Sevgili meslektaşım merhaba a.s nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum..belki benim hikayemin sana faydası olur..ben de 12- 13 yaşımdan beri kiloluydum.. evlenirken 64 kiloydum,2 yıl sonra hamile kaldım ve 98 kilo ile doğum yaptım.oğlum 11 aylıktı ve ben 85 kilodaydım!biranlık kararla diyete başladım vee 3 ayda 20 kilo verdim..ikinci oğlumda yine aynı hikaye..ve yine diyet..şu anda 60 kiloyum..isteyince yapılamayacak hiçbirşey yok inan bana..sende başaracaksın..sakın vazgeçme...
Sevgili meslektaşım merhaba a.s nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum..belki benim hikayemin sana faydası olur..ben de 12- 13 yaşımdan beri kiloluydum.. evlenirken 64 kiloydum,2 yıl sonra hamile kaldım ve 98 kilo ile doğum yaptım.oğlum 11 aylıktı ve ben 85 kilodaydım!biranlık kararla diyete başladım vee 3 ayda 20 kilo verdim..ikinci oğlumda yine aynı hikaye..ve yine diyet..şu anda 60 kiloyum..isteyince yapılamayacak hiçbirşey yok inan bana..sende başaracaksın..sakın vazgeçme...
pembeperim herşey beyinde bitiyo canım..ben hiçbir yardımcı kullanmadım,sadece diyetle ve haraketle verdim kilolarımı..tatlıyı,kızartmayı,hamurişini..ve bilimum kilo yapıcıları çıkardım hayatımdan..sebze,meyve ve protein ağırlıklı bi diyet uyguladım..hepsinden önemlisi kendime 'yediğimle değil yemediğimle mutlu olmayı'öğrettim...asla pes etmedim..inatla ve inançla devam ettim..sevgili mavibenek,(sevgili güzin abla der gibi oldu galiba,neyse)öncelikle tebrik ederim,3 ayda 20 kg verme hikayeni anlatır mısın?
ben bir de kızımı 6 aylıkken sütten kestim güya diyet yapacağım diye, kızım şimdi 1 yaş 1 aylık, ben daha yeni başladım.. kızı sütten ettim boştan yere
merhaba arkadaşlar, ben kayışı kopardım hafta sonu ve buna bağlı olarak hafta içi... çok kızgınım kendime yaa... yedim ha bire.. allahtan kilo almamışım.. ama vermemişim de tabii.. yarın kilo bildiriminde çok utanacağım kendimden.. bugün geri başladım.. kendime güvenim sarsıldı.. 3 kilo ver, 1 hafta tatil yap.. oh ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?