Ben de roman okurken kafamda canlandırırım olayları ve kişileri. Her karakterin bir görüntüsü vardır benim kafamda, anlatılanlara göre yüzünü, boyunu, giyimini hayal ederim. Olayların anlatıldığı ortamları canlandırırım zihnimde. Sanki dizi izlermiş gibi :)) İşte böyle yapınca da kendimi iyice kaptırıyorum kitaba ve hemencik bitiveriyor.
Kız ismi olarak Mehlika güzel bir isim, geçenlerde bir arkadaşımız evlendi eşinin adıydı :) Anlamı da ay parçası demek sanırım. Emin değilim tabi sen daha iyi biliyorsundur. Aslında doğmamış çocuğa don biçmek demesek daha iyi, ne demişler bir şeyi elde etmek için önce onu istemeyi bilmemiz lazım. Ne kadar istekli olursak o kadar iyi. Ben de çok istiyordum hatta evlendiğim ilk günden beri istiyordum, sonunda Allah nasip etti bu meleği bize. İnşallah sağlıkla doğumunu da nasip eder.
Evet, Pazar günleri verilen o dergiyi biliyorum. Haber Türk gazetesini de okumayı pek severim :)
Bu arada ne diyeceğim, sen ne kadar güzel şiirler yazardın buraya. Yazmaz oldun artık, bekliyoruz güzel paylaşımlarını.
Bir de merak ettim, sen edebiyatçısın bir şeyler yazıyor musun? Okumayı sevdiğin gibi yazmayı da sever misin canım?
Ne kadar da çok yazdım yaawww okuyanlar sıkılacak :)))
Ay yok kuzum sıkılmam sen hiç merak etme hatta bayıla bayıla okuyorum don biçme konusunda doğru diyorsun ama işte çok isteyince olmayınca karamsara bağlıyorum bazen bu arada Mehlika ay yüzlü demek hatta Yahya Kemal'in bir şiiri vardır o şiiri okuduğumdan beri aklımdadır ee toce de beğendi,artık tek derdimiz bebişin yola çıkması aah ah inşallah..Elif Nihal oyy sanki gözümde canlanıyor söleyince böyle beyz tenli saçlı ama kaşı gözü siyah biblo gibi bişe inşallah sağ salim kucağına alırsın burcukum..Hemm edebiyatçıyım yazıyormuyum evet eskiden yazardım ama şiirden çok deneme şeklinde ruh halimi yazardım yani günce gibi ama daha farklı kendimi yalnız hissettiğimde toceyle kavga ettiğimde ya da çok mutlu olduğumda hatta bu benim için terapi halini almıştı bir ara kayınvalide ile otururken çok üzülüp sinirlendiğim zaman sürekli yazarak rahatlardım,bir ara şiir yazdığımda olmuştu ama gençtim o zamanlar aşk meşk falan daha bi başıhoşdum herhal şimdi daha çok yazılanları okumayı yeğliyorum ama buraya yazarım okuduklarımdan yine hatta dur hemen senin için bir tane yazıyım hemen oyyy daha yemek yapıcam ben hey gidi hey
İyiki silahlanmışız acılara karşı,
türküsüz çıkmamışız yollara
ekmekten ve gömlekten önce
aşk
ve sevinç doldurmuşuz koynumuza
iyi ki koparmamışız çiçekleri
sevgiyi öfkesiz takmışız yakamıza
hani ağlamasın diye başaklar
yüreğimizi biçerek çıktık tarlalardan
şimdi yürümek zamanıdır dedik
yepyeni sonsuzluklara
yepyeni güzelliklere doğru