özürdilerim

nirvanakxixzxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
25
0
GEÇMYOR GUNLERİM SENDEN BİHABER,ONDAN BU KARGAŞA İSTEMEZDİM BÖYLE OLSUN-ÖZÜRDİLERİM.HASTALANDINMI?HÜZÜNLÜMÜSÜN??BİR TELAŞ YÜREĞİMDE SENDEN HABER ALAMAYINCA,ONDAN YAŞANDI BUNLAR ÖZÜRDİLERİM..:çok üzgünüm: SEN BENİ YANILTTIN,BELKİ HAKLIYDIN,OLSUN (BEN) DÜŞÜNEMEDİM ÖZÜRDİLERİM.ACELE ETTİ KALBİM,SABIRSIZ ONA SÖZ GEÇİREMEDİM...İNCİNDİNMİ YOKSA MELEĞİM??:çok üzgünüm: ÖZÜRDİLERİM

Gözlerin hasretimdir..ellerin kime dokunur?Herşeyini ben bilirim:Ruhun bile benden sorulur!Ellerin hasretimdir..sözlerin şimdi kime dokunur?Seni yazdım kitablara,her sayfasında aşk okunur!Gittin sanma,gidemedin-seni birgün bile özlemedim.yanıbaşımdasın herzaman,ben sensizliği göremedim...Bakamadım hiç resmine gerek duymam özlemeye,yokmuşsun gibi varsayamam-seni hapsettim ben kalbime...senağlama

YÜREK SESSİZDİR,KONUŞMAZ KİMSELERLE.İÇİNE KAPATMIŞTIR YARASINI,BELLİ ETMEZ ACIDAN İNLESDE..BİR HASRET VAR BURUK VE ÖZLEM DOLU:KAVUŞMAK HANGİ BAHARA KALDI EY YAR...?SEN DUYMASSIN SESİMİ FERYADIMDA MELEKLERİN GÖZYAŞI VAR.DUALARIM SENİN İÇİN,YAKARIŞLARIM SANA,DUYMASSAN DUYMA...AMA BENİ DUYAN ALLAHIM VAR.AH ETMEM SENSİZ GEÇEN GECELERİME,AH ETMEM DEĞSEDE ELİN BAŞKA ELLERE.BEN HAPSETMİŞİM SENİ KALBİMİN DERİNLİKLERİNE...SEN BENİMSİN BENİM,SEN İSTERSEN BAŞKALRIN OL-BOYUN EĞERİM KADERİME...

SENSİZ NEFES ALMANIN NE OLDUĞUNU GELİP BANA SORSANA ÖYLE UZAKTAN NE ANLICAKSINKİ...BENİM İÇİN SÖZ İLE İFADE EDİLEMEYEN 'SEN' KURU BİR HEVES DEĞİLSİNKİ...DAMARIMDA KAN GİBİ DOLAŞIYORSUN TÜM HÜCRELERİMDE,UZAKLIK FARK ETMİYORKİ.SEN KAÇTIKCA BEN KOVALAYAN,SEN YORULURSUN BEN YORULMAMKİ..naniknanik HAYATIMDA İYİKİ OLMUŞ DEDİĞİM 'SEN'..ABARTMIYORUM VAZGEÇİLMEZ HALE GELDİN,KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM BEN..senağlama ANLATMAK ZOR OSADA DUYGULARIMI YÜZÜNE KARŞI,SEN GEÇ KARŞIMA VER SIRTINI DUVARA KARŞI,GÜL HALİME GÜL...AMA ENSON GÜLEN SONSUZ GÜLERMİŞ..lülülülülülü

YALNIZLIĞIN TADINI KİMSE BİLEMEZ BENİM KADAR ANLARIM HALİNDEN ASKERİN,DULUN,YETİMİN,KİMSESİZİN,EVDEKİ İLGİ ÖRMEYEN ANNENİN.. AĞLARIM BENDE AĞLAYAN HER HAKSIZLIĞA UĞRAMIŞLA BİRLİKTE-YAŞAYARAK ACISINI DERDİNİN,BEN YALNIZLIĞIN TADINI İYİ BİLİRİM... SOYUMA SOPUMA SÖVENLERİN,HAKSIZCA ELİMDEN ALINAN ÖZGÜRLÜK VE GÜVENİN,HERŞEYİME BENİM GÖZ DİKENİN,ENSESİNE YAPIŞIRIM ÖLÜM GİBİ YAŞATIRIM ONA-YALNIZLIĞIN TADINI BEN İYİ ÖĞRETİRİM-BEN YALNIZLIĞIN TADINI İYİ BLİRİM... BAKMASSA KİMSE YAVRUMUN GÖZYAŞINA,KIYARIM VALLAH SÖVERİM BEN ONUN CANINA,ATAMIN İZİNİ BIRAKIP DAVRANILIRSA GAVURCA...TÜRK OLDUĞUMU ISPATLARIM,GİDERİM ŞEHİTLER ARDINDA,BÖYLECE BEN OĞLUMU YETİM VE ÖKSÜZ BIRKINCA,ODA ANLAR YALNIZLIĞIN TADINI KANIMCA...

