ÖZÜR DİLEYEREK ACİYORUM KONUYU

Sağol canım . İnşallah herşey yolunda gider bende mutlu olurum bi gün hayirlisiyla.Ya bana görevi sadece çocuk bakmak,cani isteyince cinsellik yaşayacağı biri gözüyle bakıyor. Nefret ediyorum ondan Allah cezasını versin aksam konusacagim bakalım ne kiyametler koparacak yine tehdit edecek çocuklarla biliyorum Allah in cezası

Onun kuru tehditlerine boyun eğme canım sendeki azmi ben burdan anlıyorum ilk adımı atması zor sadece,biraz cesaret o şuursuzu ve sana biçtiği görevleri ardında bırakmak için çocukların cesaret et bu potansiyel sende var sadece bi kere silkelenip kendine gelmene bakar

İnşallah canım ya su evden bi ciksam hemen kursa yazılıp essek gibi ders çalışacağım bırakacağım bu pisliği de kötülükleri de ardimda .Allah razi olsun çok tsk ederim

Çok acı... fazlasıyla... senden farklı olarak anne babamı davet edebiliyorum fakat onlar gelmek istemiyor haklı olarak. Üstelik ilk 10 yıl boyunca bn yalnız gidemiyorum. Bayramdan bayrama... 15 yıla girdim. Kpss çalıştım önlisans bitirdim deli gibi soru çözdüm, hem de çocuk büyüttüm. Şimdiiii devlet memuruyum. Onun iki katı maaş alıyorum ve o kadar alışmışım ki tatile gidelim dediğinde çok garip geliyor çünkü hep ailemle gittim bütün planlarımı da onlara göre yapıyorum. Bir farkla tahammül sabır ve merhamet sıfır! Şimdi gideceksem -gidiyorum önce planı yapıp sonra haber veriyorum. Şimdi onun zoruna gidiyor ama tık yok. Neden bni sevmiyosun dediğinde yüzüne bakıp seni severken neredeydin diyorum. Boşanamasan da nolur gayret et azmet !!! Senin ve evlatların hakkında hayırlısı olsun

Sana yaptiklarini hatirla ve ofkelen, arkanda ailen var, bi sinirle s.c agzina. O bos tehditlerinle beni vazgeciremezsin hele bi cocuklari kacir pesine polisleri avukatlari takiyo muyum takmiyo muyum tazminat odetmiyo muyum esek yukuyle gor de, o ne tehdit salliyosa sen de salla. Allah bildigi gibi yapsin o herifi, parazit kilikli.

İnşallah canım ya su evden bi ciksam hemen kursa yazılıp essek gibi ders çalışacağım bırakacağım bu pisliği de kötülükleri de ardimda .Allah razi olsun çok tsk ederim
Çıkmadın mi hala
Neyi beklıyorsun ki?

haberlerini bekliyorum
tehditlerinden korkma ailende arkandaymis zaten
hatta baban seni alsin o evden daha iyi olur
konusulacak bir sey yok
cocuklarda zaten kucuk mahkeme sana verir

hadi inşallah kazasız belasız atlatırsın bu konuşmayı.

Hakimecim varmı bi gelişme gaber bekliyoruz senden...

konu sahibi nerede, iyi mi acaba?

Yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz. Bu yazdıklarınız sadece bize yansıyan gölgesidir eminim buna. Güçlüsünüz güçlü olmaya devam edin. Allah yardımcınız olsun.

sana ne olduğunu çok merak ediyorum. keşke yazsan iyiyim mutluyum o hayvandan kurtuldum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…