinirlendiğim zaman sürekli yazarak rahatlardım,bir ara şiir yazdığımda olmuştu ama gençtim o zamanlar aşk meşk falan daha bi başıhoşdum herhal şimdi daha çok yazılanları okumayı yeğliyorum ama buraya yazarım okuduklarımdan yine hatta dur hemen senin için bir tane yazıyım hemen oyyy daha yemek yapıcam ben hey gidi hey

İyiki silahlanmışız acılara karşı,
türküsüz çıkmamışız yollara
ekmekten ve gömlekten önce
aşk
ve sevinç doldurmuşuz koynumuza
iyi ki koparmamışız çiçekleri
sevgiyi öfkesiz takmışız yakamıza

hani ağlamasın diye başaklar
yüreğimizi biçerek çıktık tarlalardan
şimdi yürümek zamanıdır dedik
yepyeni sonsuzluklara
yepyeni güzelliklere doğru
meğer
ne çok düşmeznı varmış güzelliğin

öyle uzak öyle uzakki sabhlar
ne hayalden geliyor sesi
ne düşten
bir demet çaresizlik olmuş her sabah
intihar karşılığı toplanıyor güneşten

ey acılara tat veren güzellik
yüreğimize hoş geldin
geldin de
çiçekli dallara döndürdün öfkemizi
artık ister dolu yağsın ömrümüze
isterse kar
biz ki bildikten sonra sevmeyi
bütün sabahlar
acı renginde olsa ne çıkar

Adnan Yücel

yepyeni güzelliklere doğru

Aminnnnnn Melikecim, inşallah. Sen de karamsara bağlama canım. Allah vakti saati gelince her şeyin hayırlısını nasip eder merak etme. Ben de aynı senin gibi düşünüyorum bebişim hakkında, Allah nasip eder sağ salim doğurabilirsem sana fotoğrafını gönderirim canım.
Ben de bir zamanlar yani üniversitedeyken iş güç yokken duygularımı yazardım, olaylar hakkındaki düşüncelerimi yazardım. Canım sıkılınca açardım defterimi yazardım bir şeyler. Çok da hoşuma giderdi hatta bir kaç ay sonra dönüp onları okuduğum olurdu. Şiir hiç denemedim bile çünkü asla öyle becerilerim yoktur.
Ayyyyy bir şey daha diyeyim :)) Ben orta okul dönemlerimde öenmli gün haftalarda yapılan hikaye yarışmalarına katılırdım hep :) Üç kere birinci seçilmişti hikayelerim :)) Tabi ki öyle çok önemsenecek bir şey değildi de aklıma geldi şimdi küçüklüğümden kalma tatlı bir anı olarak.
Ben yemeğimi yaptım, kocamı bekliyorum :)) nasıl da acıktım anlatamam. Sana da kolay gelsin, döktür bakalım marifetli ellerinle kocana yemekleri :))
Şiir için teşekkür ederim, çok güzel canım.

Oy oy ne çok yazmışsınız siz böyle.
Şiire bayıldım Maiberfciğim çok güzelmiş.
Ben de çok sever şiir okumayı. Attilla İlhan ve Özdemir Asaf favorilerimdir.
Nedense eskisi kadar şiir okumuyorum.
Daha doğrusu şiir kitabı alıp okumuyorum. Bu internet öldürdü böyle şeyleri.

Almayı düşündüğün kitaplık bana da çok karışık geldi Burcu.
Aslında ben de Maiberf'in tersine kitaplığımız açık olduğu için şikayet ediyorum.
Hem çok toz oluyor kitaplar hem de çocukların oynamasını, kitaplığı boşaltıp tüm kitapları yere indirmesini engelleyemiyorsun.
Kitaplarım değerlidir benim, zarar gelir diye korkuyorum.
O nedenle küçük bir çocuğun elini atıp dağıtmasına tahammül edemiyorum. Ama misafir olunca da yapacak bir şey pek olmuyor.
Belki alt tarafı kapalı, üstü açık düşünülebilir.