HANİ BİR MÜJDE DUYARSIN YA,ÖYLE BİRŞEY SENİ SEVMEK!YILDIZLARI KUCAKLARIM KANATSIZ UÇARIM DUNYAYA SIĞMAM SANKI-PATLARIM,İÇİMDE VOLKAN DURMAZ COŞARIM...KÜÇÜK YÜERĞİM BÜYÜR DERYA OLUR,HAYATA GÖZ KIRPAR HERKESE SABIR OLUR-ANLAYIŞ VE HOŞGÖRÜ IRMAĞI OLUP AKARIM HERKESE DOST BİRTEK SANA YAR OLARAK YAŞARIM-İŞTE BÖYLE BİRŞEY SENİ SEVMEK...MELEKYUZUNE BAKAMAM UTANIRIM,ŞEFKAT KANADININ ALTINDA SAKLANIRIM,ATEŞİN YAKMAYA BAŞLAR ÇOK UZAKLARDAN,GÖRMEDEN KÜL OLUR DAĞILIRIM.YANINDA OLMASAMDA NEFESİNİ HİSSETMEK,UĞRUNA SIKINTIYA GÖĞÜS GERMEK,SENDEN ÖNCE PIRLANTA GÖZLERİNİN YAŞINI DÖKMEK...BENİM İÇİN BÖYLEDİR İŞTE SENİ SEVMEK!!!İSTER YORUM YAP BEBEĞİM İSTER YAPMA BANA GÖRE BÖYLE OLMALI DUNYA GUZELINI SEVMEK...:a015:

ANLATILMAZ ÇİLELİ DERDİM PAYLAŞAMAM (SENİ)SEVDİĞİMİ KİMSEYE ANLATAMAM KORKARIM DÜŞERSİN DİYE DİLİNE BAŞKALARIN SAKLARIM SEVDAMI KALBİME SANA BİLE DUYURMAM!! YANIBAŞINDA OTURUR YÜREĞİM TENİM ÇOK UZAĞINDA HAYIFLANMAK NE KELİME-AH ELLERİM ELLERİNE BİR DOKUNSA...KIYAMAM TEK GÖZYAŞINA YIKILIR ALEM GARİP BAŞIMA, BİRDE NASIL ÖZLEDİĞİMİ SÖYLEYEBİLSEM ATARMIYDI KALBİM DAHA??? YUFKA YÜREKLİM,KARAİNCİ GÖZLÜ MELEĞİM,İPEK SAÇLI BEBEĞİM... SENİ SENDEN HABERSİZ SEVMEK BÖYLE ACIMI VERMELİYDİ?? GECELERİM ZEHİR,GÜNDÜZLERİM ZIKKIM OLUR,ÖLDÜRMEDEN BENİ SEVDAMI KALBİMDE DİRİLTMELİMİYDİ??? NEVAR BİRKERRE ELLERİNE DOKUNUP BİRDAHA NEFES ALMASAYDIM DAHAMI İYİDİKİ..........

Bir damla akar içli bakan gözlerinden,parçalanır derinlerde nevarsa benden,hayat kararır gözümde düşmanım birden,senin birtek gözyaşına kıyamam...Ruzgar ipek saçlarını savursa senin,yıldızlar gözkırpsa gökten gözlerine derin derin,geceleri ay okşasa yüzünü kıskanırım için için,senin melek gibi uykularına kıyamam...Hayatın çilesi bitmez yorar insanı,kaderle ölüm elele peşinde bırakmazlar adamı,üzse seni bu fani hayat tüketse sabrını,senin çileni toplarım-mutluluğumu sana adarım,çünki hayat sana kıyabilir ama ben kıyamam...:asigim:

Hayat gece ve gündüzüyle devam ederken,insanlar ümitleri sayesinde yaşayabilirken,uğruna dolduruyorum sayfaları satırları-avunuyorum böylece sana yakınlığımı hissederken...Gülümseyişin geceleri uykumu bölüyorken,körüklüyorum ümidimi senden haber bile alamazken,seven küçük yüreğimi inadına ayakta tutuyorken,sen yoksun-hiç bilmiyorum...nerdesin hayat devam ederken???Gurur nedir bilmiyorum yok ettim uğruna sen bilmezken,öyle sevdimki öyle özledimki kim olduğunu öğrenememişken,bir tarafım unut derken bir tarafım vazgeçemezken,nedir bu çektiğim yar-hiçmi kader hoşgörülü olmaz ben seni bukadar severken???senağlama

X