Assos ❤❤❤ Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 2.900 1.586 698 44 8 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Assos #1 Yıllarca bekledim seni Yaktın sevgilim sen beni Aşkınla ben yaşıyordum Neden terkettin sen beni Ne kötülük gördün benden Ölürüm geçemem senden Affet beni sen sevgilim Özür diliyorum senden Yıllarca seni aradım Senden ayrı çok ağladım Affet beni sevgilim Kabahatimi anladım Ne kötülük gördün benden Ölürüm geçemem senden Affet beni sen sevgilim Özür diliyorum senden unutulmuş bitmiş aşklara......
Yıllarca bekledim seni Yaktın sevgilim sen beni Aşkınla ben yaşıyordum Neden terkettin sen beni Ne kötülük gördün benden Ölürüm geçemem senden Affet beni sen sevgilim Özür diliyorum senden Yıllarca seni aradım Senden ayrı çok ağladım Affet beni sevgilim Kabahatimi anladım Ne kötülük gördün benden Ölürüm geçemem senden Affet beni sen sevgilim Özür diliyorum senden unutulmuş bitmiş aşklara......
lunet Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2008 425 3 96 İstanbul 18 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Assos #2 emeğine sağlık canım ..çok güzel ve duygulu olmuş...teşekkürler...
Assos ❤❤❤ Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 2.900 1.586 698 44 13 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Assos #3 sağol canım..