Oh bebek isimleri hazırlanmış. İnşallah Bir an önce bebeğin olur senin de Maiberfim.
Biz iki yıldır evliyiz. Daha önce de yurtdışında olduğumuzu söylemiştim.
Dönünce düşünüyoruz inşallah ya da dönmeye yakın, bilemiyorum artık.
Hayırlısı diyelim.

merhaba kizlar nasilsiniz..nasil gidiyor okumalar..sayfalari okuyamadim benim pek vaktim olmuyor girmeye..
cok tembellestim bu aralar kitap bile okuyamiyorum kendimi bi plana sokmam lazim :))

merhaba kizlar nasilsiniz..nasil gidiyor okumalar..sayfalari okuyamadim benim pek vaktim olmuyor girmeye..
cok tembellestim bu aralar kitap bile okuyamiyorum kendimi bi plana sokmam lazim :))

Merhaba, iyiyiz :) sen nasılsın? Sayfaları okusan da kitap hakkında tek bir yorum bulamayabilirsin. Kitabı okup bitiren henüz yok. Hatta sayfaya uğrayan pek yok canım. Sen ne durumdasın kitapta bitirebildin mi?

Merhaba, iyiyiz :) sen nasılsın? Sayfaları okusan da kitap hakkında tek bir yorum bulamayabilirsin. Kitabı okup bitiren henüz yok. Hatta sayfaya uğrayan pek yok canım. Sen ne durumdasın kitapta bitirebildin mi?

bilmiyorumkismilebaslayamadimki bitireyim canimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu aralar cok stresliyiz yaa basim catliyor agridanguclubacismile
kitap&cafe acma fikrini tuttum ama cok guzel bir fikir bence :lepi:

bilmiyorumkismilebaslayamadimki bitireyim canimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu aralar cok stresliyiz yaa basim catliyor agridanguclubacismile
kitap&cafe acma fikrini tuttum ama cok guzel bir fikir bence :lepi:

:)) Sanırım yaz dönemi olduğu için çoğunluk anketi astı, artık kısmet bir sonraki ankete :))
Hayırdır, çok mu yoğun çalışıyorsun stres vs.. demişsin canım?
Fikir güzel de ah bir de sermaye olsa :))

Hoop bakıyım ben geldim bugün uğrayamadım havuza gittik o yüzden anca bakabildim.Burcum aynısını ben dicektim zaten resmini mutlaka koy kucağına alınca inşallah çok merak ederim ben.Ben de bir iki kez resim yarışmasına katılmıştım bir kez birinci oldum ortaokulda sonra lisedeyken eşarp desen yarışması varmış gazetede okudum ünlü bir markanın ben de katılcam dedim binbir güçlükle formlarını buldum 3 desen yaptım koca koca kağıtlara ama sonuç çıkmadı ve kazanan deseni görünce şok oldum papatyalarla dolu bişeydi ıyyy sinir olmuştum.Ama şu şiir olayını hatırlatman iyi oldu yavrus arada yazarım şenleniriz.Sarissa doğru diyosun aslında kullanım ve koruma açısından ama ben engel olsun istemiyorum işte ne bileyim zaten çocuklu kimse pek gelmiyor henüz bana ilerde de asma kütüphane yaptırıp ona koyarım yetişemezler ya da höyyt derim valla dokundurtmam kötü amaçlı elleri kitaplarıma.İnşallah tüm bebiş isteyenlere tez vakitte tatlış sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim.amiiiiinnnn.Dün gece 6-7 tane kitap ayırdık kütüphaneden ikinci ele verip yeni kitaplar alıcam pek sevmediğim kitaplar bir de son okuduğum duygu asena çünkü ilerde bebişim olursa büyüyünce okumasını istemeyeceğim bir kitap o yüzden kütüphanemde durmaması daha hayırlı.Neyse ben şimdi gdeyim toce yalnız kalmasın hımmm zaten birazdan tarihin arka odası vaaar Burcukum toceyi al geç tv başına hadi bakim

X